aandaaro
Oct 17 2008, 10:24 PM
Bine v am gasit...

.
Sunt noua printre voi si nu stiu daca s a discutat despre acest subiect - nasucul infundat la bb. Sunt mama unei fetite de 6 luni

si de 2 saptamani are secretii in nasuc ( in nari nu se observa nimic si nici cu pompita n am reusit sa scot ). Picaturile folosite sunt cele de Nazomer si ser ftziologic dar nu se vad diferente mari. Astept raspunsurile celor care s au confruntat cu o asa problema. Multumesc
mistera
Oct 17 2008, 11:09 PM
Si Sabina a fonfanit o vreme, desi foloseam tot Nazomer, nu se vedea si nu iesea nimic. Am intrebat pediatra, care ne-a dat trimitere la ORL. Acolo i s-au controlat caile respiratorii, i-au luat secretii si le-am trimis la analizat la Medicover de unde a reiesit ca piti era purtatoare de stafilococ auriu - rezolvat cu homeopate. Problema cu fonfanitul venea insa din aceea ca nu fusese bine aspirata la nastere si se uscasera secretiile - dr de la ORL a zis sa-i pun ser fiziologic caldut de 6-7 ori pe zi si sa astept sa iasa muculetii. Rezolvat.
Concluzie: cel mai bine mergi cu bebica la un control de specialitate, asa stii o treaba. Multa sanatate!
TIM
Oct 18 2008, 06:04 AM
Eu folosesc Sterimar si Batista bebelusului, daca nici asa nu iese nimic mergi la doctor pentru analize, destul de des se intimpla sa nu fie aspirati cum trebuie la nastere, dar are nasucul infundat si nu poate respira cum trebuie sau auzi un fornait din cind in cind doar?
Pup bebelusul