Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A Nascut Gabita,a Venit Mihaita
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Nasterea
Pages: 1, 2, 3, 4
Gabita
Multumim,Victoria! mwah.gif Nu conteaza ca ati intarziat,e bine si mai tarziu. 6.gif
Sa pun si niste poze sa inauguram casuta noua. yahoo.gif
Aici stateam si ne uitam la porumbei in Parcul Circului.

Ia uitati ce fac eu cu sapca in loc sa o port. 24.gif

Fetita asta mi-a aratat burtica ei.Woau,ce tare! 9.gif

Hei,nu te mai rusina,uita-te la aparat,Marius!

Ce de copii a cunoscut el de ziua lui!Pe fetita asta o cheama Sabina.Tare frumusica! 8.gif

In poza asta tati il gadila si il "musca",iar el radea incontinuu.Socramea ii prinsese parul cu o atisoara.
Gabita
In sfarsit trecem si noi pe la casuta noastra.
O sa pun si o pozica doua mai incolo putin. 10.gif
Gabita
Gata,am revenit.Acum va pun cateva poze sa vedeti ce mari suntem.
Sunt "domnisorul ciresel",cum imi zice mami. 10.gif

Ia si tu,mami,una!

Nu vrei?hai ca o mananc eu. 71.gif

BAU!!!V-am speriat? 71.gif

Daniela-Monica
Cat de mare s-a facut Mihaita! Trece timpul atat de repede, nu stiu cand au trecut trei luni de cand....nu am mai postat pe forum, nu am mai vazut poze cu prichindeii vostri.

Multi pupici!
dalina24
Ce haios e Mihaita cum se distreaza cu mami. De ce nu ai vrut mami cirese?
Si la Bogda i-am dat dar nu ii plac....se stramba de la ele. La fel face si cu capsunile.
simiiii
Mi se pare mie sau are codita? Ai vrut fetita mami?

E tare dulce! 6.gif
Kitte
I-ai dat sa manance ciresile intregi? Nu ti-a fost teama sa nu se inece?
Lui Radu ii plac foarte mult ciresile. Ii scot coasaj si samburele si i le dau in gurita. Calmeaza orice suparare.
oanna25
Vai Mihaita ce ne-ai speriat. 71.gif

Mami sa inteleg ca vine in curand si fetita, se pare ca v-o doriti. 3.gif

Mihaita a crescut f mult, e un tanar tare chipes. mwah.gif
Gabita
24.gif da,ne-am dorit fetita,dar nu de asta i-am facut mot. 71.gif ii intra parul in ochi,e foarte lung in fata.
Nu-i dau ciresele intregi.El si le luase de la ureche si vroia sa le bage in gurita,dar nu l-am lasat.Tot asa fac si eu ,Kitte,le scot coaja,samburele si tot nu i le dau intregi,le mai rup in vreo trei bucatele.I le-am dat asa din mana.
Capsuni inca nu i-am dat,auzisem ca mai incolo trebuie.Cred ca nu se omoara nici el cu ciresele,doar asa sa pape un pic.
elena_09
E dulce foc si creste vazand cu ochii! Chia nu stiu cand trece timpul asta! 8.gif 6.gifE dulce foc si creste vazand cu ochii! Chia nu stiu cand trece timpul asta! 8.gif 6.gif
Gabita
Multumim!
Va mai pun o poza facuta pe 1 iunie,cand am fost la un botez.Ia priviti!Un cap brunet si unul blond. 71.gif Toata lumea ma intreaba:cum e posibil asa ceva??? 24.gif
victoria
He,he,pupamn si noi cireselul kiss2.gif si Nick este innebunit dupa ele.
Se poate Gabita,ii puiul lui mami 6.gif
Gabita
Oricum,atunci cand s-a nascut,s-a nascut brunet,asa ca prima impresie a contat. 24.gif
Ia,uitati!! 10.gif
NicoB3b3
Hihi, ce dragut! N-am stiut ca, culoarea parului zse schimba si invers, adica din inchis in deschis 71.gif
E un dulce Mihaita! Il pupacim dulce! 6.gif
ancadragoman
QUOTE(Gabita @ Jun 17 2008, 06:59 PM) *
Multumim!
Va mai pun o poza facuta pe 1 iunie,cand am fost la un botez.Ia priviti!Un cap brunet si unul blond. 71.gif Toata lumea ma intreaba:cum e posibil asa ceva??? 24.gif

Bai dar baiat mare te-ai mai facut!!!!!!!!
Si la noi este la fel ,tati negru si Maria blonda si cand lumea ma intreaba cu cine seamana blonda le zic ca cu tatal ei 71.gif
Gabita
Multumim,Nico!Si eu am fost tot asa.Can m-am nascut am avut parul inchis la culoare si mai tarziu s-a blonzit.Dar s-a inchis iar mai tarziu.Sper al lui sa ramana blond. 4.gif
Anca si eu ziceam la fel cand ma intreba lumea: dar cu cine seamana el asa blond?? 39.gif Cu taica-su. 24.gif
stefytza
Mamaa,ce cavaler ai Gabita!!!!!!!!! Cu parul e la fel si la noi,bruneti,Isa satena,ochii caprui noi,albastrii ea 24.gif
Gabita
Mai,Stefytza,asta e cam ciudat cu ochii. 71.gif
simiiii
Blond sau brunet e scump oricum 6.gif
stefytza
3.gif Chiar ciudat.
NicoB3b3
24.gif Poate are bunici cu ochii albastri? Eu asa stiu, ca se transmit trasaturi si de la bunici. Eu tot tin pumnii stransi sa ramana al meu cu ochisorii albastri, desi eu am ochii caprui-verzi, iar tatal lui verzi-albastri 71.gif ...Am inteles ca peste vreo 2 saptamani vom vedea!
Gabita
Cum a zis si tati:acum e in gradina mea,ce sa mai fac?! 24.gif
Va pun o poza de vineri,am fost in parcul circului si cu verisorul lui Mihaita,baiatul surorii mele,Cristi.
ancadragoman
Mai dar ce roade acolo?
Sa ii mananc eu bretonul 6.gif 6.gif
stefytza
Mihaita stai bine la Cristi in brate? Se inteleg?
Gabita
Da,Steytza!Se inteleg bine. 71.gif cristi il iubeste foarte tare pe Mihaita. 8.gif Asa de mult si-a dorit un verisor.Cand am facut ecografie si am aflat ca o sa fie baietel,el a fost cel mai fericit.Zicea tot timpul: baiatl meu!baiatul meu! 71.gif
ia uitati cum dormea el ieri in genunchi cumva si cu fundul in sus. 24.gif

victoria
Ha,ha...si eu il am pe Edi intr-o poza de cand era bebe exact in pozitia asta 24.gif
Pupam plimbaretul kiss2.gif
victoria

36.gif 36.gif 36.gif
La multe lunite Mihaita!!!!!!!!!!!!!
occasion13.gif occasion13.gif occasion13.gif

Uraaaaa ,suntem primii 69.gif daca ne trezim devreme 35.gif
Mihai sa fii sanatos si cuminte ,pui frumos!Mai o lunita si gata anisorul...doamne ce repede a trecut timpul 8.gif
simiiii
La multe lunite, Mihaita!
Kitte
La muuuuuuuuulte lunite!!!!!!!!!!!!

wav.gif wav.gif wav.gif
wav.gif wav.gif wav.gif
wav.gif wav.gif wav.gif
NicoB3b3
Mihaita, te faci baiat mare!
La multe lunite!!!! yahoo.gif 6.gif 8.gif
dalina24
La multe lunite inainte, baiat frumos! De luna viitoare iti spunem La multi ani! Sa fii cuminte si sa iti dea Doamne Doamne multa sanatate!
Gabita
Multumim frumos!Sunteti foarte dragute,ca deobicei. 6.gif
Astazi e ultima data cand ne ziceti "la multe lunite!" 71.gif Ne vine si noua randul sa facem un anisor.Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.Baietelul meu este un scump si il iubesc la nebunie!! 8.gif
Sa va pun cateva poze facute azi in Herastrau.

stefytza
Ce pozici faine! A crescut Mihaita! La multe lunite!!!!!!! Sa fii sanatos pui mic!
Gabita
Multumim,Stefytza! mwah.gif Am mai facut poze si mai pe seara,o sa le punem maine probabil. 4.gif
Kitte
Ce frumosi sunteti! Tati facea pozele?

Noi am fost in Tineretului pe seara, ni s-a parut prea cald la ora 11 cand ati mers voi in H.
Gabita
Kitte, 6.gif .Multumim!
Cat am stat noi acolo a fost foarte bine.Racoare,super!Chiar batea un vant ,de nu-mi venea sa cred.Am ajuns in parc pe la ora 10 fara ceva.Nu tati ne facea pozele.El era la serviciu.Am fost cu mama.
Iata si pozele facute seara acasa.

Ceva mai interesant ca telefonul.....nu s-a mai vazut!!!
elena_09
Foarte frumoase pozele, la multe lunite si din partea noastre! occasion16.gif occasion15.gif occasion16.gif occasion13.gif
NicoB3b3
Hihi, ce dragut! Poate avea si el de dat un telefon 71.gif
S-a facut maricel baiatul! Mai are putin si trage fetitele de coada 24.gif Pupam pe Mihaita dulce 8.gif !
stefytza
Ce inalt e Gabita.Cati cm are?
Gabita
Multumim mult!
Stefytza,si mie mi se pare foarte inalt. 71.gif Nu l-am mai masurat de la 8 luni. 2.gif Dar asteptam acum sa facem anul si ne masuram si ne cantarim.si facem si vaccinul....asta nu o sa fie distractiv... 17.gif
Va pun vreo doua poze sa-l vedeti cum arata cand manca spanac.Prima oara in viata lui. 10.gif

NicoB3b3
Vai, mami, ce baietel voinic! 71.gif Trebuie sa faceti baita dupa masa asta copioasa 24.gif . Papa singurel?
Kitte
Eu mor de curiozitate sa il masor si cantaresc in fiecare luna. Cum rezisti sa nu fugi la medic cu el?
oanna25
Gabita pare tare lungut Mihaita. 3.gif Asteptam sa ne spui cum stati cu kg si cm.
Gabita
Da,Nico,dupa fiecare masa mergem sa ne spalam bine. 24.gif
Kitte,nici eu nu stiu cum de am stat atata fara sa-l masor,ca de cantarit,l-am cantarit pe cantarul meu. 16.gif
Da,Oana,cred ca are multi cm.Seamana cu taica-su. 3.gif Imediat dupa ce face un an mergem,ca avem de facut si vaccin.Sa vedem daca o mai tine minte si il ia iar plansul cand o vede. 24.gif Sper sa nu...
monikamares
Ei, Gabita, ia un centimetru si masoara baiatul 10.gif Nici eu n-as avea rabdare. O masor lunar pe bubulina.
O sa se faca un adevarat Popeye marinarul 41.gif Bravo pentru spanac. E mare lucru. Noi nu il mancam sub nici o forma 2.gif
Mai, mai ce a mai crescut baiatul 6.gif Pupam cavalerul mwah.gif
Gabita
Da,e bun spanacul si noua ne place!
Am fost ieri la curte la niste prieteni si am facut si cateva poze.

Kitte
Cand il vad cu parul strans in mot ma intreb, mami a vrut cumva fetita?
simiiii
Ce poze frumoase 8.gif , iar Mihaita e tare dulce cu codita lui mwah.gif
monikamares
Mai, mai, ce scump e! 6.gif Mami, ai o mandrete de baiat. Si se vede de la un km. ca sunteti tare mandri de el 3.gif Si tu si tati! Aveti fetele luminate de bucurie 6.gif Va pupa mama de frumosi mwah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.