Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clubul Viitoarelor Burtici
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Preconceptia
Pages: 1, 2, 3
silvia_2807
QUOTE(Leeloo @ Oct 18 2008, 04:49 AM) *
Pt primul bebe?Ai facut analize, e totul bine?

Am facut un prim set de analize, pe care ni le-a recomandat medicul pentru ca de 7 luni nu am ramas insarcinata. Eu sunt o.k d.p.v fizic, nu mi-a detectat probleme la uter, ovare...
Am luat acum vreo 5 luni Utrogestan (3luni consecutive) si nimic.
Apoi am facut analize de progesteron (eu), iar sotul o spermograma. La sotul totul e o.k. La mine nivelul de progesteron e cam mic, a iesit 2.86 (in ziua 21) si trebuia sa fie peste 10 (intre 10 si 80 e un nivel o.k ca sa ramai gravida).
Acum astept urmatoarea zi de 21 sa-mi fac din nou testul de progesteron si sa vedem cum o sa continuam tratamentul...
andramer79
Buna fetelor! Silvia bafta multa!
Incerc si eu sa fac un fratior fetitei mele. Am ramas insarcinata in mai si am pierdut sarcina la 8 saptamani. Acum din septembrie incercam iarasi ....
Asteptam si muncim.... :)
Bafta multa tuturor 8.gif
onuta_dec
Mai fetelor eu nu mai inteleg. Va scxriu tot voua ca aveti mai mult aexperienta. Daca luna trecuta in ziua 17 am avut pete maronii acum e ziua 19 si iar am pete fool.gif E adevarat ca mi-a fost cam frig l apicioare, ca simt ovarele un pic mai "infrigurate", dar in atatia ani niciodata nu am reactionat asa la frig. SAu or fi de fapt alte probleme?
silvia_2807
QUOTE(onuta_dec @ Oct 21 2008, 08:40 PM) *
Mai fetelor eu nu mai inteleg. Va scxriu tot voua ca aveti mai mult aexperienta. Daca luna trecuta in ziua 17 am avut pete maronii acum e ziua 19 si iar am pete fool.gif E adevarat ca mi-a fost cam frig l apicioare, ca simt ovarele un pic mai "infrigurate", dar in atatia ani niciodata nu am reactionat asa la frig. SAu or fi de fapt alte probleme?
Mai asteapta cateva zile si fa-ti un test...poate, poate iasa cu 2 II 3.gif Eu am avut luna trecuta in zilele: 13, 14, 15, 16 pete maronii, la fel m-am gandit si eu ca tine: poate o fi altceva, dar s-a dovedit a fi doar un semn de la ovulatie; ovulatie care oricum nu e o.k la mine 2.gif Iti tinem pumnii sa fie din cauza celor 2II ! 6.gif
QUOTE(andramer79 @ Oct 21 2008, 08:15 PM) *
Buna fetelor! Silvia bafta multa!Incerc si eu sa fac un fratior fetitei mele. Am ramas insarcinata in mai si am pierdut sarcina la 8 saptamani. Acum din septembrie incercam iarasi ....Asteptam si muncim.... :)Bafta multa tuturor 8.gif
Iti tinem pumnii sa nu stai prea mult pe aici 3.gif si sa vina barza cu fratiorul cat mai repede. 6.gif
mila
Onuta, probabil e de la ovulatie din nou, cam acuma ar trebui sa fie, nu? Dar de ce nu te duci la un control, sa fii cu inima impacata?
Leeloo
QUOTE(silvia_2807 @ Oct 20 2008, 04:15 AM) *
Am facut un prim set de analize, pe care ni le-a recomandat medicul pentru ca de 7 luni nu am ramas insarcinata. Eu sunt o.k d.p.v fizic, nu mi-a detectat probleme la uter, ovare...
Am luat acum vreo 5 luni Utrogestan (3luni consecutive) si nimic.
Apoi am facut analize de progesteron (eu), iar sotul o spermograma. La sotul totul e o.k. La mine nivelul de progesteron e cam mic, a iesit 2.86 (in ziua 21) si trebuia sa fie peste 10 (intre 10 si 80 e un nivel o.k ca sa ramai gravida).
Acum astept urmatoarea zi de 21 sa-mi fac din nou testul de progesteron si sa vedem cum o sa continuam tratamentul...

Cum ti-a iesit testul?Sper ca e de bine de data asta! 1.gif

QUOTE(andramer79 @ Oct 21 2008, 10:15 AM) *
Buna fetelor! Silvia bafta multa!
Incerc si eu sa fac un fratior fetitei mele. Am ramas insarcinata in mai si am pierdut sarcina la 8 saptamani. Acum din septembrie incercam iarasi ....
Asteptam si muncim.... :)
Bafta multa tuturor 8.gif

Succes la proiectul bebe!E bine ca te-ai apucat asa repede de treaba, e bine sa fie 2 frati cel putin!Succes si sa ne tii la curent cu evolutia! 1.gif

QUOTE(onuta_dec @ Oct 21 2008, 10:40 AM) *

Onuta, eu cred ca esti la ovulatie, probabil asa se manifesta mai nou la tine...Stiu ca bebe2 nu prea vrei acum, asa ca...cel mai bine cum spune si mila, sa consulti dr. tau, nu? 7.gif
silvia_2807
Salutare fetelor,

Vreau sa impartasesc bucuria cu voi: sunt tare fericita ca mi-a iesit primul test de ovulatie cu 2 II. E drept ca e numai un test de ovulatie, dar pana acum nu am vazut 2 II la nici un test! Se pare ca tratamentul cu Clostylbegyt a dat rezultate. yahoo.gif
Acum sunt curioasa ce rezultate o sa am la analiza de progesteron (sper ca nivelul de progesteron sa fie in limitele normale).

Ati facut pana acum analize de progesteron? Daca ai un ciclu mai lung de 28 zile, se face tot in ziua 21?
Eu am avut pana acum un ciclu destul de regulat, cam 28 sau 29 zile. Luna trecuta mi-a intarziat si mi-a venit la 33zile plus ca am mai avut si acele sangerari timp de 4 zile. Normal ca am suspectat alte cauze, dar nu a fost sa fie. Nu stiu de ce, dar ciclul meu a luat-o razna.
Luna asta mi-am facut teste de ovulatie din ziua a-10-a, sa vad cand e momentul magic...si azi am vazut cele 2II. yahoo.gif

Va pup,
6.gif
Mami_Isis
QUOTE(Leeloo @ Oct 10 2008, 02:56 AM) *
Esti sigura? 4.gif

Adica? Normal ca sunt sigura.

Silvia felicitari pentru burtica! Sa fiti sanatosi atat tu cat si bebele! 6.gif
Onuta mergi mami la medic ca sa stai mai linistita.
onuta_dec
QUOTE(silvia_2807 @ Oct 21 2008, 09:44 PM) *
Mai asteapta cateva zile si fa-ti un test...poate, poate iasa cu 2 II 3.gif Eu am avut luna trecuta in zilele: 13, 14, 15, 16 pete maronii, la fel m-am gandit si eu ca tine: poate o fi altceva, dar s-a dovedit a fi doar un semn de la ovulatie; ovulatie care oricum nu e o.k la mine 2.gif Iti tinem pumnii sa fie din cauza celor 2II ! :6:Iti tinem pumnii sa nu stai prea mult pe aici 3.gif si sa vina barza cu fratiorul cat mai repede. 6.gif

Eu pana luna trecuta nu am avut pete in afara menstruatiei. Luna trecuta se pare ca a fost de la ovulatie, luna asta e tot in perioada ovulatiei, caci eu am un ciclu cam de 35 de zile, luna trecuta a fost de 40, am avut si 45 71.gif Dar niciodata nu au aparut aceste pete, ce-i drept foarte finute si decolorate, dar erau prezente.

QUOTE(mila @ Oct 21 2008, 10:28 PM) *
Onuta, probabil e de la ovulatie din nou, cam acuma ar trebui sa fie, nu? Dar de ce nu te duci la un control, sa fii cu inima impacata?

Da, ar trebui sa fiu cam la ovulatie si m-am gandit eu ca poate am si racit un pic ca mai mereu imi e frig la picioare ca is smechera si umblu fara sosete in casa.
La medic ... of, asa ii ocolesc.

QUOTE(silvia_2807 @ Oct 22 2008, 08:06 AM) *
Salutare fetelor,

Vreau sa impartasesc bucuria cu voi: sunt tare fericita ca mi-a iesit primul test de ovulatie cu 2 II. E drept ca e numai un test de ovulatie, dar pana acum nu am vazut 2 II la nici un test! Se pare ca tratamentul cu Clostylbegyt a dat rezultate. yahoo.gif

Felicitari 41.gif sa fie asa cum va doriti!
silvia_2807
Silvia felicitari pentru burtica! Sa fiti sanatosi atat tu cat si bebele! 6.gif

Sa te auda D-zeu, dar pana acum e doar un test de ovulatie si nu de sarcina!!! Dar cine stie...va tin la curent.
3.gif
Leeloo
QUOTE(Mami_Isis @ Oct 21 2008, 11:39 PM) *
Adica? Normal ca sunt sigura.

Eee...ma gandeam ca poate stii tu de ce vrei sa migrezi.. 3.gif

QUOTE(silvia_2807 @ Oct 22 2008, 04:39 AM) *
Sa te auda D-zeu, dar pana acum e doar un test de ovulatie si nu de sarcina!!! Dar cine stie...va tin la curent.
3.gif

Silvia, spor la treaba si te asteptam cu vesti bune! 3.gif
atia
buna tuturor! ins farsit am reusit si eu sa ma intorc dupa indelungi suferinti..acum sunt ok...lisa, ti-am lasat un mesaj pe mess sper sa il vezi!dupa-amiaza o sa intru poate va gasesc..pupicei dulci!
corina87
Atia ce este cu tickierul tau?A luato razna?Sau............
atia
nu, a cam luat-o razna..acus modific
Leeloo
QUOTE(atia @ Oct 24 2008, 01:58 AM) *
buna tuturor! ins farsit am reusit si eu sa ma intorc dupa indelungi suferinti..acum sunt ok...lisa, ti-am lasat un mesaj pe mess sper sa il vezi!dupa-amiaza o sa intru poate va gasesc..pupicei dulci!

QUOTE(atia @ Oct 24 2008, 05:26 AM) *
nu, a cam luat-o razna..acus modific

Bine-ai revenit! 1.gif
Tot nu se vede tickerul tau! 39.gif
Leeloo
Ce faceti fetelor?Iar nu e nicio miscare pe aici? 39.gif
Eu cred ca am ratat si luna asta ovulatia, iar s-a dat peste cap ciclul, nu am avut niciun simptom, nu am avut mucus albus de ou, doar mici dureri in partea dreapta cu o zi inainte de presupusa ovulatie..sa fi ovulat atunci? Offf... fool.gif
Leeloo
Hello!Mai e cineva pe aici? 39.gif
Nu a mers forumul vreo luna........ce pustietate, Doamne! 7.gif
onuta_dec
Mda ce sa zic, eui de cand si-a revenit forumul de abia ieri am putut intra, am avut pb si acum am, o pagina se incarca dupa 10 minute
Tu cum te mai simti?
elena_09
Mai sunt pe aici aspirante la titlul de burtica, sau au fugit cat timp n-a mers forumul? Poate vor reveni 3.gif
diutza
Serbus dragi doritoare de burtica!
Desi m-am inscris de ceva timp,n-am mai intrat pe forum; ba n-am avut net, ba am avut program incarcat.... si uite-asa a trecut vremea.
Din pacate, desi incercam de mai bine de 1 an jumate, BB se lasa asteptat.
Am facut tot felul de analize, tratamente naturiste, si traim in continuare cu speranta ca va veni si ziua celor 2 liniute.
Asa ca, daca se poate, vreau si eu in clubul vostru!
silvia_2807
QUOTE(diutza @ Mar 24 2009, 03:39 PM) *
Serbus dragi doritoare de burtica!
Desi m-am inscris de ceva timp,n-am mai intrat pe forum; ba n-am avut net, ba am avut program incarcat.... si uite-asa a trecut vremea.
Din pacate, desi incercam de mai bine de 1 an jumate, BB se lasa asteptat.
Am facut tot felul de analize, tratamente naturiste, si traim in continuare cu speranta ca va veni si ziua celor 2 liniute.
Asa ca, daca se poate, vreau si eu in clubul vostru!

Bine ai venit Diutza.
Iti tinem pumnii sa ne dai cat mai curand vestea cea buna :-)

corina87
Buna fetelor sau eu am uitat ceva sa nu mai stiu ce,dar am vazut tickerul lui Doamna Kry 71.gif si este insarcinata????????Sau eu am incurcat ceva?Poate cineva sa ma lamureasca?
freedelia
Unde i-ai vazut tickerul lui Kry???? Eu de cand o caut, m-am uitat dupa ea si pe alte forumuri, doar-doar oi afla ceva vesti de la ea. Stie cineva ceva???? Kry, esti pe-aici????
freedelia
Gata, am gasit-o si eu pe alt forum, este intr-adevar gradida!!!! Al 4-lea FIV i-a reusit, facut in Austria si acum isi asteapta comoara, pe care o asteapta de 5 ani!!!

Felicitari, Kry!!! Ai acelasi DPN cu mine, cu o saptamana inainte de ziua ta -- o sa fie cel lai frumos cadou de ziua ta!!!!

Te asteptam sa intri sa ne mai spui ce si cum!
kry
6.gif ei, asa e , am reusit, dupa aproape 4 ani si 4 fiv-uri. Si va fi de ziua mea. Delia,avem acelasi DPN. Si cum ziua mea e de-odata cu a lui John...o sa se cam potriveasca. Ma simt foarte bine, nu am trecut prin greturile si starile de rau prin care treci tu mwah.gif
Pupici si va multumesc ca va ganditi la mine.
angisara
Felicitari, Kry!!! 6.gif yahoo.gif

Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos 11.gif 6.gif
corina87
Kry felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Si o sarcina cit mai usoara.
Fredelia am dat intimplator peste un mesaj al ei si am vazut!!!!!!!!!Kry hai viitore mami pune poze cu burtica la burticute,sa vedem si noi cum creste bebe in burtica......
freedelia
Kry, am uitat de greturi si de cat imi e de rau ieri cand am citit de tine. Bine ca nu ai greturi si alte probleme, la cat ai tras pentru sarcina asta, meriti sa te bucuri de fiecare clipa a ei.

Pe celalalt forum, unde te-am gasit la gravidutele prin FIV este si o odisee de Martie/Aprilie. Mai sunt inca 2 fete in odisee care sunt gravidute tot prin FIV. Mi-ar face tare mare placere sa fim colege de odisee. Poate vii si tu sa te inscrii.

Ma bucur ca un copil de sarcina ta!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!
kry
va multumesc dragelor, felicitari si voua Angi si Delia pentru noile burtici 6.gif
mwah.gif
mari-d
Felicitari tuturor burticilor si sarcini cat mai usoare
dalina24
Kry, felicitari entru burtica ta! Ma bucur tare mult pentru tine ca in sfarsit ai reusit!
Angiiiiiiii, ce dor mi-e de tineee! Felicitari pentru bebe 2. Abia apuc sa-l vad. Ce e? Baietel sau fetita? Iulia ce mai face?
Delia si tie felicitari pentru bebe 3. Ai curaj mami, nu gluma. Oare tu nu ai nascut ambii copii cu cezariana?

Pupici tuturor.
angisara
QUOTE(dalina24 @ Sep 22 2009, 10:03 PM) *
Angiiiiiiii, ce dor mi-e de tineee! Felicitari pentru bebe 2. Abia apuc sa-l vad. Ce e? Baietel sau fetita? Iulia ce mai face?

Cand mai ai timp, stii unde ma poti gasi 3.gif
Bebe mic e baietel voinic.

Iulia e tare fericita si mangaie, pupa, vorbeste cu burtica toata ziua.

Pupici 6.gif
claudia.nichita
Kry felicitari yahoo.gif . In sfarsit ai reusit. Sa fii sanatoasa si tu si bebe. Ma bucur din suflet sa aud vesti bune 6.gif
kry
Dalina, Claudia, va multumesc si voua. 6.gif
Claudia, vad ca mai ai putin . mwah.gif
Oare Atia ce mai face? nu stiti?
va pup pe toate cu drag
mistera
Kry, felicitari rose3.gif rose3.gif rose3.gif ! Acum am vazut ca esti graviduta. Sarcina usoara si bebe sanatos! Ma bucur foarte mult ca ai reusit! heart.gif
freedelia
Ia uite ce au aparut toate fostele aspirante, pe care le citeam cu sufletul la gura cand eram insarcinata cu Jodie... ma bucur sa vad ca unele aveti deja al doilea bebe, altele il asteptati...felicitari!!

Dalina, da, am 2 cezariene. Cred ca asta va fi ultima, nu pentru ca nu m-as mai baga la taiat inca de cateva ori, ci pentru ca sarcinile mele sunt prea greu de suportat pentru toata familia, asa ca cred ca ne oprim la 3...

Kry... nu vii sa ne vizitezi la odisee???

Atia, ce mai faci???
atia
buna fetelor! astazi m-am gandit sa apar dinnou pe aici...am ramas asa fericiota cand am vazut ca krynutza e insarcinata!!! felicitari din suflet fata! scuzati ca am lipsit atat de pe aici dar sincer ultima perioada nu a fost atat de usoara pt mine...delia,felicitari si tie pentru sarcina, angi si tie la fel! apropo, aseara ti-am dat un semn delia, dar vad ca nu ai rasp pe mess....poate nu erai....:) fetelor, la mine nici o schimbare,bebe nu vrea si gata..:P dar nu ma las...poate intr.-o zi voi intra si eu fericita sa va spun ca astept un pisoi mic...:) eu am sa incerc sa mai apar pe aici,poate se restrange gasca dinnou..:) va pup fetelor si o sarcina cat mai usoara sa aveti!
sorinik
Felicitari Kry draguta noastra! flowers.gif Meritai! Sa va bucurati din plin de aceasta minune! Nici nu stiu ce as putea sa-ti spun. Sunt atat de bucuroasa! M-am gandit deseori la tine si m-am intrebat oare ce mai faci! Bravo mamico, felicitari! clapping.gif
wav.gif
Angi, felicitari si tie! Ma bucur enorm si pentru tine! Sarcina usoara! 11.gif
Fetelor stiti ce aveti in burtica? Baietei, fetite?

Atia, te-am mai urmarit pe un forum de retete culinare, ai devenit mare maestra, bravo! ok.gif Sunt mandra de tine! O sa vina si la voi bebe, ma bucur ca esti optimista si nu-ti pierzi speranta. Uite ca se intampla si minuni!
atia
sorinik iti multumesc pentru complimente! nua m ajuns eu cine stie ce, dar in schimb imi place in bucatarie! si mai gatesc si eu din cand in cand sa se oftice unii carora nu am placut candva..:D si la tien vad ca a venit bebe 2..felicitari din inima!

fetele, ia haideti la raport!!! care cum si ce a mai facut? :D
freedelia
Ma bucur ca ai reaparut, Atia. Nu eram la calculator cand mi-ai scris, poate ne nimerim alta data. O sa vina el si bebe candva... esti tinara, mai e timp...nu renunta si o sa iti vezi si tu visul cu ochii, ca si Kry.
kry
6.gif eeei, ia uite cum se aduna fetele noastre yahoo.gif
va multumesc. Eu voi avea o fetita.
Atia, nu te lasa, ti-am demonstrat ca se poate, mai greu, dar pana la urma totul se rezolva. Curaj.
pupici tuturor si sper sa se adune fetele sa vedem care ce a mai facut kiss2.gif friends.gif
lisa79
Bravo Kry,felicitari!!!!
dailina...e mare bebe??? cum sunteti???
Fredelia,iar ne intalnim???:d

ana e bine,mare,avem 5 dintisori:D si un diaper rush de toata frumusetea:D,sper sa scapam curand necazuri.

ATIA,PUPICI MULTI!!!
fetelor,da noi chiar nu mai discutam deloc la mamici de 2009???
atia
fetelor, welcome back! ia haideti sa aducem inapoi ursuletilor userii care au fost candva! se vede ca daca nu suntem noi, nu s emai palavrageste pe aici! :) eu sunt prezenta!!

delia, stai linistita, o sa iti dau add d ela adresa de mess pe care stau mai mult, asa poate te gasesc mai repede..sarcina usoara si multa forta sa o duci pana la capat fara probleme!
lisa te pupacesc si eu mami! abia astept sa te prind pe mess sa o mai punem de o palavrageala!

krynutza, va pupic dulce! stii cat imi esti de draga! ti-am mai spus, ma bucur enorm fata pentru tine!!!

va pupacesc dulce dulce dulce, si daca veniti inapoi pe aici, os amai pun la tortusi niste poze de la torturile mele..:p
Arianna
Salut fetelor,sunt noua pe aici dar as vrea sa va impartasesc gindurile mele .Sper sa devin mai increzatoare dupa ce vorbesc cu voi .
Incerc si eu sa fac primul bebe dar a cam trecut ceva timp de cind am inceput "operatiunea ", din ianuarie 2008 si pina acum nimic. Am facut o gramada de analize .La inceput sotul meu avea o problema, o bacterie in singe dar dupa un tratament de trei luni ia trecut,la mine tot timpul au iesit bine analizele. Acum nu stiu ce sa mai cred....trebuie sa merg din nou la ginecologul meu ca sa-i duc rezultatul analizei la trompe(le am deschise si uter retrovers) si sa vad acum ce trebuie sa mai fac...m-am saturat de atita asteptat si nu inteleg unde e problema....Poate nu stim noi sa profitam de zilele fertile..nu stiu...astept sfaturile si parerile voastre.
asher
buna seara! sunt noua si eu pe aici. ce sa zic...ma bucur pt cele care au burtici si mult succes celor care-si doresc...sunt in categoria celor care isi doresc,(dar nu de aia de care ma tot chinui sa scap, ci una cu ochisori frumosi) :). pana nu demult eu nu prea eram convinsa ca vreau un bebe, dar acum de cand am inceput 'operatiunea' imi doresc ff mult. luna trecuta m=am necajit f tare cand mi=a venit menstruatia. sper ca luna asta sa nu ma apara.. sa fie un bebe. azi am avut ceva crampe , dar nu vreau sa ma gandesc la cauza lor.o seara linistita!
mistera
Succes si mult optimism va doresc! clapping.gif Si doua liniute cat mai curand. Bine ati venit! floare.gif
Arianna, si la noi a durat vreo 7 luni pana am ramas graviduta, pur si simplu nu venea bebelina. Am avut succes cu metoda temperaturii bazale si a mucusului cervical, asa am reusit sa detectez precis momentul ovulatiei si pana la urma am reusit! Si noi eram cam desumflati de atatea incercari irosite, dar ... marti iubita mica implineste 2 ani 71.gif Relaxati-va cat puteti de mult, eventual foloseste si tu metoda de mai sus si veti reusi cu siguranta 3.gif
Asher... tin pumnii sa fie cu ochisori! majoreta.gif
asher
multumim de primire!adrianna, ce bacterie a avut sotul tau? a facut o spermograma?daca tu esti ok.. ar trebui sa fie el mai atent evaluat.cu bine!revin..sscuze arianna, nu am fost atenta cand am scris numele tau.nu am stare, sunt stresata... stiu ca trebuie sa am rabdare si totusi nu am. nu stiu de ce dar, mananc in disperare...sunt stresata?sau este o modificare a apetitului de sarcina?testul..parca s=ar vedea o a 2-a liniuta dar, parca nu.Mai astept cateva zile.revin..
Arianna
QUOTE(asher @ Oct 19 2009, 11:03 AM) *
multumim de primire!adrianna, ce bacterie a avut sotul tau? a facut o spermograma?daca tu esti ok.. ar trebui sa fie el mai atent evaluat.cu bine!revin..sscuze arianna, nu am fost atenta cand am scris numele tau.nu am stare, sunt stresata... stiu ca trebuie sa am rabdare si totusi nu am. nu stiu de ce dar, mananc in disperare...sunt stresata?sau este o modificare a apetitului de sarcina?testul..parca s=ar vedea o a 2-a liniuta dar, parca nu.Mai astept cateva zile.revin..sscuze arianna, nu am fost atenta cand am scris numele tau.nu am stare, sunt stresata... stiu ca trebuie sa am rabdare si totusi nu am. nu stiu de ce dar, mananc in disperare...sunt stresata?sau este o modificare a apetitului de sarcina?testul..parca s=ar vedea o a 2-a liniuta dar, parca nu.Mai astept cateva zile.revin..sscuze arianna, nu am fost atenta cand am scris numele tau.nu am stare, sunt stresata... stiu ca trebuie sa am rabdare si totusi nu am. nu stiu de ce dar, mananc in disperare...sunt stresata?sau este o modificare a apetitului de sarcina?testul..parca s=ar vedea o a 2-a liniuta dar, parca nu.Mai astept cateva zile.|mi cer scuze nu stiu ce s-a intamplat..
Multumesc de raspunsul tau Asher, cind sotul meu a facut prima spermograma a iesit aceasta bacterie -enterococ, am mers la doctorul androlog si ia dat un tratament de 3 luni,dupa care a repetat spermograma si de aceasta data a iesit bine.Acum o saptamina am facut si eu analiza pt. a vedea daca am trompele deschise sau inchise si a iesit bine,nu am probleme. Tr. sa merg din nou la ginecolog sa vada rezultatele si dupa sa vedem ce ne mai zice...sper sa gaseasca o solutie cit mai repede........si tie iti urez multa bafta...asteptam vestea cea mare de la tine.Esti tare draguta Mistera numai ca nu mai stiu ce sa cred...inafara de faptul ca sunt sigura ca nu ne sincronizam bine cu perioada fertila....cel putin la inceput ziceam ca incercam sa facem bebe dar nu tineam cont de aceasta perioada si poate de asta a trecut si asa de mult timp de cind nu s-a intimplat nimic. Eu cred ca nu am lucrat destul de serios in aceasta privinta si acum sunt si nervoasa din cauza ca nu vreau sa fac totul pe fuga ...de ex daca acum sunt in per. fertila sa-i zic sotului hai ca acum tr sa incercam....nu vreau sa devina ceva stresant faptul ca incercam sa avem un copil ci sa facem dragoste atunci cind simtim...dar din pacate nu stiu cit vom mai putea tine cont de asta, iar referitor la masurarea temperaturii bazale ...am incercat si asta pina am spart termometrul din greseala si am zis ca e un semn de la D-zeu...ca o veni el bebele.....dar parca nu poti sa stai asa fara sa faci nimic , numai sa astepti.In fine parca devine o telenovela .Sunt curioasa acum sa vad ce-mi mai zice doctorul. Va tin la curent si sper sa mai primesc incurajari de la voi.
asher
azi test negaiv:((. nu mai inteleg nimic. of! am inteles Arianna. mergi si vezi daca si tu esti bine si .. ne rugam sa vina bebica:)
eu nu mai inteleg nimic, nici "nu-mi vine", nici nu se pozitiveaza. ma tine in mare stres situatia asta. o zi buna tuturor!
claudia.nichita
Fetelor va pup pe toate.
Celor noi le urez bun venit si bebe in burtica cat de repede se poate. Nu fiti dezamagite. Eu am incercat cam 4 ani, am avut si cateva sarcini pierdute dupa care am suferit enorm. Acum voi avea cu ajutorul lui Dumnezeu o fetita in decembrie in jurul Craciunului. Asher incearca o analiza de sange Beta HCG, daca mai intarzie. Mi se pare ciudat ca primul test a iesit chiar si putin pozitiv, se poate sa fie bebe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.