Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hai Cu Noi In Club!
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Clubul mamicilor de baietei
onuta_dec
partea intai

partea a 2-a

partea a 3-a

partea a 4-a

partea a 5-a

partea a 6-a

partea a 7-a

Esti mamica de baietel? baietel.gif ...atunci hai in club 6.gif !!!! spune-ne mai multe despre mandretea ta!!!! Cum a venit pe lume, unde a venit pe lume, cat de grea a fost nasterea, ce inaltime a avut, ce greutate a avut, ce nota a primit ,... si nu in ultimul rand cum il cheama 5.gif 8.gif
laura1977
Fetelor, avem casuta noua.
gaby
aici suntem!!!! 6.gif
laura ce mai face dani???ati fost in ro de sarbatori???
laura1977
Da, am fost o saptamana la mama mea, a fost super, Dani a fost alintat de bunici si acum nu-l pot reeduca. E tare incapatanat.
Azi preferat sa ramana flamand decat sa manance ce i-am facut, el vroia macaroane si eu ii facusem fasole, care de altfel ii place tare mult. A vazut pachetul cu macaroane cand era deja fasolea gata si n-am vrut sa ma apuc sa-i fac altceva, dupa 3 ore de greva foamei a acceptat si a mancat ce i-am facut, dar a refuzat sa doarma in semn de protest.
gaby
greva foamei a facut si patrick azi
dupa ce ieri a mancat ca un spart....scuzati expresia 71.gif
laura1977
Ce ma enerveaza pe mine, e faptul ca desi ii e foame, nu mananca daca nuvrea atunci sau daca are de gand sa faca alrceva in acel moment.
janet
Laura mi-a fost dor de voi 6.gif 6.gif .
La noi greva foamei nu tine mai mult de juma' de ora , hai o ora . Fi-miu nu a invatat sa emita pretentii si papa ce-i dau eu . Cu fructele am eu o mare suparare , pt ca nu papa altceva in afara de banana . Din fericire a reinceput sa bea sucurile pe care i le fac eu din morcov , mar si portocala . A avut o perioada cand nici sucul nu-l mai voia ; bine ca a trecut 18.gif .
Laura Alex tot nu vrea sa vorbeasca ; astept cu interes clasa intai 71.gif 71.gif 71.gif .
Mami_Isis
Ma inscriu si eu in clubulet ca mandra mamica posesoare de mandru baietel 71.gif , cu toate ca observ ca nu prea a mai dat nimeni pe aici. Oare de ce? 39.gif
onuta_dec
Bine ati venit! Ce-i drept e cam pustiu forumul de la o vreme 2.gif
nicostefanut
intram si noi in lubul vostru de baietei daca ne primiti.
baietelul meu alexandru s-a nascut in timisoara la spitalul bega intr-o dimineata de martie mai exact pe 16 martie 2008 la ora 7 dimineata cu o greutate de 4420g a avut 54cm lungime si nota 9.pe cat a fost el de mare pe atat de usoara a fost nastere.
va pupam si sa va traiasca baietei
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.