Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nici O Mama Nu Trebuie Sa Treaca Prin Ce-am Trecut Eu...
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Copilul de gradinita (3-6 ani)
greeneyes
Sunt mama unui baietel de 4 anisori, care a fost muscat de fata chiar de cainele nostru. Sunt disperata.....am mai vazut cazuri si ma gandeam cum rezista mama in acele momente, ca eu nu as fi in stare. Si uite ca nenorocirea chiar ni s-a intamplat. Cele doua plagi de 2 cm fiecare aflate pe obrajorul drept, au necesitat o interventie chirurgicala, momente in care simteam ca o iau razna. Nu va spun ca in momentul nenorocirii cand iti vezi copilul cu sangele tasnindu-i ...........e de nedescris.......cred ca am imbatranit cu 10 ani in acele zile. Ei bine, totul decurge bine dupa operatie, si sa vedem in continuare efectele tratamentului.
Intrebarea mea este ...oare vor ramane semne. Doamna doctor, ..una foarte buna, specializata in Belgia, mi-a spus ca-i vor ramane ca doua muchii de lama.
Una din ele era ca o gaura, iar cealalta putin mai lunga. Am avut noroc ca nu i-a atins nici un nerv. Doctorita mi-a spus ca puteau ramane si fara cusatura, dar ramaneau semne.
Avem cainele de doi ani si nu ma asteptam sa-l atace. Stam la curte, iar cainele este unul ciobanesc. Daca e sa ne gandim un pic, doar l-a "ciupit" ca sa zic asa. L-a atatat dandu-i cu un bat in cap. Eu nu eram de fata, dar ma rog ...acum nu mai conteaza. Nu stiu.......astept parerile voastre.....Chiar asa....am un baietel frumos....ca o papusa. Dumnezeu nu a vrut sa mi-l lase chiar perfect. Astept sfaturile si parerile voastre, dragi mamici. Nu stiu...cineva care a trecut prin asa ceva, si nu numai. Ce trebuie sa urmez pentru indepartarea cat mai eficienta a cicatricelor? Sunt disperata....
nicoleta121
Imi pare sincer rau pentru ce i s-a intamplat puiul tau si te cred ca e groaznic sa treci prin asa ceva.Sa speram ca nu ii vor ramane semne foarte vizibile.

Nu am nimic impotriva celor care tin caini ,dar eu una nu sunt de acord sa tin un caine in casa,iar daca e la curte,sa aiba locul lui,nu prin toata curtea.
freedelia
Eu zic sa astepti mai intai sa vezi cum vor arata cicatricile peste vreun an. John si-a spart capul acum vreun an, nu l-au cusut, i-au lipit rana cu un gel, dar s-a vazut destul de urat un timp, insa acum abia se mai zareste.
beatricemc
QUOTE(nicoleta121 @ Mar 28 2008, 02:39 PM) *
Nu am nimic impotriva celor care tin caini ,dar eu una nu sunt de acord sa tin un caine in casa,iar daca e la curte,sa aiba locul lui,nu prin toata curtea.

10.gif 10.gif 10.gif 14.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
AnCuTzA
Eu cand eram mica (13-14 ani) am facut un joc prostesc.Urmarea : Am lesinat.Nu stiu ce s-a intamplat,cert e ca m`am ridicat de pe jos plina de sange pe fatza.Prietenii care erau acolo erau toti albi la fatza si ma plezneau in ultimul hal sa imi revin.Apoi mi`au povestit ca tremuram in ultimul hal pe jos cu ochii peste cap.In acel timp cand tremuram (eram si pe beton,pietris,nisip,era dur) m`am zgariat pana la os aproape si timp de 1 luna am avut o scoartza urata rau de tot pe fatza dupa care am ramas cu o cicatrice pur si simplu oribila.In acel an am fost la mare si atunci invatzam sa inot cu ochii deskisi sub apa.Cum toata ziua timp de 8 zile am fost doar cu capul sub apa,se pare ca mi`a folosit extrem de mult pentru ca nu se mai vede acum abosolut NIMIC pe fatza.Nici cea mai vaga urma !Tot la natura ajungem in cazuri extreme,dak am stii doar sa o si apreciem !
janet
Sper din tot sufletul sa nu-i ramana semne prea pronuntate copilului .

Sunt anumite rase de caini care cu varsta o iau razna ; nu cred ca e cazul cainelui tau . Eu am un metis de ciobanesc german , adica o corcitura 10.gif . Cand avea 1 an m-a capsat un pic de picior ( chiar inainte de nunta mea 102.gif 102.gif ) pt ca a avut impresia ca vreau sa-i iau mancarea . A fost vina mea , pt ca i-am dat sa manance apoi am vrut sa ma joc cu el in timp ce manca . Nu m-a muscat "pe bune" ci doar m-a avertizat cat sa-mi lase o vanataie .
Acum cativa ani a muscat destul de rau un nepotel , care l-a tras de coada in timp ce manca . Din pacate i-a sfasiat muschiul bratului , dar copilul s-a refacut si e prieten cu Rock ( cainele ) , fiind constient ca a fost vina lui si ca trebuia sa-l lase sa termine de mancat . Daca eram eu in locul verisorilor mei ( parintii copilului ) , cred ca ii rupeam gatul cainelui , ca sunt mai impulsiva .
Noi avem curtea mica si Rock nu stie ce inseamna sa fii legat . Il las pe Alexandru sa se joace cu el , iar cainele pare a-l recunoaste ca pe un membru al familiei . Sta sa-i dea sa pape jucarii sau pietricele , sta la mangaiat si nu se supara cand Alexandru il mai calca pe coada . Dar nu primeste niciodata mancare cand e copilul prin preajma .
Trageti voi concluziile !
beatricemc
depinde de caine si de piticii lui....
de ex....eu m-am certat de foarte multe ori cu Tarra....(schnauzer urias -11 ani-35 kg) si de multe ori m-a capsat...dar niciodata "pe bune ".Daca m-ar fi muscat "pe bune" cred ca nu mai aveam maini pana acum...
si de fiecare data a fost foarte nervoasa......dar nu musca pt ca stie ca sunt stapana....doar apuca un pic si da drumul imediat...doar cat sa zgarie un pic sau sa faca o vanataie.....
pe sotz nu l-a muscat niciodata el fiind adevaratul stapan.....
Iar cu Mara...se poarta exemplar ...adik fuge din calea ei...pe cat poate si ea 24.gif 24.gif 24.gif
sper sa nu se intample nici un incident neplacut intre Mara si Tarra ca vorba lui Janet.,.....cred ca ii sucesc gatul...cu toata varsta ei venerabila cu tot...
googletrei
Fetelor, cred ca sunteti cu capul...cum sa tineti caini in preajma copiilor, daca pe voi va capseaza? Eu am luat un motan de la adapost si a sarit la Tudi... a doua zi era la adapost inapoi, chit ca avea asigurare, hartii, tot si statea la noi de 4 sapt deja. Am plans dupa Henry pentru ca era super cu noi, maturii, dar pe Tudi cum il vedea cum sarea la el.... Eu iubesc animalele, am avut caini, am o pisica si un hamster, dar totul pana la copilul meu. Pe mine nu m-a muscat nici unul din cainii mei, nici macar ca avertizare, poate pentru ca i-am invatat de mici ca ori e cum zic eu, ori nu mai e deloc....
Greeneyes, imi pare nespus de rau ce i s-a intamplat piticului...Acum ca au trecut ceva luni, cum mai e buba? Sper ca totul e ok....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.