Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iritatie? Pata Rosie Pe Obrajori.
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Bebe (0-1 an)
Ancussa
David s-a ales cu o luna in urma cu doua pete (una pe obrazul stang, cealalta pe dreptul) rosii, foarte bine conturate, putin in relief, texturate, uscate si de pe care se poate curata usor pielea, evident il mananca, dar suportabil.
Nu am fost la doctori, am cerut o singura opinie medicului de familie de la care am primit advantan. M-am ingrozit la citirea prospectului, asa ca am inceput sa o iau cu tot felul de creme: mustela stelatria, bioderma, lavian si chiar bepanten. Pe 20 am programare la homeopat, dar totusi, pana atunci as vrea sa mai iau niste masuri.
Ati trecut prin asa ceva? Si daca da, ce ati facut? Nu am incercat cu galbenele. Ce sa incerc?
shmily
cand era Bia mai mica a avut pe obrajori iritatie, tot asa pete rosii care faceau pielea sa arate uscata si pareau ca se cojesc... dar fusese de la sapunel (a fost prima si ultima data cand i-am dat cu sapunel pe fata fool.gif ), dar nu stiu daca a fost la fel ca la voi, ptr ca la noi nu a tinut asa mult... seara i-am facut baita, a doua zi dimineata am observat iritatia si i-am dat cu crema de galbenele si seara nu mai avea nimic!... A, si cand ii mai crestea lui tati barba (se barbiereste o data pe saptamana,dar in ultima zi are "tepisori") si o pupa, pe manute, pe fata, pe frunte... cunosteam ptr ca la fel, se irita... si tot asa, imediat trecea cu galbenele...Dar nu tinea niciodata mai mult de o zi, de-aia nu stiu ce sa zic... nu stiu daca e o simpla iritatie...Multa sanatate la puiut si sa dea Doamne-Doamne sa-i treaca cxat mai repede! :6
Ancussa
Multumesc mult, vezi tu, eu nu am incercat galbenelele fool.gif Ce o fi fost in capul meu? Si nici nu am schimbat lichidul de spalat.
Abia ieri seara m-am luminat.
Asa am sa incerc azi!
TIM
Daca nu trece cu crema de galbenele, fa-i baita cu Creme Lavente Stelatopia si dupa baita da-i cu crema emolienta Stelatopia, fetita mea avea obrajorii plini de pete, se pare ca era dermatita atopica, si folosind numai produse din gama Stelatopia de la Mustela i-au trecut
Advantan-ul cred ca se foloseste numai in ultima instanta dar eu nu l-as folosi oricum
Pupici la toti bb-ii
mamyescu
Este dermatita atopica ! 2.gif Noi am avut aceiasi problema si am aplicat 2 zile Locoid 1 aplicatie seara dupa care am folosit Trixera - Avene . Locoid este cam acelasi cu Advantan . Locoid , Advantan ,Fucidin H ( etc ) au substanta activa corticosteroida , diferenta consta in concentratie ; Locoid contine hidrocortizon intr-o concentratie mica , este de preferat Locoid desi noi am folosit si Advantan , Fucidin H ( doar cate 2 zile - nu mai mult ; la diferenta de saptamani ) . Dupa puseul initial am mers pe Trixera care este super insa trebuie sa astepti vreo 7-10 zile sa ai rezultate pt ca Trixera este crema emolienta destinata pielii sensibile si atopice , nu este medicamentoasa ! Se utilizeaza atat pe fata cat si pe corp. Am intalnit mamici care spuneau ca nu sunt multumite ( de Trixera ) deoarece nu au observat o imbunatatire a pielii insa ele se asteptau sa se schimbe situatia chiar radical , dupa doua - trei aplicatii , nu este asa Trixera nu este tratament ! Cremele corticosteroide folosite cf rec medicale nu pun probleme majore , folosite in exces si incorect sunt o problema! Am folosit si Mustela - Stelatopia ( este ok ) insa prefer Trixera pt ca o folosesc si eu 3.gif Am discutat despre atopie si la topicul despre produse fara parabeni .
Ancussa
Multumesc mult, habar nu aveam ce inseamna parabeni. fool.gif
Nici cicatrice nu vreau, dar nici cremele astea criminale nu ma incanta 20.gif
mamyescu
Nu lua si tu lucrurile intr-atat de tragic ! Nu e chiar asa ! Nu sunt adepta produselor farmacologice 68.gif insa nici nu refuz categoric in cazurile in care chiar sunt o necesitate .
lucia
Si fiica mea a avut dermatita si am fost l adr si i-a dat Elocom care nu a voie sa ii dai mai mult de 7 zile dar s-a cunoscut dupa 7 zile are pielea super fina. Sanatate multa.
Ancussa
Am incercat produse naturiste, fara parabeni, cu parabeni, alifii si alte unguente, dar rezultat a dat una singura: Elidel. L-am incercat la recomandarea unei minunate prietene. Am spus un NU hotarat produselor cortico si uite ca acum e bine. A mai recidivat de 2 ori, dar in urma unei singure aplicari de Elidel, eritemul dispare. Agentul alergen este clorul. Fara clor viata este mai lipsita de pete.
Va multumesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.