Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Popa Elena
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
lia
A nascut cineva cu dr. Popa Elena de la maternitatea Bucur? M-ar interesa sa aflu mai multe despre dansa.
lia
Nu pot să spun că o cunosc de mult. Mi-a fost recomandată de o asistentă care lucrează acolo. Îmi place însă de ea pentru că este foarte apropiată de mine, pot să o întreb orice şi îmi explică cu destul de multă răbdare. Nu este în vârstă şi mi-a plăcut că nu este adepta metodelor radicale. Eu am o problemă de sănătate datorită căreia s-ar putea să fie nevoie să nasc prin cezariană, dar discutând cu ea mi-a dat soluţii ca să evităm dacă se poate, operaţia. Asta m-a făcut să am şi mai multă încredere în ea. Mi-a dat numărul de telefon de la prima vizită, dar să fiu sinceră, evit să o sun dacă nu am probleme mari. Despre maternitate am văzut că este curat şi foarte multă linişte. Ştiu că cineva s-a plâns pe forum că orele de vizită sunt foarte stricte, dar eu cred că ăsta este un avantaj. La urma urmei, nu cred că pentru bebeluşi este bună toată forfota aia care este în unele spitale, plus că de afară pot fi aduşi foarte mulţi microbi. Cred că vizitele pot fi făcute acasă, nu neapărat în spital. Nu moare numeni câteva zile. Să-mi spui şi tu ce ai mai aflat.
ana iulia 29
Eu am sa nasc tot la maternitatea Bucur dar cu Dr. Marilena Ionescu.
Tu cand trebuie sa nasti?
lia
DPN 04 - 07 ianuarie. Despre doctorita Popa stii ceva?
ana iulia 29
CITAT(lia @ Nov 25 2005, 09:26 AM)
DPN 04 - 07 ianuarie. Despre doctorita Popa stii ceva?
[snapback]20521[/snapback]

Am auzit ca este buna si in general cam toate dr -ele de acolo se poarta super bine cu pacientele lor, asa ca n-ai de ce sa-ti faci probleme. Eu am DNP 15-22 Ian, dar inca nu stiu cum voi naste! 4.gif

iti doresc un bb sanatos si mancacios!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.