Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A Nascut Si Ancadragoman!
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Nasterea
ancadragoman
Avm casuta noua!!!!!!!!!
Multumim Meli 6.gif 6.gif
Acum vesti despre noi:am facut 7 luni...spunem mama,tata,baba si cerem papa...suntem nazdravane nevoie mare si facem "pa pa"cu manutza....
Va pupam si ne cerem scuze ca intram asa rar.
Avem pozici si filmulete proaspete la semantura
Gabita
Mai,ce fetita mare avem noi aici! mwah.gif
In ce zona stati,Anca?Te-am mai intrebat? 71.gif
ancadragoman
Stam in Berceni ...si da m-ai mai intrebat 6.gif

Fetelor eu am facut papanicolau si a iesit c2,dr zice ca nu e grav ...voi ce spuneti?
La 1 incep munca,azi am fost si am stabilit ultimele detalii 3.gif
Gabita
ce sa-i faci?de la o varsta mai uiti. 24.gif
Nu stiu cum e cu papanicolau,imi pare rau.Sper sa fie totul bine!
Deja incepi serviciul? 17.gif
ancadragoman
Da incep la 1 ,Maria o sa aiba 8 luni si o sa ramana cu mama,oricum eu o sa lucrez doar 6 ore pana face ea 2 ani.
oanna25
Anca si mie mi-a iesit la fel papanicolau si dr mi-a zis ca e ok. 6.gif

Maria e frumusica foc si ce mare s-a facut. Bravo, 6.gif
elena_09
Ce-a crescut scumpica si s-a facut si mai frumusica! mwah.gif
ancadragoman
QUOTE(oanna25 @ Jun 16 2008, 11:26 PM) *
Anca si mie mi-a iesit la fel papanicolau si dr mi-a zis ca e ok. 6.gif Maria e frumusica foc si ce mare s-a facut. Bravo, 6.gif
Multumesc 6.gif Pai tu ai facut tratament ca mie asa mi-a zis... fool.gif
QUOTE(elena_09 @ Jun 17 2008, 11:27 AM) *
Ce-a crescut scumpica si s-a facut si mai frumusica! mwah.gif
MultumescSi tu ai o printesa fff frumoasa,acum m-am uitat la poze.... 6.gif 6.gif 6.gif
stefytza
Este cat se poate de normal.Stai linistita.Pupam frumoasa mica!
ancadragoman
QUOTE(stefytza @ Jun 20 2008, 04:42 PM) *
Este cat se poate de normal.Stai linistita.Pupam frumoasa mica!

Multumesc mult, 6.gif
Mai tarziu o sa pun poze noi ,acum ies afara cu Maria pana nu se face fff cald
ancadragoman
Avem pozici noi de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/20184...101626593wWFOlc si un filmulet nou ,ultimul
monikamares
Ancutza, da' ce scumpica de fata aveti 6.gif Pupa mama ochisorii aia albastri si falcutele mwah.gif
O sa-i luam si noi Ilincai piscinuta si o cutie cu 100 de mingiute 3.gif Pare ca se distreaza de minune clapping.gif
Gabita
de unde ai luat bilele alea?si cat au costat?
Maria,ce te-as mai papa daca ai fi a mea! mwah.gif
ancadragoman
Hai ca sunt sub orice critica,intru atat de rar ca eu ma mir ca mai vb cu mine.
Maria este bine,creste,avem un dinte,spunem mama,tata,cerem papa si vrem sa mergem...
Eu am inceput munca de la 1 si este super ,in sfarsit fac si eu ceva ptr mine si Maria nu plange deloc dpa mine.
Avem la semnatura poze noi ptr cine vrea sa ne vada.
Gabi am luat bilele de la Auchan si am dat 30 de lei pe ele dar fara piscina.
Voi ati facut la bebelusi Prevenar?
Va pup
Gabita
La multe lunite,maria!Scuza-ne intarzierea!! 6.gif
ancadragoman
Multumim ptr urari
Stiu ca intram rar dar nu prea avem timp.
Noi suntem bine,am luat prima cazatura din pat,mancam orice,ne jucam ,dansam si vb mult.
Avem si pozici mai noi la semnatura.
Fetelor voi le-ati facut PREVENAR?
Pupici
Kitte
Ce e PREVENAR?

Care sunt cele mai recente poze ca m-am incurcat in albumele de la semnatura.
NicoB3b3
Prevenar e un vaccin pentru copilasi, impotriva infectiilor pulmonare. Noi l-am facut la 2 luni.
Frumoase pozici! 6.gif
ancadragoman
intr-adevar Prevenarul este impotriva infectiilor pulmonare cat si a otitei.
Poze de aici incolohttp://good-times.webshots.com/album/561377998nmsBjZ?start=204
Gabita
Ma uitam la niste poze mai vechi.....ce mare a crescut de atunci!!!E tare dulcica! 6.gif
ancadragoman
Gabitzule s-a facut ditamai lungana si cred ca are in jur de 10 kg 6.gif
Gabita
10 kg???Ohoooo!!!bravo ei!fetita scumpa! mwah.gif
Gabita
La multi ani,Anca!!! yahoo.gif Sa fii fericita!!
oanna25
La multi ani cu multa sanatate, fericire si impliniri!!! flowers.gif occasion15.gif occasion13.gif occasion16.gif pupic.gif
ancadragoman
FETELOR VA MULTUMESC PENTRU URARI,DOAMNE AM FACUT 28 DE ANI fool.gif
Intru rar ,stiu dar nu prea am timp ca ajug de la munca si Maria ma ia in primire de la usa si nu mai coboara de pe mine decat f rar 71.gif
Noi acum suntem fete mari,acum 2 zile am observat ca i-au iesit canini deci avem si noi in sfarsit 4 dintisori si ieri casa ii faca un cadou lu mami de ziua ei a plecat in picioare 3.gif
Ce sa va mai spun ..aaa am slabit 9 kg intr-o luna jumatate si incep sa ma simt din ce in ce mai bine ca am deja cu un kg mai putin decat inainte de a ramane insarcinata 4.gif
Va pup si va multumesc
Gabita
Oooo,felicitari pt mers!!!!! yahoo.gif
Si pt slabit!Bravo! 41.gif
ancadragoman
Buna fetele 6.gif
geany
Eeeeeiiiii! La multi ani! Felicitari pentru primul anisor! kiss2.gif 36.gif occasion15.gif
elena_09
La multi aniiiii!!!! Multa sanatate, sa creasca mare, sanatoasa si sa aibe cat mai multe clipe frumoase, de bucurie, in viata ei alaturi de cei dragi! floare.gif mwah.gif majoreta.gif majoreta.gif majoreta.gif majoreta.gif majoreta.gif occasion13.gif occasion13.gif occasion13.gif occasion15.gif occasion15.gif occasion13.gif occasion13.gif occasion13.gif
ancadragoman
Multumim fetelor pentru urari,avem deja un an si 3 luni ,nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede si puiul meu este asa de mare. 6.gif 6.gif
La semnatura avem filmulete si poze noi pentyru cine vrea sa vada cat am crescut 3.gif
Gabita
Am vazut cateva poze.Vai,ce dulce e!Si e ca un porcusor acolo la masa. 24.gif
elena_09
Imi vine s-o pap, s-o pupacesc pana o albesc de scumpica ce este si ce ochisori frumosi are ea kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif heart.gif heart.gif heart.gif Deja sta si pe tron la wc??? De cand? tiu, ptiu, ptiu sa n-o deochi pe frumoasa! 11.gif 8.gif 8.gif 8.gif
ancadragoman
BUna fetelor.
Elena Maria are deja 2luni decand nu mai face kk pe ea,cere si noi o punem pe wc,acum astept sa se mai incalzeasca sa ii scot si pampersul 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.