Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Laptop Copii
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
Anaxor
Pentru ca David nu are stare in masina si nu mai stiu ce ocupatie sa ii dau , m-am gandit sa-i cumpar un Laptop pt. Copii , asa ca m-am dus la Carref. si Selgr. ( preturile variaza intre 140 si 300 lei ) unde am vazut foarte multe modele , dar cum piticul meu nu are stare prin zona aia , nu a avut nici o sansa de a studia produsele .
Fetelor daca aveti vreuna dintre voi asa ceva acasa , luminati-ma si pe mine cu ce sa cumpar , va roooooooooggggggg.
Multumesc .
mihaela75
Eu nu stiu ce produse sunt in tara dar zic ca si un DVD de masina e bun, noi avem tot din acelasi motiv ca pe drum lung daria incepe sa faca urat .La laptop iti trebuie si o masuta atasata de spatarul scaunului din fata ca oboseste copilul sa-l tina pe brate.sa ne arati ce ai luat pana la urma poate imi vin si mie idei.
Anaxor
QUOTE(Anaxor @ Apr 4 2008, 07:50 PM) *
Pentru ca David nu are stare in masina si nu mai stiu ce ocupatie sa ii dau , m-am gandit sa-i cumpar un Laptop pt. Copii , asa ca m-am dus la Carref. si Selgr. ( preturile variaza intre 140 si 300 lei ) unde am vazut foarte multe modele , dar cum piticul meu nu are stare prin zona aia , nu a avut nici o sansa de a studia produsele .
Fetelor daca aveti vreuna dintre voi asa ceva acasa , luminati-ma si pe mine cu ce sa cumpar , va roooooooooggggggg.
Multumesc .

yahoo.gif 24.gif , pai ma gandeam ca poate imi dati voi mie idei , asa pe net am gasit diverse chestii dar nu le pot afisa aici , se considera reclama , mai asteptam 71.gif 39.gif sa vedem poate apare cineva care detine vre-un asemenea obiect . Si sa ne povesteasca si noua 5.gif
mihaela75
Eu am ceva, nu stiu daca e ceea ce-ti doresti.Stiu sigur ca sunt si in romaneste .Are foarte multe jocuri educative si-l poti folosi pana intra la scoala.Daria mea apasa aiurea pe butoane si-l zapaceste dar o tine ocupata 71.gif .

julie
Eu am unul cu Barbie pt Tiffany dar este mult prea dificil pt cei mici. Matthew se joaca pe el, dar doar apasa butoanele si atit. E destul de greu si pt Tiffany care are peste 5 ani si care abia acum a invatat sa se joace pe el.
mihaela75
Am gresit, nici ala de acasa nu e in romaneste.Asa este , astea sunt dificile, doar ii tine ocupati pe astia mici nu ca ar rezolva ceva.Cred ca sunt pentru varsta de peste 5 ani.
Anaxor
[quote name='mihaela75' date='Apr 4 2008, 10:37 PM' post='363763']
Eu am ceva, nu stiu daca e ceea ce-ti doresti.Stiu sigur ca sunt si in romaneste .Are foarte multe jocuri educative si-l poti folosi pana intra la scoala.Daria mea apasa aiurea pe butoane si-l zapaceste dar o tine ocupata 71.gif .

Da despre asta este vorba . yahoo.gif
Sa inteleg ca totusi este prea mic, am sa -l caut atunci pe cel mai ieftin sa-l cumpar, sa vad macar daca ii capteaza atentia .
Dupa ce il cumpar va povestesc daca a meritat oboseala si il tine ocupat pe drum , am sa il arat numai in masina .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.