Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Propunere De Forum Secundar
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
AdrianaC
Fiecare proaspata mamica este dornica sa isi spuna povestea nasterii bebelusului ei.

Prin urmare, propun ca in cadrul forumului Nasterea, sa mai cream un forum secundar "Povestiri de la nastere" sau ceva de genul acesta.

Acesta ar trebui sa contina strict povestirile de la nastere si felicitarile / intrebarile aferente, urmand ca restul subiectelor legate de nastere sa fie in afara acestui forum secundar.

Ce parere aveti ?
gugulet
e interesant ce spui tu si zic ca e chiar dragut ...

Da mie mi-ar placea si ar fii chiar folositor ptr cei care sunt noi pe acest forum
assante
Vom implementa un modul in curand care va permite membrilor sa isi realizeze un jurnal in care sa povesteasca orice doresc , iar fiecare membru va avea posibilitatea sa faca sau nu public jurnalul sau .

Ce ziceti ? nu ar fi mai bine asa?
AdrianaC
CITAT(assante @ Nov 15 2005, 03:35 PM)
Vom implementa un modul in curand care va permite membrilor sa isi realizeze un jurnal in care sa povesteasca orice doresc , iar fiecare membru va avea posibilitatea sa faca sau nu public jurnalul sau .

Ce ziceti ? nu ar fi mai bine asa?
[snapback]18549[/snapback]

Assante,

Mie mi se pare buna si ideea cu jurnalul, depinde acum de modul in care va functiona. Poate vrei sa-ti tii unele date numai pentru tine, iar unele ai vrea sa le impartasesti si cu ceilalti. In acest caz ai posibilitatea sa spui ce anume din jurnal va fi public si ce nu ?

Daca da, din partea mea e OK.
Daca nu, cred ca si povestile ca forum secundar ar fi bine si usor citite.

Pe de alta parte s-ar putea sa nu fie prea multe persoane care sa scrie in jurnal, pentru ca jurnalul e ceva intim, ce tii numai pentru tine (iar aici ar fi pe server, nu intr-un carnetel cu lacatel 3.gif ). Nu stiu, imi dau si eu cu parerea, dar voi cred ca ati facut deja un studiu vis-a-vis de beneficiile acestui modul.

Voi stiti cel mai bine ce minuni ne mai pregatiti 41.gif !
Orice ar fi, sunt convinsa ca vor fi numai spre bine.
Ely
Imi place ideea ta Adriana si sunt pentru good.gif
codruta
apreciez orice incercare de a ordona si organiza informatia 41.gif
indiferent in ce mod mwah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.