CITAT(AdrianaC @ Nov 13 2005, 11:53 AM)
Stiti pe cineva de incredere, care sa faca treaba buna ? M-ar interesa sa vina de vreo 2 ori pe saptamana si sa-mi faca numai curatenie in toata casa (cu ordinea, o sa incerc sa ma descurc eu cu mama).
Cam cat se da pe zi ?
[snapback]17823[/snapback]
Cunosc pe cineva...dar nu stiu daca o sa iti placa pesoana...este destul de vorbareata, dar, daca ii tai macaroana, sta in banca ei...a fost si prin germania si a lucrat prin casele nemtilor, ultima oara cand am vazut-o (este vecina cu nasa lui matei), lucra la o familie araba (unde am dat si eu meditatii de altfel), si stiu ca araboaica era multumita...
acum un an primea 100.000/zi lei (vechi), venea zi de zi, facea curatenie, pregatea ingredientle la bucatarie, si nu stiu daca se ocupa intr-un fel sau altul de copii (araboaica avea 3, dar oricum, au nu as lasa-o in preajma copiilor, caci mi se pare prea galagioasa si cand rade, si cand vorbeste...eu nu agreez zgomotul si persoanele zgomotoase).mai multe nu stiu sa iti spun.Daca te intereseaza persoana, trimite-mi raspunsul pe pm, pentru a-ti trimite si eu, la randul meu, nr.tel.al ei, sa discutati personal.