Sunt mama unui baietel de 4 anisori, care a fost muscat de fata chiar de cainele nostru. Sunt disperata.....am mai vazut cazuri si ma gandeam cum rezista mama in acele momente, ca eu nu as fi in stare. Si uite ca nenorocirea chiar ni s-a intamplat. Cele doua plagi de 2 cm fiecare aflate pe obrajorul drept, au necesitat o interventie chirurgicala, momente in care simteam ca o iau razna. Nu va spun ca in momentul nenorocirii cand iti vezi copilul cu sangele tasnindu-i ...........e de nedescris.......cred ca am imbatranit cu 10 ani in acele zile. Ei bine, totul decurge bine dupa operatie, si sa vedem in continuare efectele tratamentului.
Intrebarea mea este ...oare vor ramane semne. Doamna doctor, ..una foarte buna, specializata in Belgia, mi-a spus ca-i vor ramane ca doua muchii de lama.
Una din ele era ca o gaura, iar cealalta putin mai lunga. Am avut noroc ca nu i-a atins nici un nerv. Doctorita mi-a spus ca puteau ramane si fara cusatura, dar ramaneau semne.
Avem cainele de doi ani si nu ma asteptam sa-l atace. Stam la curte, iar cainele este unul ciobanesc. Daca e sa ne gandim un pic, doar l-a "ciupit" ca sa zic asa. L-a atatat dandu-i cu un bat in cap. Eu nu eram de fata, dar ma rog ...acum nu mai conteaza. Nu stiu.......astept parerile voastre.....Chiar asa....am un baietel frumos....ca o papusa. Dumnezeu nu a vrut sa mi-l lase chiar perfect. Astept sfaturile si parerile voastre, dragi mamici. Nu stiu...cineva care a trecut prin asa ceva, si nu numai. Ce trebuie sa urmez pentru indepartarea cat mai eficienta a cicatricelor? Sunt disperata....