Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sarcina
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Sarcina
crizs
Buna seara,

Ma numesc Cristina si sunt nou venita. Sunt o viitoare mamica (sper ca de data asta asa va fi), 01.09.1982, UM 18.01.08, DPN 25.10.08, dr. Radu Dumitru - Sibiu.
Mi-ar prinde bine sa vorbesc cu niste mamici pentru ca sunt o mamica stresata 2.gif .
onuta_dec
Bine ai venit!
Uite in acest topic te poti inscrie :

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...=10181&st=0

Si aici : http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=12254 e Clubul burticilor cu DPN 2008, spor la discutii
crizs
Iti multumesc. Nu ma prea descurc pe forum pentru ca sunt prima data pe unul ni nu stiu inca ff bine pe unde trebuie sa intru pentru a scie si eu mesaje sau pentru a adauga vreo poza. Mai fac probe si incercari.
onuta_dec
Stai linistita asa este la inceput, dar te vei descurca. Pentru a-ti pune avatar mergi la My Controls si acolo la Setari avatar, iar pentru ticker cu sarcina faci click pe unul care iti place pe care il vezi la vreo viitoare burtica si iti facisi tu unul si il adaugi la Semnatura.
mistera
Mami, bine ai venit! Hai in clubul burticilor de 2008, unde ti-a dat Onuta linkul si sa vezi ce bine ai sa te simti 3.gif Relaxeaza-te si odhineste-te cat maimultacum, ca dupa ce vine bebe s-a dus boieria! 71.gif
simonique_1980
buna si bine ai venit!

te asteptam sa-ti descarci sufletul ..............sa scapi de stres.........nu-i face bine bb-lui!
crizs
QUOTE(onuta_dec @ Apr 5 2008, 09:24 PM) *
Stai linistita asa este la inceput, dar te vei descurca. Pentru a-ti pune avatar mergi la My Controls si acolo la Setari avatar, iar pentru ticker cu sarcina faci click pe unul care iti place pe care il vezi la vreo viitoare burtica si iti facisi tu unul si il adaugi la Semnatura.

Iti multumesc. De acum cred ca o sa ma descurc. Mi-ai fost de mare ajutor. 3.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.