Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrerupere Concediu Cic, Incepere Serviciu
Discutii Despre Copii > Informatii > Juridic
aem
Buna fetelor,

Desi am declarat la primarie ca am inceput serviciul data si tot ce tine de asta, am facut inclusiv un nou dosar pentru 100 ron, cei 800 ron imi vin in continuare pe card.
S-a confruntat cineva cu situatia asta.
As fi curioasa daca ati pastrat banii ca pe mine tare m-ar tenta, nu stiu insa ce urmari ar putea avea.
Cred ca daca eu am numarul de inregistrare la declaratie nu stiu ce-mi pot face.
Doar sa-mi ia banii inapoi, dar cum, au voie sa-mi opreasca din salariu?
Kitte
Am fost in acceasi situatie, doar ca mie imi veneau acasa.
Eu am revenit cu 21 aprilie. Si am primit indemnizatia completa pe aprilie. In iunie am primit chiar si suplimentul pentru aprilie, impreuna cu suplimentul de pe mai si alocatia lui Radu.
Am tot asteptat sa primesc acasa hartie sa ma duc sa restitui banii dati in plus, dar nu am primit nimic.
Eu am mers si am vorbit unde am depus actele si femeia de la ghiseu mai avea putin si ma facea toanta (mi-a zis ca sunt prea cinstita dar in ochii ei se citea altceva) si mi-a zis ca in general nu se primeste hartie acasa pentru restituirea banilor si ca daca nu primesc sunt ai mei.
Din salariu nu ti-i pot opri. Maximul ce se poate intampla e sa primim acasa hartie sa restituim banii primiti in plus.
Cred ca au uitat de mine...
SuperMami_1
Ce tareeeeeeee yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif da statu mai multi bani si nu-i mai cere?! 3.gif Tine-i pentru bebe, mai cumpara-i ceva, ia-o ca pe un cadou de la stat! 3.gif 6.gif
Kitte
Mi-au cerut banii inapoi. Mi-a venit decizia acasa. Am mers pana la Piata Amzei sa le dau banii. Eh, asta e. la o adica erau bani nemeritati.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.