Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Albu
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
lauraiorda
Buna fetelor!

Eu voi naste la maternitatea Giulesti, cu Dr. Albu, despre care am auzit lucruri frumoase. Pana acum fiecare control a fost doar ecografic, nu m-a vazut "in alte pozitii" niciodata, dar presupun ca nu e obligatoriu necesar.
E putin cam ursuz acest medic, adica iti cam blocheaza comunicarea, dar mi-am facut curaj si am venit de fiecare data cu listutza de intrebari cu care l-am stresat ;)

Numai bine tuturor!
Laura
Minola
eu am nascut cu dr puia de la giulesti iar pe timpul sarcinii a avut grija de mine si dr albu pt ca dansul este ft bun la ecografii
megg
CITAT(MINOLA @ Oct 19 2005, 08:59 PM)
eu am nascut cu dr puia de la giulesti iar pe timpul sarcinii a avut grija de mine si dr albu pt ca dansul este ft bun la ecografii
[snapback]10646[/snapback]

Minola, cum arata sala de nasteri? Au renovat-o?
Dar saloanele? E adevarat ca sunt rezerve, mama si copilul?
Vroiam sa te rog sa-mi dai si mie numarul de tel al dr. Albu, caci as vrea sa mai fac si eu o ecografie, curand.
Pupici!!!
Megg
Minola
CITAT(megg @ Oct 22 2005, 09:41 PM)
Minola, cum arata sala de nasteri? Au renovat-o?
Dar saloanele? E adevarat ca sunt rezerve, mama si copilul?
Vroiam sa te rog sa-mi dai si mie numarul de tel al dr. Albu, caci as vrea sa mai fac si eu o ecografie, curand.
Pupici!!!
Megg
[snapback]11608[/snapback]

da
eu am intrat in sala de operatie anesteziata deja si nu iti pot raspunde cat despre nr doctorului albu nu il am pe mine ma trimitea la el doctorul puia dc vrei ti-l pot da pe al dansului
insa mai existe varianta sa suni la giulesti si sa intrebi cd e dr albu de garda si sa mergi atunci
multa bafta
mamin
Buna!
Si eu sunt tot la DR.Albu. Noi avem 35 de saptamanii si se apropie finalul. Asa cum spuneai si tu si la mine controalele au constat numai in ecografii.Totul a fost ok pana acum. Problema este la nastere , caci am auzit ca daca nasti natural si noaptea nu vine sa te asiste.
Tu cat ai si ce stii in legatura cu asta?
Ca doctor mi-a placut , mai putin comunicarea dar imi e teama ca o sa nasc cu altcineva daca nu e in spital in momentul respectiv.
Poate stii tu mai multe, ti-as fi recunoscatoare.
anaicad
pai hai sa va zic si io niste peripetii cu dr albu...ieri, 16.11 m-am dus la cabinetu' particular...nu era, nu e nici miine, nu va fi nici in per in care e posibil sa nasc 28.12-7.01, so...ce ma fac cu el ? pe linga ca nu vb cu pacientele si numai daca il intrebi tu raspunde cite una alta...te mai lasa si balta! 39.gif
elenado
Eu am facut toate ecografiile la dr. Albu Dinu si am fost foarte multumita de profesionalismul sau. Am fost la cabinetul sau particular si era foarte aglomerat permanent, inteleg ca e foarte apreciat pentru munca pe care o face. Alte amanunte nu stiu despre cum se comporta la nastere.
anaicad
si care-i treaba cu echo, si eu am facut echo la el vreo 10 pina acuma, aprox 33 sapt sarcina...cu toate astea nu mi-a pomenit de vreo echo morfologica (probabil nu era cazul)
intrebarea e ce vrem noi de la un medic, vrem sa aiba un "nume" sau vrem sa ne bage in seama, sa ne explice ce se intampla cu noi si bebelusii nostrii, sa fie disponibili la nevoie, sa simtim ca suntem apreciate si respectate ca si paciente (si nu ca si niste...cotizante)...sau sa stam la coada la cabinetele particulare cu toate ca avem programare, sa ne mincam nervii prin salile de asteptare, sa ne inghesuim la un medic doar pt ca e 'bun". Cei din categria lui inteleg ca sunt apreciati si isi permit sa ne trateza cu spatele...intre toate aceste variante cele care avem de pierdut suntem noi pt ca acceptam atitudinea si tratamentul lor. Se zice ca pt un medic tre sa ai 'har"...poate unii si l0au pierdut pe parcurs...

Oare scriu toate astea pt ca sunt suparata pe atitudinea dr? Dati-mi si mie o idee cum aflu ce medici ar fi disponibili la Giulesti in per 25.12-10.01?!
bilutza
Fetelor, Dr. Albu este un doctor foarte bun, dar nu stiu daca pentru nastere in mijlocul noptii. Eu m-am saturat de cate ori am zis pana acum, dar o sa mai spun, pentru ca am fost la multi medici si am ceva experienta cu subiectul asta. Nu comunica foarte bine , intradevar, mie mi s-a parut chiar timid prima data , dar este un foarte bun profesionist. Faptul ca nu consulta , ci face echo , se datoreaza faptului ca stapaneste foarte bine partea asta cu echo si genetica. Am inteles ca este foarte apreciat in randurile medicilor si foarte multi discuta cazurile dificile cu el. Nimeni nu e perfect. Iar pentru treaba minunata pe care o face cu echo, cred ca il putem "ierta" pentru celelalte lipsuri. Cine a facut o morfologie fetala la el stie ce vreau sa spun. Nu cred ca exista vreun mm patrat pe suprafata lui bebe pe care sa nu o studieze, nemaivorbind de fluxuri , activitatea organelor interne, etc. Eu sunt pro Albu ! 4.gif
elenado
CITAT(bilutza @ Nov 17 2005, 11:29 PM)
Fetelor, Dr. Albu este un doctor foarte bun, dar nu stiu daca pentru nastere in mijlocul noptii. Eu  m-am saturat de cate ori am zis pana acum, dar o sa mai spun, pentru ca am fost la multi medici si am ceva experienta cu subiectul asta. Nu comunica foarte bine , intradevar, mie mi s-a parut chiar timid prima data , dar este un foarte bun profesionist. Faptul ca nu consulta , ci face echo , se datoreaza faptului ca stapaneste foarte bine partea asta cu echo si genetica. Am inteles ca este foarte apreciat in randurile medicilor si foarte multi discuta cazurile dificile cu el. Nimeni nu e perfect. Iar pentru treaba minunata pe care o face cu echo, cred ca il putem "ierta" pentru celelalte lipsuri. Cine a facut o morfologie fetala la el stie ce vreau sa spun. Nu cred ca exista vreun mm patrat pe suprafata lui bebe pe care sa nu o studieze, nemaivorbind de fluxuri , activitatea organelor interne, etc. Eu sunt pro Albu !  4.gif
[snapback]19219[/snapback]

Despre asta ziceam si eu, mi-a fost recomandat pentru echografie de catre medicul meu. Cred ca ei stiu cel mai bine cine e priceput si cine nu. Si daca am sti cam ce program are un medic ginecolog, cred ca i-am intelege altfel. Ei merg la cabinete de stat, cabinete particulare si spital pentru consultatii. Daca au cateva paciente care trebuie sa nasca nu se poate spune ca pot sa-si programeze ceva nici macar in viata particulara. Nu mai zic de cele care au nascut si au complicatii, pe care trebuie sa le supravegheze. Ei la orice ora sunt disponbili pacientelor, nu conteaza ca au familii, copii, obligatii , meseria e pe primul loc. Nu vorbesc de exceptii, nu le-am intalnit, dar nu neg ca exista.
catycojo
Buna fetelor, eu sunt in luna a saptea am 27 ani si am facut echo morfo fetala la dr. albu si sunt f multumita de cat profesionalism a dat dovada. Vorbeste f incet, dar a analizat fiecare mm bb-ului si acum sunt linistita ca am o sarcina normala cu o fetita sanatoasa pe care o voi naste tot cu el. Mi se pare un doctor extraordinar. Vi-l recomand decat sa dati banii pe toate analizele care le cere orice doctor, mai bine faceti la dr. albu echo si sunteti f linistite si satisfacute.
adamari
CITAT(catycojo @ Feb 2 2006, 11:57 PM)
Buna fetelor, eu sunt in luna a saptea am 27 ani si am facut echo morfo fetala la dr. albu si sunt f multumita de cat profesionalism a dat dovada. Vorbeste f incet, dar a analizat fiecare mm bb-ului si acum sunt linistita ca am o sarcina normala cu o fetita sanatoasa pe care o voi naste tot cu el. Mi se pare un doctor extraordinar. Vi-l recomand decat sa dati banii pe toate analizele care le cere orice doctor, mai bine faceti la dr. albu echo si sunteti f linistite si satisfacute.
[snapback]38269[/snapback]

Buna ziua!
Eu sunt noua pe forum, dar vreau sa va spun povestea cumnatei mele, care a nascut cu dr, albu acum 10 luni. A lasat-o sa se chinuie pana i-au iesit ochii, nu i-a facut dilatatie cu mana ca sa o ajute, deloc.A intrebat-o in sila ca ce, vrea sa o gadile ca sa nasca? Asta este, doctorii cu renume nu le arde de o simpla nastere, e ceva banal, sunt satui. Sfatul meu este sa nasteti cu un doctor tanar, eventual un stagiar, pentru ca sunt pasionati, te ajuta, stau cu tine si 1 noapte intreaga, vorbesc frumos, sunt comunicativi, te linistesc.
Eu am nascut cu dr. tarpan de la Giulesti si pot sa spun cu mana pe inima ca este un dr. de nota 20. M-a ajutat enorm.
valentina75
Ai dreptate adamari.Nici mie nu mi-a facut o impresie buna acest Dr Albu.La o eco in loc de 180000 cat costa de fapt a vrut sa-mi opreasca 500000,noroc ca eram cu sotul meu si i-a cerut el restul la bani ca mie mi-a fost rusine.Nu de alta dar trebuia sa-i mai dau alti bani si Dr meu.
lauraiorda
Eu am nascut in noiembrie in Giulesti, prin cezariana, cu dr. Albu. Stiam lucruri minunate despre dr. Albu, chiar daca mie personal nu prea mi-a placut de el la controalele din timpul nasterii, pt ca era extrem de putin comunicativ si foarte ursuz. In fine, m-=a programat la cezariana pt 4 noiembrie, dimineata. M-am internat din ajun, ca asa m-a instruit, insa a doua zi el a ajuns la spital pe la 1, iar in operatie m-a bagat pe la 2. Am stat toata dimineata la reanimare uitandu-ma speriata la femeile care intrau si ieseau terminate dupa operatie. Mi se facuse frica, eram stresata. Noroc cu anestezistul (Dr. Dobre), care m-a consiliat :)
In fine, apare dr, anunta ca ma va opera, sunt transportata in sala de operatii, urcata pe masa, pregatita etc. Anestezistului ii strecurasem in buzunar "atentia" si cred ca a fost suficient, pt ca i-a fost mila de mine ca eram stresata si mi-a bagat sonda dupa ce m-a adormit.
Ce a fost ingrozitor a fost ca renumitul dr. Albu a mai intarziat putin dupa ce mie mi se administrase anestezia, astfel ca atunci cand m-a taiat M-AM TREZIT!!!
Am simtit taietura, am simtit cum impingeau cu coatele in burta mea sa-mi scoata copilul. O durere incredibila. Nu puteam misca nici un muschi sa le semnalez ca simt. Anestezistul mi-a ridicat la un moment dat pleoapele si speram ca va intelege. Apoi am adormit.
Dupa operatie mi-a explicat anestezistul cum ca doctorul intarziase si ca efectul anesteziei trecuse, insa nu mai putea sa-mi faca pt ca rsca sa afecteze copilul, asa ca a preferat sa sufar eu, nu bebe. Imediat ce l-au scos, mi-a bagat anestezic. A zis ca si-a dat seama ca simt, pt ca mi-a vazut pupilele dilatate. Stia dar n-avea ce sa-mi faca.

Asa ca, fetelor, nu stiu daca sa vi-l recomand pe dr. Albu, desi am auzit ca e un medic foarte bun. Eu personal, daca ar fi sa mai nasc o data, mi-as alege alt doctor cu siguranta.

Iar spaga i-am dat cat pregatisem, gandindu-ma ca voi veni la colposcopie dupa 6 sapt de la nastere si ca sa ma tina minte. Pe naiba, habar n-avea cine eram, iar controlul a fost cam nasol, are niste maini cam dure, de dr veterinar :))

Multa sanatate copiilor vostri!!
CarmenA
CITAT(valentina75 @ Feb 8 2006, 07:02 PM)
Ai dreptate adamari.Nici mie nu mi-a facut o impresie buna acest Dr Albu.La o eco in loc de 180000  cat costa de fapt a vrut sa-mi opreasca 500000,noroc ca eram cu sotul meu si i-a cerut el restul la bani ca mie mi-a fost rusine.Nu de alta dar trebuia sa-i mai dau alti bani si Dr meu.
[snapback]40574[/snapback]

13.gif Fetelor, 180.000 pe o eco??? Unde in Bucuresti? Eu mai putin de 800.000 nu am dat niciodata! Si asta la ecografiile normale, nu la morfologie, 4d sau altele.... Unde se practica preturile astea?
In schimb despre acest doctor pot si eu sa spun ca este in permanenta ocupat si de cate ori m-am dus la el a trebuit sa stau la cozi. Dar bine ca nu mi l-am ales pentru sarcina. 18.gif
valentina75
Atat costa in in spitalul giulesti ecografia normala.(2005)
ira_tgr
CITAT(CarmenA @ Feb 14 2006, 10:11 PM)
13.gif Fetelor, 180.000 pe o eco??? Unde in Bucuresti? Eu mai putin de 800.000 nu am dat niciodata! Si asta la ecografiile normale, nu la morfologie, 4d sau altele.... Unde se practica preturile astea?
In schimb despre acest doctor pot si eu sa spun ca este in permanenta ocupat si de cate ori m-am dus la el a trebuit sa stau la cozi. Dar bine ca nu mi l-am ales pentru sarcina. 18.gif
[snapback]42846[/snapback]

eco normala eu o fac cu 500.000 la clinica Lotus, sau 400.000 la Alfa, unde ai gasit tu cu 800.000 eco simpla? 39.gif
Minola
eu am facut aproape toate ecoo cu dr albu in gulesti si am platit 250.000 asata in 2004-2005 pt ca eu in martie 2005 am nasucu
si am mai facut ecco simpla si la sanador unde am platit 500.000lei si pt 3D 2,6 MIL
madalyna
Eu l-am nascut pe 26 iulie 2005 pe Mihnea, prin cezariana.Am nascut la spitalul CF2(si a fost superok), dar ideea e ca pe parcursul sarcinii doctorul care te urmareste trebuie sa-ti explice ce analize sa faci si de ce, ce ecografii sa faci si de ce si TREBUIE SA TE PREGATEASCA PENTRU NASTERE FIE CA ESTE NORMALA SAU CEZARIANA.TREBUIE SA STII CE TE ASTEAPTA.Nu vi se pare normal? Mai ales daca nu ai mai nascut.Si inca ceva la ecografia 3D si 4D se pot vedea lucruri(Doamne fereste!) care nu se pot depista la o ecografie normala. Un dr. ar trebui sa te informeze asupra analizelor si ecografiilor care se fac in timpul sarcinii si daca vrei si ai posibilitatea sa le faci. Concluzia e ca trebuie sa existe comunicare intre graviduta si doctorul ginecolog si sunt atatia doctori buni de ce trebuie sa te duci la un anumit dr? Daca nu esti sigura de dr. la care te duci alege-ti altul.
madalyna
Laura oribil lucru ti s-a intamplat sa te trezesti din anestezie.Si eu am facut cezariana dar pana l-au scos pe bb din burtica am avut anestezie rahie(se face in coloana:si nu m-a durut) si eram constienta dar nu-mi mai simteam nici maini, nici picioare si nici burtica.Iar dupa ce l-au scos si l-am vazut m-au adormit. Nu a fost traumatizant pentru mine, dar te inteleg pt. ca daca as fi trecut prin asa ceva cred ca as fi trecut foarte greu peste asta, pentru ca mi-a fost foarte frica de nastere.
CarmenA
Eu am mers pana acum numai la cabinetul dr meu : Dumitrascu Mihai de la Municipal. Acolo eco normala costa pentru primul si al treilea trimestru 800.000 lei si pentru al doilea 1000.000 lei. Nu am vrut sa ma duc la el la spital unde probabil era gratis, pentru ca am oroare de spitale si de cozi. Asa ma duc acolo, si exact la ora la care sunt programata intru.
dianaa
Carmen, cred ca vroia sa zica 1 milion 800.
Acum legat de doctorul Albu, eu am o parere destul de proasta din facultate (a fost profesorul meu de genetica un an intreg). Impresia generala: egoist si materialist pana la sange. Eu as dori un doctor mai empatic langa mine in momentul nasterii . 33.gif
laura_badea
CITAT(adamari @ Feb 8 2006, 05:31 PM) [snapback]40496[/snapback]

Buna ziua!
Eu sunt noua pe forum, dar vreau sa va spun povestea cumnatei mele, care a nascut cu dr, albu acum 10 luni. A lasat-o sa se chinuie pana i-au iesit ochii, nu i-a facut dilatatie cu mana ca sa o ajute, deloc.A intrebat-o in sila ca ce, vrea sa o gadile ca sa nasca? Asta este, doctorii cu renume nu le arde de o simpla nastere, e ceva banal, sunt satui. Sfatul meu este sa nasteti cu un doctor tanar, eventual un stagiar, pentru ca sunt pasionati, te ajuta, stau cu tine si 1 noapte intreaga, vorbesc frumos, sunt comunicativi, te linistesc.
Eu am nascut cu dr. tarpan de la Giulesti si pot sa spun cu mana pe inima ca este un dr. de nota 20. M-a ajutat enorm.

Am intrat de curind si am vazut mesajul tau in care vorbesti despre dr. Tarpan. Si eu sunt pacienta dinsului de aproape doi ani si sunt foarte multumita. Este un om extraordinar. Acum sunt insarcinata in 14 saptamani si sunt foarte incintata, sarcina e ok si d-l dr. e multumit de evolutie. As vrea sa stiu cum se comporta la nastere? Ce parere are despre cezariana? Face cezariana? Da-mi mai multe detalii. Astept raspuns.
Ciprian
Buna ziua , am nevoie foarte urgent de numarul de telefon al domnului Dr. Albu , am inteles ca are un cabinet particular in zona Militari Piata Gorjului ?? eu si prietena mea .. avem nevoie de un doctor foarte bun , poate cineva sa spuna cate-va cuvinte despre acest doctor ?

Va multumesc anticipat.
P.S. Astept rasp URGENT!! NR DE TEL !!
dviviond
Cabinetul este intre Piata Veteranilor si Gorjului, vis-a-vis de Reprezentanta Hyundai.
Dr Albu este SUPER. E am un numar, dar il pot posta dupa ora 19.00 cand ajung acasa.
Daca nu va raspunde nimeni pana atunci, am sa-l sciu eu. Multa sanatate!
dviviond
CITAT(Ciprian @ Jan 8 2007, 12:58 PM) [snapback]165230[/snapback]
Buna ziua , am nevoie foarte urgent de numarul de telefon al domnului Dr. Albu , am inteles ca are un cabinet particular in zona Militari Piata Gorjului ?? eu si prietena mea .. avem nevoie de un doctor foarte bun , poate cineva sa spuna cate-va cuvinte despre acest doctor ?

Va multumesc anticipat.

Asa cum ti-am promis nr. de tel al dr. Albu de la cabinetul din Militari este: 772.54.85. Sper sa nu il fi schimbat.
LYA
eu nu-l cunosc prea bine pe dr Albu, insa echo morf pe care mi-a facut-o a fost desavarsita, a masurat tot ce se putea vedea, ne-a spus si ca-i baietel 95% si-asa a fost, aveam cam 22 de sapt...ce sa va zic, mai multe nu stiu dar pt eco as merge cu ochii inchisi la dansul!
Grigore Tantica
CITAT(Ciprian @ Jan 8 2007, 12:58 PM) [snapback]165230[/snapback]

Va multumesc anticipat.

Nr. de tel al Dr. Albu Dinu - Cabinet Sanorur este: 7.72.55.00, iar programul este: Marti - Miercuri - Vineri intre orele 16.00 - 19.30
SUCCES!!!
catycojo
CITAT(Grigore Tantica @ Feb 1 2007, 01:22 PM) [snapback]174428[/snapback]
Nr. de tel al Dr. Albu Dinu - Cabinet Sanorur este: 7.72.55.00, iar programul este: Marti - Miercuri - Vineri intre orele 16.00 - 19.30
SUCCES!!!

Vreau si eu adresa dr. Albu
Adica ma refer la dr. Albu din Giulesti.
Nu stiu daca il cheama si Dinu.
Are si un mobil disponibil?
Multumesc anticipat
caty
Silvie
QUOTE(valentina75 @ Feb 8 2006, 07:07 PM) *
Ai dreptate adamari.Nici mie nu mi-a facut o impresie buna acest Dr Albu.La o eco in loc de 180000 cat costa de fapt a vrut sa-mi opreasca 500000,noroc ca eram cu sotul meu si i-a cerut el restul la bani ca mie mi-a fost rusine.Nu de alta dar trebuia sa-i mai dau alti bani si Dr meu.

E ok. Au ajuns sa vada in loc de gravide, fabrici de bani. De aceea nu ii mai intereseaza de nimeni si de nimic. Nu retin nici macar numele pacientului. Ca sa raspund fetei care s-a trezit din anestezie, un medic veterinar e mult mai dedicat profesiei lui si are mana mai usoara. In ceea ce priveste banii, spaga, pe romaneste, e incredibil faptul ca trebuie sa dai bani ca sa te bage in seama. Rusine, medici inumani.
cri
QUOTE(Silvie @ Mar 3 2008, 07:46 PM) *
E ok. Au ajuns sa vada in loc de gravide, fabrici de bani. De aceea nu ii mai intereseaza de nimeni si de nimic. Nu retin nici macar numele pacientului. Ca sa raspund fetei care s-a trezit din anestezie, un medic veterinar e mult mai dedicat profesiei lui si are mana mai usoara. In ceea ce priveste banii, spaga, pe romaneste, e incredibil faptul ca trebuie sa dai bani ca sa te bage in seama. Rusine, medici inumani.

Refritor la Dr Albu, eu am o alta parere. Dr Albu da bon pt fiecare leu. Are casa de marcat chiar si in spital!!!!!!!!!!!!! La clinica noua, O SUPER CLINICA pe care a deschis-a de vreo saptamana, pe Barbu Vacaresu ( intersectia Barbu Vacarescu cu Lacul Tei), Dr. Albu nici nu vede banii: TOTUL SE PLATESTE LA RECEPTIE DE UNDE IEI REZULTATUL, POZELE SI BONUL FISCAL!
Va recomand sa mergeti cu toata increderea la aceasta SUPER CLINICA a doctorului Albu si va veti schimba total parerea. Are un echograf SUPER, Voluson cu 3 monitoare, 2 in camera de examinare, dintre care unul numai pt tine, ca sa-ti vezi bb-ul si un monitor in camera alaturata pt apartinatori care stau comod pe fotoliu si se uita la bb. Sotul meu a fost f. incantat!!!!! A mai vazut asa ceva la o clinica privata din SUA! Toata lumea e f draguta, dar cred ca nu se poate merge decat cu programare si confirmare stricta. Va las si nr. de tel. pr programari 021-2114112. Astept impresia voastra! Eu mai merg peste 3 sapt.
Va pup!
buju
QUOTE(cri @ Jul 28 2008, 02:26 AM) *
Refritor la Dr Albu, eu am o alta parere. Dr Albu da bon pt fiecare leu. Are casa de marcat chiar si in spital!!!!!!!!!!!!! La clinica noua, O SUPER CLINICA pe care a deschis-a de vreo saptamana, pe Barbu Vacaresu ( intersectia Barbu Vacarescu cu Lacul Tei), Dr. Albu nici nu vede banii: TOTUL SE PLATESTE LA RECEPTIE DE UNDE IEI REZULTATUL, POZELE SI BONUL FISCAL!
Va recomand sa mergeti cu toata increderea la aceasta SUPER CLINICA a doctorului Albu si va veti schimba total parerea. Are un echograf SUPER, Voluson cu 3 monitoare, 2 in camera de examinare, dintre care unul numai pt tine, ca sa-ti vezi bb-ul si un monitor in camera alaturata pt apartinatori care stau comod pe fotoliu si se uita la bb. Sotul meu a fost f. incantat!!!!! A mai vazut asa ceva la o clinica privata din SUA! Toata lumea e f draguta, dar cred ca nu se poate merge decat cu programare si confirmare stricta. Va las si nr. de tel. pr programari 021-2114112. Astept impresia voastra! Eu mai merg peste 3 sapt.
Va pup!

Buna Cri am si eu o intrebare la tine. Stii cumva cum se numeste exact clinica dr Albu cea unde face ecografiile astea performante? Dr. meu mi-a facut programare la dansul pt. data de 18 luna asta da nu stiu cum sa ajung si eventual cam la cat sa astept ca ma costa eco. Pls te rog sa ma ajuti. Astept un mesaj . Multumesc
cri
QUOTE(buju @ Aug 7 2008, 06:33 PM) *
Buna Cri am si eu o intrebare la tine. Stii cumva cum se numeste exact clinica dr Albu cea unde face ecografiile astea performante? Dr. meu mi-a facut programare la dansul pt. data de 18 luna asta da nu stiu cum sa ajung si eventual cam la cat sa astept ca ma costa eco. Pls te rog sa ma ajuti. Astept un mesaj . Multumesc

Buna!
Clinica Dr. Albu se numeste Clinica Alco San. Telefonul de acolo este: 021. 211 4 112. Acesta este tel de la receptie, unde o sa-ti raspunda Monica, secretara clinicii, care cred ca are program de pe la 10,00 pana pe la 15,00 sigur, daca nu si mai tarziu; incearca sa-i spui ca esti programata bla.... bla....... la Dr. Albu pt echo si ca ai vrea sa vi la Clinica (nu la spital sau in Militari). o rogi si tu frumos...sa incerce sa te ajute. Mie mi s-a parut ok, Monica si cred ca e singura care te poate ajuta, daca are vre-un locusor. E draguta cu toata lumea, dar unii, si mai ales barbatii sunt si mai mitocani, daca asteapta fac comentarii, cu toate ca ea nu are nici o vina ca se mai intarzie, pt ca nici odata nu sti ce poate gasi doctorul in burta ta. Doamne fereste! Cand am fost eu, am nimerit doar doamne care aveau tot felul de probleme, plimbate peste tot prin Bucuresti, altele venite din provincie, chiar multe, cu probleme mari pe care Dr. Albu trebuia sa le rezolve. Am inteles ca era decisiv pt ele ceea ce el spunea!...Doamne fereste de asa ceva!
Sun-o maine pe Monica si cred ca te rezolva cu putin noroc. Ea iti poate spune cat costa echografia, consultatia, etc. Oricum poti plati si cu cardul.
Exista si un mobil 0755050055, la care poti suna seara, dupa 0ra 9-10, pana tarziu, dar cred ca cel mai bine rezolvi cu Monica.
Succes, si astept maine sa-mi spui ce ai rezolvat!
buju
QUOTE(cri @ Aug 10 2008, 06:37 AM) *
Buna!
Clinica Dr. Albu se numeste Clinica Alco San. Telefonul de acolo este: 021. 211 4 112. Acesta este tel de la receptie, unde o sa-ti raspunda Monica, secretara clinicii, care cred ca are program de pe la 10,00 pana pe la 15,00 sigur, daca nu si mai tarziu; incearca sa-i spui ca esti programata bla.... bla....... la Dr. Albu pt echo si ca ai vrea sa vi la Clinica (nu la spital sau in Militari). o rogi si tu frumos...sa incerce sa te ajute. Mie mi s-a parut ok, Monica si cred ca e singura care te poate ajuta, daca are vre-un locusor. E draguta cu toata lumea, dar unii, si mai ales barbatii sunt si mai mitocani, daca asteapta fac comentarii, cu toate ca ea nu are nici o vina ca se mai intarzie, pt ca nici odata nu sti ce poate gasi doctorul in burta ta. Doamne fereste! Cand am fost eu, am nimerit doar doamne care aveau tot felul de probleme, plimbate peste tot prin Bucuresti, altele venite din provincie, chiar multe, cu probleme mari pe care Dr. Albu trebuia sa le rezolve. Am inteles ca era decisiv pt ele ceea ce el spunea!...Doamne fereste de asa ceva!
Sun-o maine pe Monica si cred ca te rezolva cu putin noroc. Ea iti poate spune cat costa echografia, consultatia, etc. Oricum poti plati si cu cardul.
Exista si un mobil 0755050055, la care poti suna seara, dupa 0ra 9-10, pana tarziu, dar cred ca cel mai bine rezolvi cu Monica.
Succes, si astept maine sa-mi spui ce ai rezolvat!

Multumesc mult de tot pt informatii, eu am programarea deja facuta de dr care ma are acum in grija pana la nastere, ca din cate am inteles dr. Albu va pleca pe 19, asa ca a reusit pe 18 sa ma programeze la ora 14 da nu stiam cum se numeste clinica. Am inteles ca atat tu cat si sotul tau ati fost multumiti de ecografie, fapt ce ma bucura. Noi am facut pana acum 3 ecografii 3D dar nu am fost multumiti. Bani aruncati pe geam:(.
Inca odata iti multumesc pt raspuns. :)

stii cumva cat ma costa o ecografie de sarcina ? cred ca o morfologie ca habar nu am ce a cerut dr meu.
miha_girl_85
QUOTE(buju @ Aug 10 2008, 10:14 PM) *
Multumesc mult de tot pt informatii, eu am programarea deja facuta de dr care ma are acum in grija pana la nastere, ca din cate am inteles dr. Albu va pleca pe 19, asa ca a reusit pe 18 sa ma programeze la ora 14 da nu stiam cum se numeste clinica. Am inteles ca atat tu cat si sotul tau ati fost multumiti de ecografie, fapt ce ma bucura. Noi am facut pana acum 3 ecografii 3D dar nu am fost multumiti. Bani aruncati pe geam:(.
Inca odata iti multumesc pt raspuns. :)

stii cumva cat ma costa o ecografie de sarcina ? cred ca o morfologie ca habar nu am ce a cerut dr meu.

medicul meu m-a indrumat sa fac morfologia la dr albu in saptamanile 22-24 de sarcina, dar se pare ca se poate face si mai tarziu. inaintea mea a fost o doamna la 26 saptamani. deci daca ai 22-26 saptamani cred ca de morfologie e vorba 39.gif . costul e de 450 ron pentru ecografie 4d dar primesti un raport de 3 pagini, vede daca bebeul are anemie si iti da poze color si un cd cu filmuletz. ecografia e 4d costa cam la fel ca la sanador.
domnisoara monica e secretara, dar cand am fost eu in weekend mai era si domnisoara oana (f prietenoasa cu cei mici), iar asistententul domnului doctor e domnul mihai. din ce am observat, de programari la eco se ocupa domnisoara monica, dar daca vreti triplu test sau amniocenteze (ATENTIE !!! se fac la giulesti si nu la clinica privata ) trebuie sa vorbiti cu domnul mihai. ori incercati sa il sunati seara pe mobil, DAR IL GASITI F GREU, ori vbiti cu domnisoara monica si va noteaza datele si va va suna apoi domnul mihai. e frumoasa clinica ( mult mai bine ca la giuletsi si aparatul e nou), poti plati si prin card, iar sotul meu s-a speriat la inceput ca nu poate intra in cabinet 2.gif , dar s-a linistit cand a vazut bebeul pe monitorul din sala de asteptare 6.gif DAR...exista mereu un DAR ... se asteapta f mult (eu am stat 2 ore), iar domnul doctor intarzie. la inceput am fost nervoasa "e privat si stam atat la rand 14.gif " insa pe final mam linistit cand am vazut ca totusi sunt multe fete cu probleme si fiecare este atent examinata, iar cand a venit randul meu, domnul doctor s-a chinuit 45 min ca sa imi prinda mogaldeatza 6.gif pentru poze. sfatul meu....nu planificati altceva in ziua respectiva. e un medic f bun, vbeste putin, dar raspunde la tot ce il intrebi. serviciile sunt f bune, dar trebuie sa aveti rabdare. daca nu era bun, nu era atat de caut .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.