Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum Se Pun Pampersii?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Clubul scutecelor (0-3 ani)
Pages: 1, 2
g_nicoleta2000
[attachmentid=149]Dupa ce fetita mea a implinit 3 luni si a inceput sa fie din ce ince mai activa mai ales in a da din picioruse au aparut si primele probleme cu pampersii. Cateodata o gaseam uda de la taliuta in sus catre sub brat, in special noaptea si copila mea plangea de rupea pamantul ca trebuia sa o schimb. La inceput am crezut ca din cauza ca este pampersul saturat de lichid dar nu era asa ca se intampla sa o schimb, sa o adorm si dupa 2 ore de somnic copilul meu era ud.
Am schimbat mai multe marci de pampersi si cu toti am avut aceeasi problema, deci nu sunt probleme cu o marca anume ci cred ca gresesc undeva la imbracatul lor, dar unde??????
Cam la 10 pampersi unul "curge" dar parca ma intreb de ce imi reuseste alteori imbracatul si cateodata nu. Si nu este problema cu schimbatul prea rar pentru ca suntem atenti sa il inlocuim cam la fiecare urinat ziua iar noaptea trebuie sa recunosc ca nu " ma indur" sa-mi trezesc puiul sa-l schimb la fiecare 3-4 ore decat daca se trezeste singurica
A mai avut cineva probleme cu pampersii sau sunt singura?[FONT=Geneva][COLOR=red]
AdrianaC
Eu am folosit numai marca PAMPERS si nu am avut probleme. Pampersul trebuie sa nu fie nici foarte strans, ca atunci o sa o jeneze si o sa se foiasca, dar nici largutz sa curga pe langa.

Eu ii lasam loc la pulpita cam cat sa pot sa bag lejer 1 deget intre pampers si piele.

De schimbat i-l schimbam la fiecare masa, sau chiar si intre mese daca era prea plin.
oanaizabela
Bineinteles ca mi s-a intamplat si mie. Darnu am dat asa mareimportanta. da, am gasit-o de doua ori uda pe hainutze in spate, dimineata. cand nu era schimbata de la masa de seara ca a dormit dusa. Si apoi, eveniment. dupa 2 zile de constipatie sa te tii , frate. ca iesise prin 2 randuri de hainutze pana am ajuns acasa sa o schimb. Depinde cum se agita ei, cum se rotesc de pe o parte pe alta. Iar de strans , nu i le strang sa ii ramana urme pe ea.
Folosesc Pampers 2 acum. Deci noua ni s-a intamplat.
g_nicoleta2000
CITAT(oanaizabela @ Nov 1 2005, 02:06 PM)
Bineinteles ca mi s-a intamplat si mie. Darnu am dat asa mareimportanta. da, am gasit-o de doua ori uda pe hainutze in spate, dimineata. cand nu era schimbata de la masa de seara ca a dormit dusa. Si apoi, eveniment. dupa 2 zile de constipatie sa te tii , frate. ca iesise prin 2 randuri de hainutze pana am ajuns acasa sa o schimb. Depinde cum se agita ei, cum se rotesc de pe o parte pe alta. Iar de strans , nu i le strang sa ii ramana urme pe ea.
[snapback]14029[/snapback]

E linistitor sa stiu ca nu sunt singura cu problema pampersilor. Si cu facutul de poop la 2 zile si iesitul din pampersi o ingrozea pe soacra mea pentru ca era convinsa ca fata este bolnava si trebuie dusa la doctor. Eu nu ma ingrijoram pentru ca fata era vesela si nu dadea semne sa o doara ceva asa ca la spalat cu fetita.
Era impresionant cat poate produce un bebe de 2 luni.
vesna
eu mi-am gasit doar de cateva ori puiul ud (in primele lui saptamani) si, la fel, am crezut ca facuse PP mult si ca nu-i pusesem eu bine Pampers-ul...de fapt, transpirase, nu facuse PP... 24.gif
nu zic ca e aceeasi problema si la tine...
elle
nicoleta, ar putea sa mai fie o kestie: cate kg.are fetita ta?banuiesc k la 3 luni ink este pe nr.2 (dak folosesti marca pampers).cei de la pampers, in brosurik pe care am primit-o in maternitate recomanda sa skimbi numarul pampersului actual cand sugarul are cu un kg. mai putin decat limita maxima inscrisa pe ambalajul scutecului.

de ex: daca nr 2 este de la 3-7 kg (nu mai stiu exact, scriu cifrele la intamplare), iar sugarul are deja 6 kg, este bine sa treci la un numar mai mare, de ex.3, care poate fi de la 6-12 kg (repet, cifrele nu sunt reale, k m-a lasat memoria 21.gif ).

mai poate fi o alta cauza:in graba si obisnuinta de a-i skimba scutecul e posibil sa nu i-l fi pus bine.eu ii bag marginile sub el, undeva in parti spre spate.dar nu stiu dak este cazul tau...
elenado
CITAT(oanaizabela @ Nov 1 2005, 01:06 PM)

[snapback]14029[/snapback]

cred ca ar fi trebuit sa treci deja la 3...noi am ajuns deja, e intre 4 si 9 kg...

despre copiidespre copii
Minola
si noi tot pampers folosim si sunt ft bune nu am avut niciodata probleme
Criss_B
si noi am patit-o de cateva ori... cand era mai micuta fata... si tot dupa o portie de somn... si eu banuiesc o neindemanare a mea de a aranja pampersul si faptul ca ea se foieste mai mult... de obicei incerc sa ii pun scutecul cu aricii pana la desenul de pe centru si apoi "aduc" danteluta de la piciorus din spate inspre in fata si acolo o aranjez dreapta bagand degetul pe sub arici... deci nu dispera - vei ajunge sa te "intelegi" cu nevoile bebelusului si cu felul ei de a se foii si te vei prinde si cum trebuie sa ii pui scutecelul 3.gif
AllyMcBeal
Eu la fetita mare,stiam cand trebuie schimbat nr. la scutece,dupa ''udaturi''.Daca pateam de doua-trei ori la rand sau in zile consecutive,luam mai mari.
Cu asta mica,dupa ce a udat intr-o zi patru randuri de haine,m-am desteptat si i-am luat nr.3.Si inca nu are 3luni! Acum nu se mai uda...
g_nicoleta2000
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi.
Adevarul este ca atunci cand ii pun pampersul fetita mea este atat de activa incat sunt momente in care nici nu-mi reuseste din prima centratul. Folosim deja nr 3 si oricum sper sa ma descurc din ce in ce mai bine, imi este ciuda ca se intampla doar cand doarme si niciodata cand mergem cu carutul sau cand sta in scaunelul (scoica) de masina.
O scoatem noi la capat si cu asta.
Criss_B
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 2 2005, 08:49 PM)
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi.
Adevarul este ca atunci cand ii pun pampersul fetita mea este atat de activa incat sunt momente in care nici nu-mi reuseste din prima centratul. Folosim deja nr 3 si oricum sper sa ma descurc din ce in ce mai bine, imi este ciuda ca se intampla doar cand doarme si niciodata cand mergem cu carutul sau cand sta in scaunelul (scoica) de masina.
O scoatem noi la capat si cu asta.
[snapback]14586[/snapback]

probabil se rasuceste si doarme cu picioarele sub ea si fundul in sus... si scutecul fiind mai largut in pozitia respectiva pipi curge "in sus" pe hainute 3.gif nu-ti face probleme - chiar se intampla si altora, nu esti singura 6.gif
anasoricel
24.gif sunt o noua mamica care a incercat sa aseze pampersul in toate modurile cat mai aproape de piele dartot il gasesc pe Abel ud pa paturica.face pipi in sus nu tine cont de scutec.Stie cineva o smecherie sa nu se maio ude?
Multumesc mult!
ellagiana
eu zic sa-l inchei mai strans, dar cel mai bine iti poate spune o mamica de baietel...si noi am avut probleme cu udatul la spate cu scutecele Huggies (ca au elasticul la spate si daca nu-l intinzi bine scapa) si am renuntat la ele si am revenit la Pampers (care au elasticul pe lateral) prin care niciodata nu a curs.
kiki
Eu nu am probleme cu David, nu il gasesc ud. Tot ce fac este sa strang bine pampersul si nu curge nimic. Totul ramane in pampers.
freedelia
S-ar putea sa fie una din doua:

1. Scutecul este prea mic. El trebuie, cel putin t baiet, sa fie imens, sa ti se para foarte disproportionat, atunci e bun si nu se uda, pt ca intr-adevar, baieteii fac in sus. Noi la Jhn din alea de nou nascut nu am folosit niciodata. NU imi mai aduc aminte cum e cu masurile in Romania, dar aici sunt New Born (noi nu am folosit, el s-a nascut de 4 kile), apoi cele small (din astea am folosit pana intr-o luna) si apoi am trecut pe medium inainte de a implini el o luna si am ramas pe ele pana spre 6 luni (parca, nu mai stiu exact, dar asa ceva. Cred ca erau masura 3 in romania.

2. Marca de scutec e mai proasta, nu absoarbe bine si repede.

Deci ce iti recomand eu este fie sa incerci omasura mai mare de scutec, fie sa schimbi marca.
kiki
CITAT(freedelia @ Nov 23 2005, 04:28 PM)
S-ar putea sa fie una din doua:

1. Scutecul este prea mic. El trebuie, cel putin t baiet, sa fie imens, sa ti se para foarte disproportionat, atunci e bun si nu se uda, pt ca intr-adevar, baieteii fac in sus. Noi la Jhn din alea de nou nascut nu am folosit niciodata. NU imi mai aduc aminte cum e cu masurile in Romania, dar aici sunt New Born (noi nu am folosit, el s-a nascut de 4 kile), apoi cele small (din astea am folosit pana intr-o luna) si apoi am trecut pe medium inainte de a implini el o luna si am ramas pe ele pana spre 6 luni (parca, nu mai stiu exact, dar asa ceva. Cred ca erau masura 3 in romania.

2. Marca de scutec e mai proasta, nu absoarbe bine si repede.

Deci ce iti recomand eu este fie sa incerci omasura mai mare de scutec, fie sa schimbi marca.
[snapback]20251[/snapback]

Asa am facut si eu. David s-a nascut la 4 kile si New Born ii era mici. Asa ca l-am trexut pe masura urmatoare, adica 3. Si e mult mai bun.
bilutza
CITAT(kiki @ Nov 23 2005, 03:32 PM)
Asa am facut si eu. David s-a nascut la 4 kile si New Born ii era mici. Asa ca l-am trexut pe masura urmatoare, adica 3. Si e mult mai bun.
[snapback]20252[/snapback]

Nu e mare masura 3 de la Pampers? Si noi folosim nr. 2, ca New born e prea mic, darnr. 3 cred ca e cam mare. Mie mi se pare ca ii ocupa cam mult spatiu in pantalonasi si nr.2...
kiki
CITAT(bilutza @ Nov 28 2005, 02:02 AM)
Nu e mare masura 3 de la Pampers? Si noi folosim nr. 2, ca New born e prea mic, darnr. 3 cred ca e cam mare. Mie mi se pare ca ii ocupa cam mult spatiu in pantalonasi si nr.2...
[snapback]20978[/snapback]

Sa stii ca ii vine perfect.
De cand s-a nascut mi-a luat in greutate inca 750 gr si a crescut si 6 cm.
Ocupa mult spatiu dupa ce umple pampersul 35.gif
anasoricel
Eu la 4 kg folosesc nr2 si cred ca sunt bune 3 mi se par mari.Dar atata se agita si se chinuie sa-si scoata o minuta pt a o duce la gurita din infasat,ca Pampersul mai picura.Il schimb o data la 2 ore.E bine?
kiki
CITAT(anasoricel @ Nov 28 2005, 10:33 AM)
Eu la 4 kg folosesc nr2 si cred ca sunt bune 3 mi se par mari.Dar atata se agita si se chinuie sa-si scoata o minuta pt a o duce la gurita din infasat,ca Pampersul mai picura.Il schimb o data la 2 ore.E bine?
[snapback]21026[/snapback]

Eu nu il schimb la un anumit interval de timp. Il schimb cand s-a murdarit. Imi "spune" singur, ca incepe sa maraie - nu se suporta ud sau murdarel.
codruta
new born e prea mic???
cum va dati seama? Eu am luat un pachet de 44 bucati new born, scrie pe ele 2-5 kg, si am zis ca i-or fi buni si daca se naste cu 4 kg. Inca nu i-am desfacut sa vad cat sunt de mari, oricum nu mi-as da seama ca nu stiu cat va fi bebe, oare sa ma duc sa-i schimb, sa iau marimea 2?
kiki
CITAT(codruta @ Nov 29 2005, 08:42 AM)
new born e prea mic???
cum va dati seama? Eu am luat un pachet de 44 bucati new born, scrie pe ele 2-5 kg, si am zis ca i-or fi buni si daca se naste cu 4 kg. Inca nu i-am desfacut sa vad cat sunt de mari, oricum nu mi-as da seama ca nu stiu cat va fi bebe, oare sa ma duc sa-i schimb, sa iau marimea 2?
[snapback]21296[/snapback]

Nu-i schimba ca-s buni la inceput. Fi-miu a folosit numarul 1 doar o saptamana jumate. Si l-am trecut la 3, ca 2 nu mi s-a parut cu mult mai mare decat 1. Si in 3 se simte super. Nu l-am gasit niciodata ud. In schimb cu numarul 1 cam iesea lichidul din pampers 35.gif
g_nicoleta2000
Subiectul a mai fost discutat si la:
http://www.treiursuleti.ro/forum/Pampersi-...curg-t1055.html

Si pana la urma am gasit solutia.
Intr-o seara fata mea era in funduletul gol pe pat lasata la aerisit. A inceput sa faca pipi si am vazut cu uimire ca face " in sus". Ca baieteii gen fantanuta. Tati a spus ca fata lui are funduletul marisor si ca ar fi mai bine sa inclinam un pic salteaua ca sa ne ajute graviatia sa se duca pipicul in jos.

Suna a explicatie de oameni foarte putini inteligenti dar a functionat.
I-am pus un plover vechi de-al meu sub salteluta de am inclinat cu 5 grade si de atunci nu se mai uda. Nici nu ma gandesc sa scor ploverul sa dau salteaua la loc ca tare grele mai erau vremurile cand o schimbam noaptea de hainutele ude.
anelize2004
Si eu am cu Sebi, de cateva zile, aceeasi problema...........Am ajuns sa il schimb de hainute si de 5 ori pe zi. Nu mai stiu ce sa fac..........(si doar ce i-am cumparat un bax de 100 buc (Pampers) tot de new-born fool.gif
Anasoricel, ai rezolvat problema? Era, cumva, din cauză că era mărimea pampersului prea mică?
anasoricel
La inceput era pt ca foloseam Happy si nu absorbeau mult si apoi intr-adevar erau mici.Acum are 5 kg si folosim nr 3 de la 4-9 kg.Celelalte i-au ramas mici.Sa nu-ti spun ca eu si acum mai am scutece de nou nascuti.Am ramas cu un pachet jumatate pt ca eu am zis ca va trece multa vreme pina va creste si mi-am facut provizii serioasa 24.gif .Asta e, omul cat treieste invata.
sousourel
Si noi am avut aceleasi probleme cu nr 2. De cand am trecut la nr 3 (cam de o luna si jumatate), chiar nu am mai avut nici macar un singur incident, desi inainte o cam pateam si cam cu toate marcile pe care le-am incercat.
miraa
noi am folosit la inceput nr 2,dar cand am ajuns acasa am trecut pe 3...problema e ca il leg strans si-i apar cute rosii eu cred ca nu prea e bine...ca daca nu-l strang curge...credeti ca ii e mic?
bilutza
Si noi am trecut de o saptamana la nr. 3, desi mie mi se par maricei, dar nr. 2 ii lasau urme pe piciorute, era evident ca o strang. Mie mi se par mari , pentru ca Ivona este si micuta, are 53 cm (poate 54 , ca atat avea saptamana trecuta 4.gif ) Noi New born am avut foarte putin, o saptamana, cam asa. Apoi am trecut la nr.2.
ellagiana
Pe la 3 luni si 1/2 am trecut si noi la nr 3, desi nu are nici acum 7 kg, greutate de la care s-ar incepe cu nr 3...din prima luna am purtat pampers swaddlers newborn new baby nr 1-2 (asa scria pe bax) si pana am trecut la nr 3 am fost foarte multumita de ei...dar astia nu fabrica si numere mai mari tot swaddlers (au un material foarte misto, moale-moale si usor scented) si a trebuit sa trec pe pampers baby dry, ca huggies nu ne-au priit la inceput si ne-au curs. Nu mai vreau sa experimentez alte scutece, desi aici cred ca sunt peste 20 de marci, ne plac pampers si ii iau online mai ieftin decat in magazin si mi-i aduc la usa.

Miraa, scutecul trebuie strans pe bebe ca altfel curge...si cred ca toate scutecele fac dungi, ca doar elasticul ala se strange pe piciorusele lor...mai lasa-l si tu cate-o 1/2h in poponeata goala, fara scutec, sa se aeriseasca, dar pune-i ceva impermeabil sub paturica pe care sta...important e sa nu-i fie mic sus, ca la picioruse toate strang si lasa semne, altfel s-ar prelinge si pe-acolo treburile lor.
butterfly
si noi folosim tot nr 3,dar aici nr 3 e de la 4 la 10kg.il strang si eu mai bine,pt ca la inceput se uda f mult darius pe body dar urme nu prea ii raman,oricum daca a ramas vreo-data nu mi-am facut griji de asta.pampers nu am vazut aici unde stau eu,folosim de la deli plus,nu stiu daca este si in tara,dar eu sunt multumita.am incercat si cu huggies si cu dodot,dar...nu am fost multumita,si kk ii iesea
leut
Si noi tot numarul 3 folosim de la Pampers. Am avut cateva episoade pe la doua - trei luni, nu mai tin minte fool.gif , dar au trecut. Fetita mea se "plimba" mult prin patut, fapt pentru care o mai gasesc cu "poponeata" pe jumatate goala. O strang mai tare pentru ca sa se tina bine si totusi sa nu o jeneze.
Cred ca nu exista cineva care sa nu fi avut un episod, asa ca nu trebuie sa ne facem griji. 9.gif
Tinozze
As vrea sa stiu si eu cum schimbati voi pamapers-ul, adika la cat timp ? de cate ori este necesar ?
ellagiana
Avand in vedere ca papusica ta este mica-mica, o schimbi de fiecare data cand ti se pare ca plange din cauza asta...ei fac foarte des acum, eu schimbam si 13-14 pampersi/zi la inceput, se minuna maica-mea cand ii spuneam cat consuma...dar era o mare ppcioasa si kkcioasa...cum o auzeam plangand, daca era mancata, singura problema era pampersul (o controlam inainte sa n-o doara ceva) si de cele mai multe ori trebuia s-o schimb dupa fiecare masa, o data la 2 ore (cum manca ea) dar se mai intamplau "accidente" si intre mese, bineinteles ..pe parcurs o sa inceapa sa consume mai putin, Karina acum consuma cam 6-7 pampersi/zi, deci la 1/2 fata de cum consuma la inceput.
Roxanel
CITAT(ellagiana @ Jan 28 2006, 04:46 PM)
cum o auzeam plangand, daca era mancata, singura problema era pampersul (o controlam inainte sa n-o doara ceva)
[snapback]36376[/snapback]

Ellegiana spune-mi si mie cum iti dadeai seama daca o durea ceva?
ellagiana
din fericire n-a durut-o nimic nicioadata pana acum...la urechiuse de ex. iti dai seama dac-o dor cand o apesi pe ele si plange mai tare...la burtica, stii c-o doare daca-si strange piciorusele spre burtica si incordeaza burtica de durere...verifici temperatura bebelui, te uiti la ochisori, sa n-aiba ceva, vezi ce ar putea-o deranja...instinctul de mama o sa-ti spuna cam din ce cauza plange...dupa ce elimini pe rand astea, minus foame, inseamna ca bebe plange din cauza scutecului ud sau poate fi iritata si o deranjeaza si trebuie sa-i dai cu o crema de diaper rush...numai stand cu bebele vei sti ce sa faci si cam care-ar fi cauza din care plange...daca elimini toate cauzele si tot plange, atunci sigur e ceva ce o doare si tu nu-ti dai seama si trebuie sa te duci la un control la doctor.
anasoricel
Eu il schimb cand aud activitate la funduletul lui si simt miros de caca sau daca pun mana pe pampers si e plin,mai umflat adica.Al meu chiar daca e ud doarme dus asa ca tb sa-l controlez tot timpul.
Roxanel
Am inteles, mercic 6.gif
butterfly
noi schimbam pampersul de 4 ori pe zi(de obicei) si ella are dreptate cand a spus ca doar stand cu copilul iti dai seama de ce are nevoie
tinozze,dupa un timp iti dai seama si dupa plans de ce are nevoie,eu de exemplu stiu cum plange cand ii e somn,stiu cum plange cand ii e foame,deci tu esti singura care stie de ce are nevoie copilul tau
AdrianaC
Eu schimb acum cca 5-6 pampers / zi. La inceput il schimbam dupa fiecare activitate, de orice fel. Acum il schimb imediat doar daca face kk, altfel nu il schimb imediat, mai astept. Nu are si nu a avut pana acum nici un fel de iritatie la fundulet, asa ca banuiesc ca fac bine ce fac 39.gif
kiki
CITAT(AdrianaC @ Jan 29 2006, 11:57 PM)
Eu schimb acum cca 5-6 pampers / zi. La inceput il schimbam dupa fiecare activitate, de orice fel. Acum il schimb imediat doar daca face kk, altfel nu il schimb imediat, mai astept. Nu are si nu a avut pana acum nici un fel de iritatie la fundulet, asa ca banuiesc ca fac bine ce fac  39.gif
[snapback]36655[/snapback]

Faci bine, zic io, asa fac si eu. Al meu consuma 4-5 pampersi pe zi. La fel ca si tine il schimb repede numai daca face kk, altfel il las pana se mai umfla pampersul 35.gif .
Tinozze
Si eu ce sa fac ? Ca am reusit sa consum un pachet de 44 de pamapersi intr-o saptamana 102.gif !!!
Nu se irita la fundulet daca sta cu pamapersul umed ?
kiki
CITAT(Tinozze @ Jan 30 2006, 08:23 AM)
Si eu ce sa fac ? Ca am reusit sa consum un pachet de 44 de pamapersi intr-o saptamana  102.gif !!!
[snapback]36687[/snapback]

Al meu nu s-a iritat niciodata si nici ud nu a fost indiferent cat de plin era pampersul.
g_nicoleta2000
Si noi tot 4-5 pampersi pe zi schimbam daca face doar pipica. Nu se irita si de aceea nu am schimbat-o dupa fiecare udare.
Si pampersul este destul de bun calitativ ca sa absoarba urina.
Noaptea nu o schimbam decat o singura data si doar daca facea caca.
Acum depinde mult de pielea copilului cat este de sensibila.
mamilunaty
Si eu ce sa fac ? Ca am reusit sa consum un pachet de 44 de pamapersi intr-o saptamana  102.gif !!!

Si Natalia s-a iritat pe picioruse si in zona inghinala de la Pampers New Born. Apoi am trecut pe nr. 2(new baby) si n-am mai avut probleme cu iritatia.

De consumat, dupa puteri... La fiecare alaptat (de 6 ori pe zi) iar atunci cand nu doarme o asez pe canapeaua din sufragerie pe perna si pun un scutec -asternut igienic se numeste- impermeabil si o las fara pampers. E tare fericita sa stea dezbracata...

despre copii
g_nicoleta2000
CITAT(mamilunaty @ Jan 30 2006, 12:47 PM)
La fiecare alaptat (de 6 ori pe zi) iar atunci cand nu doarme o asez pe canapeaua din sufragerie pe perna si pun un scutec -asternut igienic se numeste- impermeabil si o las fara pampers. E tare fericita sa stea dezbracata...

despre copii
[snapback]36801[/snapback]

Mamilunaty, vrem poze cu Natalia in galeria foto! 77.gif

Si noi am tot stat cu pasarica goala si taaare mult ii place. Ajuta la uscarea pielii. Asternutul igienic este de la Bella si se cumpara din Metro.
vesna

Noi am folosit numai scutece de la Pampers si nu ramane ud la fundulet, e absorbant. Iar 44 de pampersi/saptamana nu mi se pare f multi...Oricum, te sfatuiesc sa cumperi pachete mari de pampersi! 3.gif
adinutza1si10
si eu va sfatuiesc sa luati pachete mari de pampers , iar eu ii schimbam lui adina tot cam 6 buc pe zi , noaptea 1 buc (nu a facut niciodata kk noaptea pe ea) , iar cand simteam ca e mai plin atunci il schimbam , nu s-a iritat niciodata la fundulet , dar nici nu i-am schimbat vreodata marca de pampers , am mers tot timpul cu Pampers , acum mai punem pampers doar cand facem nani ca , noi bem multe lichide si facem la pipi .........
Ely
Si bebelina mea in primele saptamani o schimbam de 10-12 ori pe zi ,acum s-au mai rarit scaunele sunt in jur de 7 .Deocamdata nu avem colici sper Doamne ajuta sa nu facem ,iar dupa fiecare scaun o dau cu lapte de corp cate putin si nu s-a oparit pana acum 8.gif
Roxanel
Fetelor, este cineva care foloseste scutece refolosibile? Aici le tot lauda nevoie mare, per total la cheltuieli iesi mai ieftin, plus ca nu mai poluezi mama natura ... 4.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.