Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Poti Minca In Timpul Alaptatului?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Bebe (0-1 an)
fiore
Ciao, pe 22 decembrie am nascut o fetita, si acum are deja un pic de colici. Eu nu stiu ce sa mai maninc, unii spun sa nu maninc fructe si legume, altii spun ca nu fac nimic, voi ce spuneti, ce poti minca si ce nu?
oanamt
Din propria experienta iti recomand sa nu consumi deloc ciocolata, cacao, cafea, orice prajitura "maro" (dau cele mai mari dureri de burtica), fasole, rosii, castraveti, ridichi, varza, muraturi, ceapa, usturoi. condimente.
Bea mult ceai de fenicul.
Eu la baiat am respectat cu stictete aceste reguli si tot a avut colici 9 luni. Mi-a urlat zi-noapte intruna. I-am dat tot se putea da pt. colici dar fara efect. Fata a avut colici doar o luna (in luna a 2-a) si doar seara plangea si se strangea de burta, ei i-am dat niste picaturi cred ca doar de vreo 10 ori. Cred ca e cum iti este norocul. Bineinteles ca sunt si niste alimente care intradevar dauneaza. Bafta !
ilie anca
Buna!Eu am mancat orice,mai putin varza si fasole,am baut cafea,pepsi si tot au avut colicei.primul avea dimineata si cel de al doilea seara pana n 11,cateva ore.Il tineam de vorba,il mangaiam pe burtica,il asezam cu fata in jos,dar nu pot sa zic ca nu mi au dormit noaptea.La cel de al doilea i am dat ceiut si cred ca de acolo i au aparut coliceii,afost putin mai plangacios si i l am scos.La amanddoi nu le am dat decat san si apa la primul cand i am introdus mancarea.Cred ca depinde de copil si de felul tau de a fi.Ei pot sa planga din multe motive,dar cred ca starea ta psihica influenteaza cel mai mult!
Trateaza totul relaxata si nu fii agitata,evita sa l tii in brate ,schimba i locul,aeriseste i camera,imbraca l subtire ,nu i da in cap sunt multe motive pt care ar plange.
angisara
QUOTE(ilie anca @ Jan 16 2009, 10:00 PM) *
Trateaza totul relaxata si nu fii agitata,evita sa l tii in brate ,schimba i locul,aeriseste i camera,imbraca l subtire ,nu i da in cap sunt multe motive pt care ar plange.

Si de ce sa nu il tina in brate? Sa nu se obisnuiasca prost sau de ce? Bratele mamei, caldura oferita de corpul ei sunt medicamentele cele mai bune, mai ales in caz de colici.

Nu ii da in cap? Adica?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.