Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cat Costa Un Tort Cu Poza Cumparat?
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Arta Culinara
nelly
cine a mai cumparat recent tort cu poza sa ami spuna si mie cat costa unul.si daca iasa poza frumos pe tort.mersi
ina1910
Am luat eu! Arata frumos. Poza am platit-o separat- 60 lei, iar tortul in functie de compozitie si gramaj.
Afost cam scump, dar stii cum e -odata face copilul 7 ani 6.gif
nelly
QUOTE(nelly @ Sep 30 2008, 01:46 PM) *
cine a mai cumparat recent tort cu poza sa ami spuna si mie cat costa unul.si daca iasa poza frumos pe tort.mersi

mersi pentru raspuns,cred ca o sa comand si eu unul pentru ziua sotului meu,ce dimensiune trebuie sa aiba poza pe careo duci sa o picteze pe tort?
ina1910
Poza poate sa fie si 9x13 sau sa o duci pe CD sau s-o trimiti pe e-mail. Oricum ei o prelucreaza ulterior pe computer.
La multi ani pentru sotul tau 41.gif si distractie placuta!!!! toba.gif
nelly
QUOTE(nelly @ Oct 1 2008, 12:28 PM) *
mersi pentru raspuns,cred ca o sa comand si eu unul pentru ziua sotului meu,ce dimensiune trebuie sa aiba poza pe careo duci sa o picteze pe tort?

multumesc pentru urare,pe16 luna asta o sa ne bucuram de tort mai ales fetita mea de 3 ani cred ca o sa fie ancantata ca e tata pe tort.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.