Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Menajere
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
AdrianaC
Eu in ultimul timp nu am prea putut sa ma mai ocup de casa, ma refer aici la ordine si curatenie, pentru ca nu mai pot sa ma aplec si cum fac putin efort mi se intareste burta.

Cum in curand o sa nasc, si prin cezariana, ma gandeam ca mi-ar prinde bine o menajera macar vreo 3-4 luni, pana ma intremez.

Stiti pe cineva de incredere, care sa faca treaba buna ? M-ar interesa sa vina de vreo 2 ori pe saptamana si sa-mi faca numai curatenie in toata casa (cu ordinea, o sa incerc sa ma descurc eu cu mama).

Cam cat se da pe zi ?
elle
CITAT(AdrianaC @ Nov 13 2005, 11:53 AM)

Stiti pe cineva de incredere, care sa faca treaba buna ? M-ar interesa sa vina de vreo 2 ori pe saptamana si sa-mi faca numai curatenie in toata casa (cu ordinea, o sa incerc sa ma descurc eu cu mama).

Cam cat se da pe zi ?
[snapback]17823[/snapback]

Cunosc pe cineva...dar nu stiu daca o sa iti placa pesoana...este destul de vorbareata, dar, daca ii tai macaroana, sta in banca ei...a fost si prin germania si a lucrat prin casele nemtilor, ultima oara cand am vazut-o (este vecina cu nasa lui matei), lucra la o familie araba (unde am dat si eu meditatii de altfel), si stiu ca araboaica era multumita...

acum un an primea 100.000/zi lei (vechi), venea zi de zi, facea curatenie, pregatea ingredientle la bucatarie, si nu stiu daca se ocupa intr-un fel sau altul de copii (araboaica avea 3, dar oricum, au nu as lasa-o in preajma copiilor, caci mi se pare prea galagioasa si cand rade, si cand vorbeste...eu nu agreez zgomotul si persoanele zgomotoase).mai multe nu stiu sa iti spun.Daca te intereseaza persoana, trimite-mi raspunsul pe pm, pentru a-ti trimite si eu, la randul meu, nr.tel.al ei, sa discutati personal.
CarmenA
Si pe mine ma intereseaza o menajera fetelor, ca imi pleaca a mea, si nu stiu ce ma fac fara. Si a mea era foarte vorbareata, vorbea singura prin casa, dar este o femeie foarte buna la suflet si face treaba foarte bine. Pe mine asta ma intereseaza. Si trebuie sa fie de incredere, sa nu trebuiasca sa imi ascund bijuteriile sau banii cand vine ea la curatenie. Cu copilul nu o sa vreau sa stea, ca eu o am pe bunica, dar nu pot sa o folosesc pe ea si la curatenie, ca mi-e mila sa o obosesc asa. Stiti vreuna o menajera buna?
papi
caut si eu o menajera buna si de incredere. o data pe saptamana. sectorul 2. stie cineva?

am acum o tanti, dar mi se pare ca ia cam scump 500 mii pe zi, mai ales ca la mine nu e foarte mult de munca si cam in 5-6 ore termina tot. si nici macar nu-mi calca de banii astia...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.