rumburika
Apr 19 2008, 08:55 PM
fetelor va cer si eu ajutor in numele unei cunostinte.eu nu prea mai am timp de stat pe net prea mult din cauza lui Luca.verisoara cumetrei mele are o fetita care face convulsii dar nu din cauze febrile.a facut o gramada de analize ,tomografii si RMN-uri si nu a iesit nimic.doctorii nu-si pot da seama de la ce face aceste convulsii.acum este internata in Bucuresti dar nu stiu spitalul.tot ce spun doctorii este ca:,, este sanatoasa".cand am intrebat-o pe cumatra mea daca nu cumva nepotica ei are epilipsie a negat total,pt ca analizele fetitei sunt ok.ma tot intreb daca nu cumva e vorba despre o boala sau un sindrom foarte rar de care medicii nostri nici nu-si pot imagina ca exista.eu am tot cautat pe net in putinul meu tomp liber si tot ce am a fost Epilepsie,ceea ce medicii infirma.poate ma ajutati voi cu cate ceva.mai multe despre convulsiile fetei nici eu nu stiu prea multe ,doar ca apar din senin si apoi dispar pt o perioada destul de lunga iar apoi apar din nou.daca stiti ceva va rog sa ma ajutati si pe mine.va multumesc anticipat.va doresc sa aveti multa sanatate
mamyescu
Apr 19 2008, 11:38 PM
Nu doresc sa-mi dau cu parerea insa mai mult ca sigur este investigata si neuro-psihiatric iar daca nu poate ar fi bine sa fie vazuta si la spitalul Alex. Obregia (spit. 9 - la copii ) . Sanatate multa !
rumburika
Apr 21 2008, 02:58 PM
da a fost investigata si neuro- psihiatric.acum cateva minute am aflat ca are encefalita.din cate am citit eu,desi este o boala rara se vindeca in timp.doctorii spun ca s-ar putea sa se recupereze mai greu.nu am putut afla mai multe ,dar sper sa fie bine.
mamyescu
Apr 22 2008, 01:38 PM
Sanatate multa si sa auzim de bine .
rumburika
Jul 11 2008, 08:17 AM
buna fetele.nu am scris de mult la acest subiect,adica de cand l-am deschis.dupa lungi zile de spitalizare i s-a propus sa plece in Italia la investigatii mai amanuntite cu tehnologie de ultima ora ,dar mamica fetitei a refuzat.acum este mai bine ,face recuperari.atat mai stiu despre acest caz.eu nu inteleg de ce o fi refuzat sa plece.sper din tot sufletul sa nu se mai repete si sa nu mai treaca prin cea trecut.pana la urma diagnosticul definitiv a fost encefalita.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.