Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filme Romanesti Vechi Pentru Copii
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
dana_martie
Am cautat de am albit si mai tare 4.gif Primul episod de albire a inceput la colici si a continuat cu fiecare au si vai al puiului...
Am inteles ca existau candva in reteaua Diverta, am cautat sa cumpar online, batand cu piciorul librariile patriei, cersind la prieteni 4.gif Vestea buna era ca toti prietenii aveau acasa cateva- ceva si sambata urmatoare imi aratau colectia 4.gif E ca vorba tatalui meu, cand nu avea chef de ceva, spunea "ramane pe miercuri"!
Mi-ar placea sa vada fiul meu si Maria Mirabela, Dumbrava minunata, Amintiri din copilarie, Naica, Veronica etc.
SOS-ul meu este: stiti de unde ar putea fi procurate?
nicoleta121
Amintiri din copilarie si Veronica le am eu
dana_martie
din categoria paradoxuri romanesti 4.gif am impresia ca se gasesc de cumparat doar peste ocean fool.gif
Am gasit la filmeclubro. com si romovie.com, dar pentru a le cmpara trebuie sa ai cont paypal.
Cineva mi-a dat linkul acesta. Sa le dea Dumnezeu santatate celor care impart si cu altii ce au, se pare ca doar asa reusim sa le procuram si copiilor nostri filmulete bune..
http://romania-inedit.3xforum.ro/post/1284..._nesti_produse/
aaalina
Dana martie, mersi mult pentru link!!!
dana_martie
Cu multa placere 6.gif ai pus si tu gramada de linkuri folositoare..
Eu sunt profana, dar perseverenta 4.gif Nu stiu daca e dificil, pt mine a fost o problema. Unele file au extensia .sitx, nu pot fi dezarhivate cu winrar. Pe romaniainedit, la probleme tehnice, se gaseste solutia problemei. Trebuie descarcat StuffIt, care e un trial, dar ramane optiunea expand si dupa expirare. Se clickuieste dreapta primul arhivat, se da expand.. si gata filmuletul!
aaalina
Dana_ martie, o mie de multumiri pentru lincul cu filme romanesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am inceput sa descarc si merge bine! Recomand si eu tuturor acest foprum. Au si foarte multe desene animate si in engleza si dublate in romana , au si jocuri. Mersi mult de tot! 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.