Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Detalii Forum Jurnale
Discutii Despre Copii > Administrativ > Noul Forum
micri
Detalii despre Forumul cu Jurnale:

Acest Forum se doreste a fi un Jurnal al membrilor comunitatii "Discutii Despre Copii".
Daca doriti sa va scrieti zilnic adnotari, sau amintiri din viata dumneavoastra, daca doriti sa atasati imagini sau fisiere pe care dumneavoastra le-ati considerat utile si vreti sa le impartiti si cu ceilalti, trimiteti-ne un PM si vom lansa un subiect de discutie avand ca titlu nickname-ul dumneavoastra.

Ce poti face in acest Forum cu Jurnale?

Orice membru are dreptul la un subiect, un Jurnal in care doar el poate sa trimita mesaje.

Aveti dreptul sa trimiteti mesaje pe orice tema, cu conditia ca acestea sa nu contravina
Regulamentului Forumului.

Ce nu poti face in acest Forum cu Jurnale?

Nu aveti dreptul sa raspundeti in cadrul unor subiecte ale altor membri (decat daca acestia sunt de acord).

Speram ca acest Nou Forum sa fie inca un motiv pentru care sa va puteti bucura de timpul petrecut in aceasta comunitate.
denisamira
Da, e interesant, eu as dori un astfel de jurnal.
codruta
scuze dar eu sunt mai toanta si nu prea am inteles care-i treaba cu jurnalul. Am vazut ca-mi apare la profil "Setarile jurnalului tau" dar imi da eroare.
Daca aveti rabdare explicati-mi si mie 8.gif
assante
CITAT(codruta @ Nov 29 2005, 02:47 PM)
scuze dar eu sunt mai toanta si nu prea am inteles care-i treaba cu jurnalul. Am vazut ca-mi apare la profil "Setarile jurnalului tau" dar imi da eroare.
Daca aveti rabdare explicati-mi si mie 8.gif
[snapback]21476[/snapback]

Cu siguranta iti explicam dar am dori sa stim mai intai ce eroare iti apare.
codruta
CITAT(assante @ Nov 30 2005, 11:08 PM)
Cu siguranta iti explicam dar am dori sa stim mai intai ce eroare iti apare.
[snapback]21847[/snapback]

cand intru in Control Panel am in stanga Meniu si dedesubt Jurnalele comunitatii si Seteaza jurnalul tau. Dau clic aici si-mi apare Mesaj din Forum , A aparut o eroare. Atat.
CarmenA
Si eu as dori un jurnal va rog frumos. Chiar vroiam sa ma duc sa imi cumpar unul din magazine, dar e mai bine daca il am pe calculator.
oanaizabela
Ok. Meniu , setarile jurnalului tau si apoi......[B]eroareeee. Eroarea a fost .... si nu scrie nimik. 13.gif Ce sa fac ? 39.gif Vroiam si eu un jurnal ... 20.gif Ajutorrr ! 20.gif
Criss_B
Eu am reusit sa-mi fac jurnal... Am apasat si eu pe butoanele pe care nu se vede nimic... Nu stiu ce ar trebui sa scrie pe acolo, dar am lasat optiunile autosetate si mi-a mers...
bilutza
CITAT(codruta @ Nov 30 2005, 11:44 PM)
cand intru in Control Panel am in stanga Meniu si dedesubt Jurnalele comunitatii si Seteaza jurnalul tau. Dau clic aici si-mi apare Mesaj din Forum , A aparut o eroare. Atat.
[snapback]21853[/snapback]

Exact aceeasi chestie mi se intampla si mie.

Tu cum ai facut Criss??
Criss_B
Deci:

*am intrat in "editare cont", apoi pe "setarile jurnalului meu"

* pe aceasta prima pagina nu am scris nimic pana in ultima casuta de jos de tot unde am pus titlul jurnalului "Sonya - happy baby"

* am dat click pe casuta mica-mica de dedesubt si iar click si pana la sfarsit (parca - acum am incercat sa fac un nou jurnal si nu mai reusesc 35.gif )

* am scris un mesaj si mi l-a facut ciorna, apoi am selectat afisaza articol si totul a fost OK 10.gif

Nu-mi mai amintesc chiar fiecare pas, iar acum nu mai pot face inca o data aceliasi pasi - nu ma mai lasa, ca deja am un jurnal fool.gif
assante
Se lucreaza la rezolvarea problemei . Sper sa revin rapid cu updatari .
sibel
vreau si eu un jurnal. si asa nu am ce face pana incep serviciul
assante
Jurnalele sunt active , pentru orice intrebari va rog sa postati aici .
mihaela75
Am incercat sa-l fac privat dar zice ca admin nu accepta.Jurnalele sunt numai publice,nu si private?
kiki
CITAT(mihaela75 @ Jan 24 2006, 02:43 AM)
Am incercat sa-l fac privat dar zice ca admin nu accepta.Jurnalele sunt numai publice,nu si private?
[snapback]34762[/snapback]

Si eu am incercat sa il fac privat, dar nu merge, zice ca admin-ul nu permite sa fie privat, ci doar public. As vrea totusi sa fie privat. Se poate? 77.gif 63.gif
assante
Acum se pot crea si jurnale private
alinabartos
Vrem si noi un jurnal! Multumim, E o idee super!
assante
CITAT(alinabartos @ Mar 14 2006, 07:46 PM) [snapback]50739[/snapback]

Vrem si noi un jurnal! Multumim, E o idee super!

Poti sa-ti creeze jurnal . Click pe "jurnale" sau "jurnalul meu"
pachela
41.gif Si noi vrem. O idee buna.Felicitari si multumim 6.gif
CarmenA
CITAT(pachela @ Mar 14 2006, 07:57 PM) [snapback]50744[/snapback]

41.gif Si noi vrem. O idee buna.Felicitari si multumim 6.gif

Pachela, langa editare cont, ai optiunea "jurnalul tau". Poti sa intri acolo si sa iti creezi un jurnal. 6.gif
21ni31
Eu nu vad optiunea asta la mine. Sorry, stiu ca sunt batuta in cap, da' nu o vad si pace! 13.gif
CarmenA
CITAT(21ni31 @ Mar 15 2006, 10:44 PM) [snapback]51123[/snapback]

Eu nu vad optiunea asta la mine. Sorry, stiu ca sunt batuta in cap, da' nu o vad si pace! 13.gif

Langa galerie, ai optiunea jurnale si dedesubt ai optiunea jurnalul meu. Nu e asa si la tine?
21ni31
Am optiunea jurnale langa galerie, dar nu am jurnalul meu sub ea.
CarmenA
CITAT(21ni31 @ Mar 15 2006, 10:57 PM) [snapback]51129[/snapback]

Am optiunea jurnale langa galerie, dar nu am jurnalul meu sub ea.

Atunci incearca sa apesi pe numele tau, si acolo unde ai profilul si informatiile tale, ai deasupra locatiei si datei tale de nastere optiunea jurnalul meu. Ia vezi! Si zi-mi daca ai gasit.
21ni31
Nu am. Nu apare nicaieri jurnalul meu. M-am uitat cum este la tine si la assante ca sa imi dau seama, si nu, la mine nu apare asa. Dar mai bine o lasam pe maine, ca tb. sa mai si dormi, scuze ca te-am batut atat la cap cu asta.
CarmenA
CITAT(21ni31 @ Mar 15 2006, 11:26 PM) [snapback]51132[/snapback]

Nu am. Nu apare nicaieri jurnalul meu. M-am uitat cum este la tine si la assante ca sa imi dau seama, si nu, la mine nu apare asa. Dar mai bine o lasam pe maine, ca tb. sa mai si dormi, scuze ca te-am batut atat la cap cu asta.

Nu e nici o problema. Imi pare mie rau ca nu stiu sa te ajut. Dar sigur va reusi assante.
assante
Daca mergi la "editare cont" , sub community blog , ce linkuri iti apar?
21ni31
"Blog Tracker" si "create a blog".
assante
CITAT(21ni31 @ Mar 16 2006, 09:45 PM) [snapback]51414[/snapback]

"Blog Tracker" si "create a blog".

Ok , click atunci pe create a blog . Asa iti vei crea un nou jurnal . Nu am avut timp pana acum sa traduc toate meniurile din site , dar am sa o fac.
21ni31
Multumesc assante! Am rezolvat. Cred ca ti-ai dat seama ca engleza nu este punctul meu forte, eu ma uitam dupa ceva gen "diary". 18.gif
kiki
Am si eu o mica problema legata de jurnal care mi-a scos peri albi in ultimile zile. 102.gif
cand ma uit in jurnalele comunitatii, in dreptul unor jurnale, apar inimioare. Si vreau si eu inimioara 2.gif
Insa dau click pe inimioarele altora ele dispar in locul ei apare Hosted blog...
Si nu mai inteleg nimic 20.gif
cris22tyna
CITAT(kiki @ Mar 17 2006, 12:05 PM) [snapback]51549[/snapback]

Am si eu o mica problema legata de jurnal care mi-a scos peri albi in ultimile zile. 102.gif
cand ma uit in jurnalele comunitatii, in dreptul unor jurnale, apar inimioare. Si vreau si eu inimioara 2.gif
Insa dau click pe inimioarele altora ele dispar in locul ei apare Hosted blog...
Si nu mai inteleg nimic 20.gif

Si eu am aceeasi problema ... inimioarele ... vreau si eu inimioara, nu stiu ce sa mai setez ? ... "mi-am prins urechile" fool.gif BangHead.gif Ajutati-ma va rog ... 63.gif
assante
Inimioarele sunt pentru blogurile necitite . Cand le cititi inimioara dispare
kiki
CITAT(assante @ Mar 17 2006, 12:28 PM) [snapback]51561[/snapback]

Multumim, ca mai aveam putin si ne dadeam cu capul de pereti fool.gif
cris22tyna
CITAT(assante @ Mar 17 2006, 12:28 PM) [snapback]51561[/snapback]

Multumim ... bine ca ne-ai spus 69.gif ca iar inebuneam cautand prin setarile jurnalului fool.gif ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.