Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Anca Popa
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
kiki
eu o sa nasc la Cantacuzino, cu dr. Anca Popa. Sunt foarte multumita de ea. Am vazut si spitalul, arata bine, dar am auzit ca asistentele de acolo sunt ceva de groaza (nu iti arata nimic, chiar dc le dai bani, vor mai multi)... sa vedem cum o sa fie...
b_camelia
Si eu am sa nasc la Cantacuzino cu Dr Anca Popa.
Spune-mi te rog, daca ai nascut deja, cum a fost....la nastere...in sala....dupa aceea, cu asistentele.
Mie mi se pare o draguta doamna doctor.
kiki
CITAT(b_camelia @ Mar 10 2006, 12:35 PM)
Si eu am sa nasc la Cantacuzino cu Dr Anca Popa.
Spune-mi te rog, daca ai nascut deja, cum a fost....la nastere...in sala....dupa aceea, cu asistentele.
Mie mi se pare o draguta doamna doctor.
[snapback]49728[/snapback]

Gasesti aici povestea nasterii. http://www.treiursuleti.ro/forum/Povestea-...riel-t1229.html
Spitalul e foarte curat, asistentele sunt unele de treaba, altele nu, iar legat de dr. Popa, toata stima. E o femeie foarte sufletista si de treaba.
b_camelia
Aoleu....bine ca sunteti sanatosi amandoi!

Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el!
palpitanta poveste, totusi. auzisem si eu ca te lasa sa te chinui mai degraba decat sa-ti faca cezariana dar in nici un caz pana acolo incat sa pericliteze viata si a ta si a copilului.
sper sa nu trec prin asa ceva, sincer ... si nu doresc nimanui.
kiki
CITAT(b_camelia @ Mar 10 2006, 01:36 PM)
Aoleu....bine ca sunteti sanatosi amandoi!

Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el!
palpitanta poveste, totusi. auzisem si eu ca te lasa sa te chinui mai degraba decat sa-ti faca cezariana dar in nici un caz pana acolo incat sa pericliteze viata si a ta si a copilului.
sper sa nu trec prin asa ceva, sincer ... si nu doresc nimanui.
[snapback]49761[/snapback]

Doamna doctor nu este adepta cezarienei. Decizia de cezariana se ia impreuna cu directorul spitalului numai daca nu se poate naste normal...Sper si eu sa nu ajungi in situatia mea. In ceea ce o priveste pe doamna doctor eu sunt foarte multumita de ea, de cum m-a tratat pe durata celor 9 luni, promptitudinea dansei (m-a salvat de la o amenintare de avort in luna a treia), tot timpul mi-a raspuns la telefon...
b_camelia
Si eu o cunosc de cativa ani. Am trecute si prin alte experiente cu ea. Mai precis a reusit sa depisteze virusul HPV pe care il aveam si sa ma trateze pana a disparut si am putut sa raman linistita insarcinata.

Si mie imi raspunde la telefon, dar ma gandesc cate o data sa nu o deranjez, daca o sun sa o intreb sau sa ii spun una alta (desi as suna-o in fiecare zi sa-i mai spun ceva).

Ma bucur ca am sta acasa in medical dupa amniocenteza. Am mai aflat si eu una alta de la voi, de pe forum.

De Miercuri revin in stresul de la servici. Trebuie sa incerc sa fiu calma, sa nu-i transmit lui Alexandru oboseala si emotiile.....

speram sa fie totul bine si sa nu ne apara nimic la amniocenteza....nici n-ar trebui. doctorul a zis ca nu se vede nimic anormal la ecografie.
magdutzploiesti
CITAT(b_camelia @ Mar 10 2006, 02:46 PM) [snapback]49786[/snapback]

Si eu o cunosc de cativa ani. Am trecute si prin alte experiente cu ea. Mai precis a reusit sa depisteze virusul HPV pe care il aveam si sa ma trateze pana a disparut si am putut sa raman linistita insarcinata.

Si mie imi raspunde la telefon, dar ma gandesc cate o data sa nu o deranjez, daca o sun sa o intreb sau sa ii spun una alta (desi as suna-o in fiecare zi sa-i mai spun ceva).

Ma bucur ca am sta acasa in medical dupa amniocenteza. Am mai aflat si eu una alta de la voi, de pe forum.

De Miercuri revin in stresul de la servici. Trebuie sa incerc sa fiu calma, sa nu-i transmit lui Alexandru oboseala si emotiile.....

speram sa fie totul bine si sa nu ne apara nimic la amniocenteza....nici n-ar trebui. doctorul a zis ca nu se vede nimic anormal la ecografie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.