CITAT(codruta @ Nov 18 2005, 08:41 AM)
Sunt muuuulte detalii pe care nu le gasesti in legi si nu le afli decat din experienta.
Daca vrei un teren pe care sa-ti faci casa :
- ai grija de la cine il iei, sa nu fie de pe titlu de proprietate cu mai multi posesori ci sa fie facuta intabularea, sa aiba extras CF (carte funciara), sa fie intravilan, sa fie scos din circuitul agricol (altfel de costa cel putin 12 milioane pt fiecare 100mp pe care vrei sa construiesti)
- sa aiba utilitati pe teren, nu in apropiere , asa cum vezi in multe anunturi pt ca te costa foarte mult , indiferent ca sunt la 1 metru sau la un km. Cel mai important e sa aiba curent, cu apa si canalizarea te poti descurca daca iti faci fantana si fosa septica. Sa ai grija de asemenea sa nu treaca pe deasupra locului unde vrei casa fire de curent de inalta tensiune, pt ca nu ai voie sa construiesti sub ele.
Mai sunt inca multe detalii pe care nu mi le amintesc acum, dar m-am batut de ele.

[snapback]19277[/snapback]
O, ce subiect "interesant"! In primul rand trebuie sa stii ca trebuie sa ai multa, multa rabdare si daca intradevar asta iti doresti.
Tot ceea a zis Codruta este absolut esential, as spune ca cel mai important este sa fie trecut in intravilan atunci cand il cumperi. Daca are canalizare si utilitati este perfect dar si pretul este pe masura, deci depinde...altfel trebuie sa mai astepti cativa ani, cine stie ...sau daca nu construiesti imediat atunci nu e foarte imp sa aiba utilitati....
Tinem legatura pentru orice informatie...