Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doctori - Scoring
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
Pages: 1, 2
AdrianaC
Haideti sa tinem aici o listuta cu doctorii la care am fost, spitalele unde lucreaza si un scoring (unul pentru Profesionalism si unul pentru Disponibilitate).

Asa proaspetele "burtici" se vor putea orienta mai usor cand vine vorba de alegerea medicului.

Fiecare sa treaca numele doctorului, spitalul la care lucreaza, o nota de la 1 la 10 pentru disponibilitate, una de la 1 la 10 pentru profesionalism precum si ce i-a placut si ce nu i-a placut la medicul respectiv.

O sa incep eu:

MATERNITATEA POLIZU:

Dr Magda PETRACHE - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - AdrianaC
Dr Horia CIOFLAN - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu Florymih
Dr Gabriel LEMNETE - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu Crisac

SPITALUL MUNICIPAL:
Dr Georgeta BADEA - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu Adinutza1si10
Dr Carmen ROSCA - Disponibilitate 9 - Profesionalism 10 - Comentariu Criss_B
Dr Arash Yassin - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu Bocanila

MATERNITATEA BUCUR:
Dr Marilena IONESCU - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 -
Comentariu Ana iulia 29

Dr Ilie MIHAI - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 -
Comentariu taty

MATERNITATEA CARITAS - CLINICA GYNECOLAND:
Dr Alexandru IEPURE - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu Bilutza

MATERNITATEA CANTACUZINO:
Dr Decebal HUDITA - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu ina1910

SPITALUL JUDETEAN CONSTANTA:
Dr Viorel CRISTUREAN - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu carlitos_pink_analis

MATERNITATEA GIULESTI:
Prof Dr Bogdan MARINESCU - Disponibilitate 8 - Profesionalism 10 - Comentariu adeline

MATERNITATEA CUZA VODA - IASI:
Dr Mihaela GRIGORE - Disponibilitate 9 - Profesionalism 10 - Comentariu Mirandolina

SPITALUL PANTELIMON:
Dr BOHALTEA - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10 - Comentariu bobel_cris
adinutza1si10
SPITALUL MUNICIPAL :

Dr. Badea Georgeta - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10- Adinutza1si10

imi place foarte mult la ea felul in care iti vorbeste , dar mai ales modul in care te trateaza ....
Criss_B
SPITALUL MUNICIPAL :

Dr. Carmen Rosca - Disponibilitate 9 - Profesionalism 10 - Criss_B

De ce i-am dat 9 la disponibilitate? Pentru ca desi o gasesti cand ai nevoie - ai de asteptat si cate o ora doua pana sa te poata primi in cabinet... In rest este super - am avut o sarcina extra cu ea si o nastere de milioane...
bocanila
SPITALUL MUNICIPAL[COLOR=red]

Dr.rezident Arash Yassin-Disponibilitate -10 -Profesionalism -10

Desi nu a fost dr care mi-a urmarit sarcina de la inceput,cand m-am internat la Municipal(la 29 de saptamani de sarcina,unde am ramas internata pana la 34 de sapt. cand am nascut) m-a tratat extraordinar.Ii multumesc inca o data pentru ca datorita rabdarii de care a dat dovada acum ma pot bucura de comoara mea de baietel.Multa sanatate si sarcina usoara pt proaspetele burtici.
ana iulia 29
Dr Marilena Ionescu
Maternitatea Bucur - Disponibilitate 10 / Profesionalism 10
4.gif
florymih
Dr.Horia Cioflan-Polizu-Disponibilitate 10/Profesionalism 10
desde
MATERNITATEA POLIZU:
DR. HORIA CIOFLAN: disponibilitate: 10, profesionalism: 10> Ramona[B]
taty
Parerea mea e ca la Profesionalism ar trebui sa scrie fostele burtici , ca doar au avut experienta nasterii si stiu de cat profesionalism au dat dovada Dr. lor.
La Disponibilitate am putea scrie si noi burticile mai avansate pentru ca ne-am tot dus la controale pana acum.
Dr. Ilie Mihai - Maternitatea Bucur Disponibilitate -10- ori de cate ori am avut nevoie de el m-a primit la cabinet, la maternitate fara programari.
La Profesionalism din auzite ( bunica mea a fost operata de el si e foarte bine, soacra mea a fost operata de el si la fel e si ea foarte bine) i-as da si eu tot - 10
bilutza
Maternitatea Caritas - Clinica Gynecoland

Dr . Alexandru Epure - Profesionalism : 10 ; Disponibilitate : + 10 (minunat, iti raspunde la telefon la orice ora; vine la spital pricand e nevoie - eu l-am chemat noaptea de 2 ori 4.gif , foarte multe vizite )

Un om extraordinar, un medic tanar, cu foarte mult simt al umorului.
ina1910
Prof. Dr. Decebal Hudita-Materniteatea Cantacuzino.
Profesionalism 10, disponibilitate 10.
Dr. Craciun-dr. neonatolog-tot Maternitatea Cantacuzino.
Profesionalism 10, disponibilitate 10.

Cristina- mami de Maria.
carlitos_pink_analis
Eu din Constanta il votez pe doctorul care mi-a urmarit mie sarcina si cu care am nascut. yahoo.gif DR.CRISTUREAN VIOREL -------profesionalism 10-disponibilitate-10.(Spitalul Judetean)
adeline
Maternitatea Giulesti - profesor dr. Bogdan Marinescu
Disponibilitate: 8 - am fost un pic dezamagita de lipsa de timp a medicului meu, la inceputul sarcinii, dar pe parcurs m-a asigurat ca e totul in regula si ca daca esti bine si tu si bb nu sunt motive sa ne panicam...
Profesionalism: 10 - cred ca am auzit cu totii cine este PROFESORUL MARINESCU!!
crisac
Maternitatea Polizu - Dr. Gabriel Lemnete

Disponibilitate 10
Profesionalism 10, chiar 11 10.gif

Datorita lui am avut 9 luni linistite, desi in capul meu isi faceau damblaua un milion de pitici. Este un dr nonconformist, dezinvolt (aceasta este o calitate considerata de multe paciente "defect"), care iti raspunde la toate intrebarile, il poti suna oricand (eu am nascut noaptea si a ajuns in 5 minute la spital) si ii poti pune orice intrebare stupida de femeie gravida, ca el "te pune la punct" si te aduce cu picioarele pe pamant!
Eu am fost foarte multumita!
mirandolina
Dr. Mihaela Grigore, maternitatea Cuza Voda Iasi - Disponibilitate -9 / Profesionalism - nota 10 este prea putin.
Un medic exceptional datorita caruia nasterea este pentru mine un moment din viata de care imi voi aminti mereu cu placere.
bobel_cris
Spitalul Pantelimon - Dr Bohaltea e super bun
jeni
Dragele mele, daca e sa vorbim de profesionalism pai o sa le multumesc doctoriilor care m-au avut in grija ultimelor 5 luni de sarcina pana la sfarsitul zilelor! In special renumitului profesor Keine (venit de la clinca din Vienna la clinica din München). Fara sa exagerez cumva, acesti oamenii m-au salvat pe mine si pe copilul meu! In luna a 6-a am avut contractii destul de severe, au facut tot posibilul sa ma monitorizeze ca sa nu nasc. Dupa aceea am facut o infectie la col. S-au straduit sa imi dea tratamentul adecvat sa nu imi afecteze sarcina, si cel mai groaznic a fost in luna a 7-a diabetul care mi-a aparut din senin. La nastere am avut 2 moase si 2 doctorii.
teoraluca
Este cineva din Onesti ? Eu inca nu m-am hotarat daca sa nasc in Onesti sau in Bacau. Pana in luna a 5-a am louit in Bacau si am fost la dr. Iosub, dar acum stau in Onesti si merg la dr. Tabacaru. Stie cineva ceva de ei? Am auzit ca amandoi sunt buni dar, stiti si voi, parerile sunt impartite.
AndreeaR
Buna seara!
Eu am nascut in februarie cu dl dr Parvu Ioan (Spitalul Elias si Centrul Medical Medsana).
Este un om de nota 20!
Disponibilitate 10 (vine sa asiste de oriunde ar fi).
Profesionalism 10.

Este un om extraordinar, rabdator si are calmul de ati raspunde la toate intrebarile.
Il laud atat de mult si cu atata placere deoarece intai ne-a ajutat (pe mine si pe sotul meu) sa avem un copil (nu puteam ramane gravida) si apoi mi-a salvat fetita, care la nastere a avut dubla circulara de cordon si intr-o inspiratie de moment dl dr a schimbat nasterea naturala cu cezariana.
O sa ii multumim toata viata pt aceasta mica minune pe care o avem acum langa noi si pe care o iubim foarte mult. 8.gif
Roxi_J
Eu am nascut in decembrie la Giulesti cu dr Ion Ionut.
Profesionalism nota 10
Disponibilitate nota 10 (cu un mic minus deoarece nu da numarul de telefon)
Un alt aspect pe care consider ca trebuie sa-l avem in vedere cand facem aceasta evaluare este calitatea umana, si aici pot da nota 20!
Este un om extraordinar, foarte calm si rabdator, intelegator, si fara fitze.
Lixu
CITAT(AndreeaR @ Feb 25 2006, 07:02 PM) [snapback]45934[/snapback]

Buna seara!
Eu am nascut in februarie cu dl dr Parvu Ioan (Spitalul Elias si Centrul Medical Medsana).
Este un om de nota 20!
Disponibilitate 10 (vine sa asiste de oriunde ar fi).
Profesionalism 10.

Este un om extraordinar, rabdator si are calmul de ati raspunde la toate intrebarile.
Il laud atat de mult si cu atata placere deoarece intai ne-a ajutat (pe mine si pe sotul meu) sa avem un copil (nu puteam ramane gravida) si apoi mi-a salvat fetita, care la nastere a avut dubla circulara de cordon si intr-o inspiratie de moment dl dr a schimbat nasterea naturala cu cezariana.
O sa ii multumim toata viata pt aceasta mica minune pe care o avem acum langa noi si pe care o iubim foarte mult. 8.gif

Buna! Voi erati prieteni de mai mult timp cu domnul dr. Parvu? Intreb acest lucru pentru ca m-am intalnit o data cu dansul si abia a avut timp sa-mi explice ceva (desi aveam programare! )
livianae
[quote name='ana iulia 29' date='Nov 24 2005, 06:05 PM' post='20453']
Dr Marilena Ionescu
Maternitatea Bucur - Disponibilitate 10 / Profesionalism 10
4.gif
[/quot
Dr. Mircea Octavian Poenaru - Maternitatea Bucur - Disponibilitate 10+/Profesionalism 10+
Un om si un medic extraordinar. Il recomand cu caldura.
tcata
Buna fetele!

Si eu vreau sa dau 10 pentru disponibilitate si +10 pt profesionalism pt dl doctor Parvu Ioan de la Elias. Pe mine m-a acceptat de la 18 saptamani (aveam superemotii) si desi fiind ff ocupat m-a chemat fara programare a doua zi dupa ce l-am sunat (chiar raspunde de fiecare data la telefon), e ff rabdator, raspunde la orice intrebare fara sa para deranjat.
alina_np
Buna!
Eu vreau sa vi-l aduc in atentie pe dr. Adrian Berindan, Spitalul Municipal, cu note de 10 pe toata linia (disponibilitate, profesionalism). Totodata, condirm parerile bune despre dr. Ioan Parvu.
Bafta tuturor burticilor si incredere in medicii pe care i-ati ales!
ira_tgr
CITAT(bocanila @ Nov 17 2005, 10:00 AM) [snapback]18948[/snapback]

SPITALUL MUNICIPAL[COLOR=red]

Dr.rezident Arash Yassin-Disponibilitate -10 -Profesionalism -10

Desi nu a fost dr care mi-a urmarit sarcina de la inceput,cand m-am internat la Municipal(la 29 de saptamani de sarcina,unde am ramas internata pana la 34 de sapt. cand am nascut) m-a tratat extraordinar.Ii multumesc inca o data pentru ca datorita rabdarii de care a dat dovada acum ma pot bucura de comoara mea de baietel.Multa sanatate si sarcina usoara pt proaspetele burtici.

Dr.rezident Arash Yassin-Disponibilitate -10 -Profesionalism -10 acestea sunt si notele mele....

Un doctor extraordinar, care ma urmareste din luna a 3-a, intotdeauna disponibil, foarte atent cu mine si cu toate manifestarile posibile, raspunde la toate intrebarile tampite pe care i le pun , chiar daca le mai si repet, m-a trimis la toate analizele si investigatiile obligatorii, chair a si zis unde le pot face mai ieftin, in fine..... numai cuvinte de lauda, apropo nasc cu el in 6 sapt, si pser sa fie totul bine 8.gif , da.... asta deja o sa va povestesc dupa

sarcini usoare
pupicei
puoay
Dr Pana Doru - Maternitatea Giulesti
La disponibilitate cred ca nota 10, desi astept vreo o saptamana pana la o programare, la cabinet nu la spital. Dar este foarte atent si finut, imi explica tot ce vede la ecograf, ma sfatuieste, are si simtul umorului (si asta te incurajeaza in momentele mai grele).
Pot sa-l sun oricand si datorita lui il mai am pe bebe in burtica, pentru ca a stiut ce sa-mi dea si ce sa ma sfatuiasca sa fac ca sa nu mai sangerez la inceputul sarcinii. Chiar daca mi-a fost greu sa stau numai in pat vreo 3 saptamani si sa iau pastile din 6 in 6 ore, s-a meritat sa-i urmez indicatiile. Si cand am avut aceasta problema l-am sunat disperata si plangand ca sangeram f. abundent si mi-a facut loc imediat in programul lui ca sa vada daca sarcina mai este ok.
Din asta rezulta ca si la profesionalism tot nota 10 ii dau!
Dar nu dau aceste note pt ca e doctorul meu, ci pentru ca merita.
Am mai fost la o doctorita(recomandata de cineva) la inceputul sarcinii, cand mi-au inceput problemele si nu mi-a placut, m-a si durut consultatia si de fapt nici nu trebuia sa ma consulte pt ca sangeram si asta a agravat lucrurile. Daca urmam tratamentul prescris de ea, pierdeam sarcina caci atunci mi-au inceput sangerarile si mai abundente si l-am sunat din nou pe Dr. Pana.
deeaa77
Dr Corina Parau- Centrul medical Medsana - Spitalul Municipal

Disponibilitate - 9 - trebuia sa imi fac programare cu 2 saptamani inainte la Medsana, la spital nu am fost decat in ultima luna o singura data asta ca sa stiu unde sa ma duc...
Profesionalism - 9 - in ziua in care am nascut a venit doar cu o ora inainte, si m-a lasat sa nasc natural un ditamai bebeloi de 4,400 Kg!!! Dupa nastere nu a mai venit sa ma vada!
Si cred ca am fost chiar indulgenta...
chaby
CITAT(bobel_cris @ Jan 10 2006, 08:36 PM) [snapback]30348[/snapback]

Spitalul Pantelimon - Dr Bohaltea e super bun

Tot la Sf. Pantelimon am nascut si eu dar cu dr. Irina Pacu. Super si ca doctor si ca om.
Profesionalism: 10
Disponibilitate: 9 (nu stiu cum ar fi fost daca as fi avut urgente)

elenushik
CITAT(deeaa77 @ Apr 21 2006, 09:18 PM) [snapback]59120[/snapback]

Disponibilitate - 9 - trebuia sa imi fac programare cu 2 saptamani inainte la Medsana, la spital nu am fost decat in ultima luna o singura data asta ca sa stiu unde sa ma duc...
Profesionalism - 9 - in ziua in care am nascut a venit doar cu o ora inainte, si m-a lasat sa nasc natural un ditamai bebeloi de 4,400 Kg!!! Dupa nastere nu a mai venit sa ma vada!

Draga mea ai fost mult prea indulgenta.

Spitalul CFR 2 - Dr. Nael Isreb

Disponibilitate - 9 (la mine nu a fost cazul, dar am citit aici pe forum ca noaptea nu vine pentru nasterile naturale)
Profesionalism - 10

Sarcini si nasteri usoare!
AHMAD IRINA
dr ZOICAN GABRIELA IOANA....spitalul judetean BACAU...o doctorita calma,aSCULTATOARE,rabdatoare....disponibilitate 10....si cred si ca profesionalism 10..cel putin pana in momentul acesta al sarcinii...la nastere voi vedea restul...dar am auzit numai lucruri bune de ea...
Lucky
Dr. Adriana Simonescu - Spitalul Giulesti - nota 10. Un om extraordinar care m-a ajutat sa duc o sarcina cu probleme pana la capat. Disponibilitate - nota 10.Profesionalism 10.
shelyna
SPITALUL FILANTROPIA:

Dr. Alexandra ATANASIU (Crisan) - Disponibilitate 10 - Profesionalism 10
aurash1
Pentru ca abia acum am gasit acest topic, vreau neaparat sa ii multumesc domnului dr. Alexandru Epure (spitalul Caritas) care a fost pe langa un profesionist desavarsit un Om extraordinar, foarte sufletist si apropiat de mine pe tot parcursul sarcinii (m-a urmarit de la 10 saptamani) si acum pastram legatura, m-a sunat cat am fost cu copilul internat in spital sa vada cum se simte etc. Il recomand din suflet pentru ca merita. Are si el un baietel de 8 luni si va poate da si sfaturi legate de puericultura 3.gif Doar note de 10 la toate capitolele. II doresc numai bine lui si familiei sale!
nicostefanut
aici postam si noi pentru spital din timisoara.
dr.ROMEO MUNTEANU-MATERNITATEA BEGA
profesionalism 10,disponibilitate 10.
cand am intrat in travaliu el era la o cezariana,dar ca sa nu fiu singura a venit si a stat langa mine sotia lui(medic la acelasi spital)iar dupa ce s-a terminat cezariana a venit si a stat langa mine,m-a invatat cum sa-mi controlez respiratia,cum sa stau ca sa nu simt asa tare durerile,dar cel mai mult m-a ajutat ca a fost acolo si mi-a dat siguranta.multumesc.
edwi

dr.Radulescu Carmen - spitalul Polizu

disponibilitate 10, profesionalism 10
cgaby
dr BORZA ELENA - materniatea bucur.
disponibiliate 10; profesionalism 10....cel putin din punctul meu de vedere....
solara
Cluj: dr. Sbarciu Mihai, nu s-a inventat nota pe care sa i-o pot da eu acestui om si medic care mi-a oferit posibilitatea de a avea o minune de copil, in conditiile in care altii (multi la nr.) ar fi sarit sa ma "scape"de sarcina...dar asta-i alta poveste.
In concluzie, viitoare mamici din Cluj sau imprejurimi, vi-l recomand cu caldura si increderea ca totul va fi bine alaturi de el.
alina1507
Maternitatea Polizu-dr.Dana Oprescu. Diponibilitate-10 , Profesionalism - 10
claudiagabriela
Eu un fenomen al naturii... m-a urmarit Dr Moisa Marcel 8.gif (maternitatea Giulesti) toata sarcina si pot spune atat : DISPONIBILITATE nota 25 ca 10 m-i se pare prea putin si PROFESIONALISM nota 25; si daca s-a intamplat sa vrea bebelina sa vina mai devreme, Moisa m-a lasat pe mana Dr Ion Ionut 8.gif si aici la fel nu am nimik de comentat, un om de nota 25 la capitolul PROFESIONALISM, doar la DISPONIBILITATE cam lasa de dorit... dar pot spune ca ii dau nota maxima ca in max 1 ora de cand a fost anuntat a venit sa vada ce fac 9.gif . Multi mwah.gif mwah.gif mwah.gif
alina_georgiana
MATERNITATEA BUZAU:
DR. NEACSU DORIN: disponibilitate: 10, profesionalism: 10+

Un superdoctor care mi-a facut cea mai "frumoasa" operatie de cezariana. Desi mi-a spus sa-l sun la orice ora daca sunt probleme, nu am facut-o - tocmai pt ca ca, multumesc lui Dumnezeu, nu au fost probleme. Si dupa nastere venea mereu la mine sa vada cum ma simt, cum se simte bebe.
Nota 10+ din partea mea.
katia1978
Vi-l recomand pe dl dr. Ioan Parvu - Spitalul Elias, Medsana, Ama Medical
Profesionalism: 10, Disponibilitate: 10
Este un om extraordinar!
velijenco
CITAT(deeaa77 @ Apr 21 2006, 09:18 PM) [snapback]59120[/snapback]

exact cu D-na Dr. Parau Corina am nascut si eu la Municipal,

ambele sarcini au fost urmarite de dansa, cu fetita am stat in travaliu 12 ore si a stat linga mine de dimineata de la 10 pina seara la 22 cind am nascut, iar la baiat am trezit o la 3.30 dimineata si la 4.30 era linga mine.
la cabinet mergeam la spitalul Panduri - actual Burghelea in Policlinica, chiar nici nu prea stam la rand ca eram gravida , nici vorba de programare.
iar de venit sa imi vada copii venea, chiar a adus o si pe fata dinsei cu ea in vizita , tinind cont de faptul ca eu am nascut pe 30.12, iar dinsa ma vizitat pe 31 , pe 01 si in urmatoarele zile.

Disponibilitate: +10
Profesionalism:+10

sincer parca vorbim de alta persoana, tinind cont ca dinsa de la ora 4.30 pina m am urcat pe masa la 6.15 a stat linga mine, m a tinut de mana si ma masa pe burtica.
ankesepamon
Sanador

Dr. Alina Dascalu

Disponibilitate 10 - inca de la prima intalnire mi-a dat numarul personal de telefon si mi-a spus ca o pot suna oricand (verificat)
Profesionalism 10 - incredibil de calma si serioasa, iti creaza o stare de liniste indiferent de cat de grava poate fi problema

cinsi
Maternitatea Polizu - dr.Mogos Magdalena.
Disponibilitate-9 , nu prea raspunde la telefon
Profesionalism - 10.
florineldavidescu..
Dr Dumitru Mircea-Municipal+MEDICOVER: Nota 9 pt disponibilitate, mi-a spus ca dupa ce ajung la spital sa-l sun sa vb cu dr de garda cam cand ar fi necesar sa vina si el. Am avut "noroc" ca travaliul a fost tare lung (9 ore de la 2 noaptea) si a avut si el timp sa ajunga la spital pana am nascut, dar ce ma faceam dc nasteam si eu ca alte mamici de pe acolo in juma' de ora??? Compenseaza cu faptul ca m-a primit din luna a 7-a! Profesionalism tot 9, desi mi-a recomandat sa nasc prin cezariana dintr-un alt motiv (aveam dinainte de sarcina niste hemoroizi fff mici-si mi s-a parut asa un motiv stupid ca nu l-am bagat in seama) decat ca bb e destul de mare, m-am rupt la nastere si in plus nu stiu exact cum m-a cusut dar iata ca la 4 luni a trebuit sa ma dea cu nitrat de ag pe interiorul vag, facand niste bulinute mici... "reactie de la ata cu care m-a cusut".
marisa
CITAT(nicostefanut @ May 7 2006, 02:21 PM) [snapback]62751[/snapback]

aici postam si noi pentru spital din timisoara.
dr.ROMEO MUNTEANU-MATERNITATEA BEGA
profesionalism 10,disponibilitate 10.
cand am intrat in travaliu el era la o cezariana,dar ca sa nu fiu singura a venit si a stat langa mine sotia lui(medic la acelasi spital)iar dupa ce s-a terminat cezariana a venit si a stat langa mine,m-a invatat cum sa-mi controlez respiratia,cum sa stau ca sa nu simt asa tare durerile,dar cel mai mult m-a ajutat ca a fost acolo si mi-a dat siguranta.multumesc.

romeo muntean nota 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif
si cu mine s-a purtat impecabil,e un ecografist de nota 11 si un medic cu mana de aur.
multumesc!
leantza_ro
D-na Dr. Dana Oprescu - Maternitatea Polizu / clinica Amicus Med

Un zece plus pentru ea atat la capitolul disponibilitate cat si la capitolul profesionalism.
Marina
Alexandru Badiu-Municipal/Centrul Medical Unirea-un medic si un om de nota 10!la fel si la disponibilitate si la profesionalism,si simtul umorului si tot ce vreti voi.Categoric,bebe2 tot el il va aduce pe lume!
mirela_bogdan
De ce nu scrieti si despre medicii care nu v-au placut.
Diana Chiroiu Municipal Disponibilitate - 8
Profesionalism - 8
holili4
Spitalul Municipal Fagaras doctor Bordas Daniel : Profesionalism 10, Disponibilitate 10
danal
Sp. Caritas, d-na dr. Popescu Maria, o dr. excelenta din toate punctele de vedere. Profesionalism 10, Disponibilitate 10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.