Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Marilena Ionescu
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
ana iulia 29
Buna seara burtici!
Sunt un membru nou si sunt gravidutza in sapt. 29 si vreau sa stiu daca urmeaza sa nasca vreuna din voi (sau daca a nascut deja) cu D-na DR. Marilena Ionescu de la maternitatea BUCUR. Ma intereseaza deasemenea si niste tarife practicate acolo in maternitate.
mamilunaty
Buna, Ana Iulia!
Eu o sa nasc la bucur in cateva zile, dar la alt medic. O sa te anunt tarifele exacte practicate acolo. Momentan nu-ti pot spune decat ca un anestezist ia cel mult 50$ la cezariana, ca trusa de anestezie epidurala se plateste separat (in caz ca nu rezolvi in particular cu dr. ta sau cu anestezistul). Mai stiu ca sotul tau o sa presteze figura cu banii si ca nu vine nimeni sa ceara. Sper sa nu strice cineva tarifele acum, de Craciun 104.gif .Sarcina usoara in continuare sau, daca bb-icul tau se grabeste, nastere usoara! fetita.gif
ana iulia 29
CITAT(mamilunaty @ Dec 14 2005, 10:26 AM)
Buna, Ana Iulia!
Eu o sa nasc la bucur in cateva zile, dar la alt medic. O sa te anunt tarifele exacte practicate acolo. Momentan nu-ti pot spune decat ca un anestezist ia cel mult 50$ la cezariana, ca trusa de anestezie epidurala se plateste separat (in caz ca nu rezolvi in particular cu dr. ta sau cu anestezistul). Mai stiu ca sotul tau o sa presteze figura cu banii si ca nu vine nimeni sa ceara. Sper sa nu strice cineva tarifele acum, de Craciun 104.gif .Sarcina usoara in continuare sau, daca bb-icul tau se grabeste, nastere usoara!  fetita.gif
[snapback]24646[/snapback]

Sper sa nu se grabeasca ca se naste cu cezariana! 4.gif deci voi avea anestezist dar ma va adormi ...oare trebuie sa-i dau mai mult asa?
Chiar te rog sa-mi zici de preturi ca sunt tare curioasa, chiar nu stiu cat si cui sa dau, chiar daca s-au vehiculat tot felul de preturi p-aici !
Astept vesti si sa fie bebe sanatos si mancacios si sa ia nota 10!
lia
CITAT(ana iulia 29 @ Dec 20 2005, 12:08 PM)
Chiar te rog sa-mi zici de preturi ca sunt tare curioasa, chiar nu stiu cat si cui sa dau, chiar daca s-au vehiculat tot felul de preturi p-aici !
[snapback]26069[/snapback]

O sa iti spun eu ce am aflat despre preturi, daca e vorba de cezariana: medicul tau 4 milioane, anestezistul 1 mil.-1,5 mil.maxim, medicul neonatolog 1 mil., sa ai pregatiti cate 100.000 pentru asistente (daca ai nevoie sa-ti aduca bebele la pat ca sa-i dai san etc.) si 50.000 femeile de servici, pentru diverse (schimbat asternuturi, de exemplu). Astea le stiu de la cineva care lucreaza acolo. Fata de alte maternitati, cred ca preturile sunt rezonabile.
taty
Eu acum o saptamana am iesit din maternitate din Bucur si stiu ce preturi se practica , dar cu o precizar e NU SUNT OBLIGATORII!!
Eu am fost la etajul 3 la saloanele cu nastere normala si asistentele care iti faceau sapalaturi si injectii erau toate niste dragute. Eu le dadeam la fiecare cate 50 de mii dar pentru ca vroiam eu, dar erau fate care nu aveau si se comportau si cu ele la fel de frumos. Chiar ne ziceau sa venim sa ne spele de cate ori simtim nevoia ca nu e nici o problema. Normal iti faceau toaleta decat dimineata si seara la schimbul de ture. Cezarienele sunt la etajul 2. si nu stiu care e mersul pe acolo.
Dintre infirmiere doar una era foarte gretoasa , se credea sefa spitalului, dar restul dragute,
Sper sa nu va induc in eroare dar eu nu am intimpinat greutati de nici un fel, DOAR paturile sunt groaznice mai ales daca ai dureri de spate si ... (dupa o sarcina nu ai cum sa n-ai ) si mancarea era prea fara nici un gust, dar eu nu mancam!
Totul depinde cum te simti si ce stare ai !

La asistentele de la pediatrie le dadeam cate 100 atunci cand veneau sa o vada pe fata sau cand le chemam cu vreo problema.
Dr. pediatru i-am dat 300 ca a venit odata sa o vada...cam mult, nu merita.! 68.gif
ana iulia 29
CITAT(lia @ Dec 20 2005, 12:47 PM)
O sa iti spun eu ce am aflat despre preturi, daca e vorba de cezariana: medicul tau 4 milioane, anestezistul 1 mil.-1,5 mil.maxim, medicul neonatolog 1 mil., sa ai pregatiti cate 100.000 pentru asistente (daca ai nevoie sa-ti aduca bebele la pat ca sa-i dai san etc.) si 50.000 femeile de servici, pentru diverse (schimbat asternuturi, de exemplu). Astea le stiu de la cineva care lucreaza acolo. Fata de alte maternitati, cred ca preturile sunt rezonabile.
[snapback]26075[/snapback]

Hai ca m-ai mai linistit ca deja ma gandeam de unde scot 300 eURO DOAR PT DR 35.gif Mi se par de bun simt preturile sincer, d-aia ma speriasem si eu ca la alte maternitati zici ca te duci in concediu la Paris 4.gif Apropo la cezariana nu mai avem moasa?
ana iulia 29
CITAT(taty @ Dec 20 2005, 07:03 PM)
Eu acum o saptamana am iesit din maternitate din Bucur si stiu ce preturi se practica , dar cu o precizar e  NU SUNT OBLIGATORII!!
Eu am fost la etajul 3 la saloanele cu nastere normala si asistentele care iti faceau sapalaturi si injectii erau toate niste dragute. Eu le dadeam la fiecare cate 50 de mii dar pentru ca vroiam eu, dar erau fate care nu aveau si se comportau si cu ele la fel de frumos. Chiar ne ziceau sa venim sa ne spele de cate ori simtim nevoia ca nu e nici o problema. Normal iti faceau toaleta decat dimineata si seara la schimbul de ture. Cezarienele sunt la etajul 2. si nu stiu care e mersul pe acolo.
Dintre infirmiere doar una era foarte gretoasa , se credea sefa spitalului, dar restul dragute,
Sper sa nu va induc in eroare dar eu nu am intimpinat greutati de nici un fel, DOAR paturile sunt groaznice mai ales daca ai dureri de spate si ...  (dupa o sarcina nu ai cum sa n-ai ) si mancarea era prea fara nici un gust, dar eu nu mancam!
Totul depinde cum te simti si ce stare ai !

La asistentele de la pediatrie le dadeam cate 100 atunci cand veneau sa o vada pe fata sau cand le chemam cu vreo problema.
Dr. pediatru i-am dat 300 ca a venit odata sa o vada...cam mult, nu merita.! 68.gif
[snapback]26161[/snapback]

Asa am auzit si eu ca asistentele sunt foarte atente cu toata lumea de p-acolo, asta e super...tu ai stat cu bb langa pat ?
Iti dai seama ca fiecare da ca sa fie sigura ca va fi totul ok cu bb. Cu dr. pediatru care-i treaba, ti se impune acolo in spital sau putem sa ni-l alegem noi de la dr de familie?

Va multumesc la toate pt informatiile date! mwah.gif
lia
CITAT(ana iulia 29 @ Dec 21 2005, 12:53 PM)
Hai ca m-ai mai linistit ca deja ma gandeam de unde scot 300 eURO DOAR PT DR 35.gif Mi se par de bun simt preturile sincer, d-aia ma speriasem si eu  ca la alte maternitati zici ca te duci in concediu la Paris 4.gif Apropo la cezariana nu mai avem moasa?
[snapback]26331[/snapback]

Nu stiu daca avem moasa, dar mie m-i s-a spus ca doctorita are grija sa le dea celorlalti participanti partea lor, din suma pe care i-o dai tu ei. Deci, in principiu, tu platesti anestezistul si doctorita, restul e treaba lor.
mamilunaty
CITAT(ana iulia 29 @ Dec 21 2005, 12:58 PM)
Asa am auzit si eu ca asistentele sunt foarte atente cu toata lumea de p-acolo, asta e super...tu ai stat cu bb langa pat ?
Iti dai seama ca fiecare da ca sa fie sigura ca va fi totul ok cu bb. Cu dr. pediatru care-i treaba, ti se impune acolo in spital sau putem sa ni-l alegem noi de la dr de familie?

Va multumesc la toate pt informatiile date! mwah.gif
[snapback]26333[/snapback]

Pediatra = medicul neonatolog care e de garda in ziua in care nasti. La noi a fost sefa de sectie, dr. Dragomir si a fost super de treaba (Naty a fost sanatoasa si n-au fost probleme). I-am ''multumit'' in ziua externarii... n-au fost probleme din cauza intarzierii, dar chiar merita, a fost draguta.

Referitor la cealalta problema... moasa n-am avut: au fost doua asistente de garda si le-a dat sotul meu banii dupa ce am nascut (200.000 la fiecare). Nu-i adevarat ca medicul imparte cu asistentele sau cu moasa... Mai mult, asistentele se cam feresc sa primeasca bani de fata cu sefele lor sau cu medicii!
Tot la etajul 3 de la bucur am fost ''cazata''.
Daca nu sunteti pline de fitze, totul e ok, mai putin mancarea si femeile de serviciu care schimba sacii de gunoi noaptea la 12.30 cand b.b. doarme si tu te-ai mai linistit putin 18.gif
ana iulia 29
CITAT(mamilunaty @ Jan 1 2006, 02:59 PM)
Pediatra = medicul neonatolog care e de garda in ziua in care nasti. La noi a fost sefa de sectie, dr. Dragomir si a fost super de treaba (Naty a fost sanatoasa si n-au fost probleme). I-am ''multumit'' in ziua externarii... n-au fost probleme din cauza intarzierii, dar chiar merita, a fost draguta.

Referitor la cealalta problema... moasa n-am avut: au fost doua asistente de garda si le-a dat sotul meu banii dupa ce am nascut (200.000 la fiecare). Nu-i adevarat ca medicul imparte cu asistentele sau cu moasa... Mai mult, asistentele se cam feresc sa primeasca bani de fata cu sefele lor sau cu medicii!
Tot la etajul 3 de la bucur am fost ''cazata''.
Daca nu sunteti pline de fitze, totul e ok, mai putin mancarea si femeile de serviciu care schimba sacii de gunoi noaptea la 12.30 cand b.b. doarme si tu te-ai mai linistit putin 18.gif
[snapback]28066[/snapback]

4.gif Nu suntem fitzoase, doar sa aiba grija de bebe ca le bat altfel.....de medic mana 2 ce stiti, adica el/ea cat ia?
Oricum cred ca dr isi va primi partea separat si dupa aia ne descurcam (sper ) cu asistentele si restul stuff-ului.
Apropo de mancarea de acolo, am inteles ca l;a cezariana primele 3 zile doar lichide fool.gif
mamilunaty
CITAT(ana iulia 29 @ Jan 2 2006, 07:18 PM)
4.gif Nu suntem fitzoase, doar sa aiba grija de bebe ca le bat altfel.....de medic mana 2 ce stiti, adica el/ea cat ia?
Oricum cred ca dr isi va primi partea separat si dupa aia ne descurcam (sper ) cu asistentele si restul stuff-ului.
Apropo de mancarea de acolo, am inteles ca l;a cezariana primele 3 zile doar lichide fool.gif
[snapback]28237[/snapback]

In legatura cu anestezia pt cezariana -la Bucur se fac doar cu anestezie generala. Am inteles ca sunt mai usor de urmarit parametrii pacientei. O alta explicatie, dar una neoficiala e 10.gif 4.gif ca doctorii vorbesc tot felul de tampenii in timpul operatiei si fac tot felul de observatii la adresa pacientelor.

Dupa cezariana, cel putin o zi stai la ATI (terapie intensiva) si papi perfuzii, apoi, daca poti sa mananci, ti se recomanda ceva usor. Ce poti sa mananci mai usor decat supa si compot? 39.gif
ana iulia 29
CITAT(mamilunaty @ Jan 4 2006, 12:52 PM)
In legatura cu anestezia pt cezariana -la Bucur se fac doar cu anestezie generala. Am inteles ca sunt mai usor de urmarit parametrii pacientei. O alta explicatie, dar una neoficiala e  10.gif  4.gif  ca doctorii vorbesc tot felul de tampenii in timpul operatiei si fac tot felul de observatii la adresa pacientelor.

Dupa cezariana, cel putin o zi stai la ATI (terapie intensiva) si papi perfuzii, apoi, daca poti sa mananci, ti se recomanda ceva usor. Ce poti sa mananci mai usor decat supa si compot?  39.gif
[snapback]28652[/snapback]

Imi dau seama cat comenteaza dr acolo 71.gif ca altfel sa-r plictisi. Doar sa nu-i auzim si totul e ok. Asa ma gandeam si eu ca mi bine adorm....pe tine dupa cat timp te-au trezit?
ana iulia 29
mwah.gif D-na dr. Ionescu Marilena de la mat. Bucur are nota 12 din toate pct de vedere.
Am trezit-o noaptea la 3 sa vina la spital ca aveam contractii, a venit , m-a operat, si ma recuperez foarte repede - deja la o saptamana nici nu mai simt ca am facut cezariana! yahoo.gif Va doresc tuturor sa veti aceeai bafta ca si mine!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.