Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ovulatie La Menstruatie ?
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
bruna
hello and kiss for evrybody !
Se mai confrunta cineva cu aceasta problema ?Ovulatie la menstratie ?Este deja ziua 21 a ciclului si inca nici un semn de ovulatie :( teste de ovulatie am facut chiar in fiecare zi,insa numai negativ :( sau sa fie doar un ciclu anovulatoriu ??Am 26 de ani ,ciclul are de obicei cam 28-27 zile si am intrerupt anticonceptionalele in urma cu 6 luni.Deja sunt panicata caci imi dorec un bebe,dar cum sa-l fac cand nu am" unda verde" ?Timp de 4 luni am tot incercat sa concepem bebeul insa nimik :( incepeam raporturile din ziua 5-6 pana intr-a 16-17-18-a aproximativ..
Acum deja mi s-au umflat sanii si ma dor,deci semn ca peste o saptamana aproximativ apare menstruatia :( ce sa fac ??La voi ovulatia apare lunar cam in aceeasi peroada?regulat ?
Voi face testele de ovulatie si la menstruatie..poate..poate ..
Va rog,ajutati-ma cu un sfat..multumesc anticipat !
byby
buna eu am luat microginon 3 ani jumate fara intrerupere acum 6 luni le-am intrerupt in acelasi scop ca si tine dar bebe nimic am fost la doctor si a zis ca totul e ok luna trecuta am facut si eu teste de ovulatie din ziua a patra si mereu negativ cm este de 24 25 26 de zile in fiecare zi si mereu negativ parerea mea ca nu sunt bune de nimic ajunsesem sa cred ca anti imi blocase ovulatia de tot dar nu pot sa cred....
bruna
buna byby ! eu am incredere in testele de ovulatie . Luna asta nu mi-au aparut insa "simptomele" ovulatiei...la mine apare mai intai o secretie ca albusul de ou,destul de multa si apoi devine apoasa..uneori ma trezeam atat de uda de ma si speriam...de cateva ori imi amintesc sigur ca secretiile astea au aparut chiar inainte cu o zi de menstruatie..uffffff...cred ca solutia e sa fac dragoste zilnic timp de 40 zile sa fiu sigura :))eventual si de 3 ori pe zi ..eu vorbesc serios daca nici luna asta nu se intampla nimik trec la amsuri extreme :) :)
in ultimele luni n-am mai remarcat nici o secretie,nimik,la dr am fost si eu si sunt ok..
meggy
Fetelor este posibil ca sa nu aveti ovulatie intr-o luna dar sa aveti menstruatie, de asemenea este posibil sa aveti ovulatie foarte tarzie, eu am avut ovulatie in a 20-21 zi a ciclului, sau puteti sa aveti si cate doua ovulatii intr-o luna. Totul este sa va depistati ziua exacta a ovulatiei. Eu imi luam temperatura in fiecare dimineata si imi urmaream mucusul cervical. Dar si eu am avut luni in care nu am avut ovulatie, deoarece eram racita fie la ovarul drept, iar acesta nu elimina ovul sau la celalalt. Iar in ceea ce priveste contactul sexual dr nu recomanda sa aveti contacte zilnice in perioada ovulatiei deoarece spermatozoizii au nevoie de cel putin 24 de ore ca sa isi stranga material genetic de calitate.
Va doresc mult succes.
bruna
multumesc pentru raspuns.Nu am mai scris pentru ca abia azi am fost la doctor si in urma ecografiei mi-s spus ca ovulatia s-a produs,se pare ca exista sansa ca bebeul sa se fi prins,deocamdata e prea devreme si abia la urmatorul control voi sti sigur.
Eu am facut testele de sarcina zilnic,uneori de doua ori pe zi si taote au iesit negative.NU stiu ce sa cred,n-or fi asa sigure ?
Cat despre temperatura bazala ,aici cred ca am o problema.Am inteles ca se masoara diminteata,cand te trezesti ?dar cum,cand eu lucrez de noapte o luna da,una nu ?Ce sa fac,o masor inainte sa ma culc,in jurul orei 10 dimineata sau la ora 16-17 cand ma trezesc ? Oare cum e mai bine ?
gugulet
Fetelor si eu vreau bb dar inainte de asta am fost si eu la medic ... si ne-a dat unda verde.

In prima luna de incercare cum bine ati putut citi nu s-a intamplat nimic si credeti-ma nu am ratat nici o zii... Iar apoi am citit in mai multe locuri ... de fapt tot felul de site-uri ... ca nu e indicat sa se faca dragoste in fiecare zii ca sa nu mai spun ca zilnic de mai multe ori nici atat.

Ce am citit este asa ... se incepe din ziua a 8-a dupa ciclul si se continua pana pe la sf lunii... dar nu se face zilnic ci tot a doua zii ... trebuie nu stiu ce mucus sa se usuce si inca ceva nu se produc asa usor si buni(genetic) inotatori daca nu ii lasi ... oricum ei supravietuiesc minim 48 de ore.

Si inca ceva chiar daca nimeresti ziua ovulatiei sansa de a ramane este de 1 din 4... asa ca fetelor nu va agitati ... nu faceti greseala pe care am facut-o eu.

Nu ne ramane decat sa stam cuminti si sa facem dragoste doar ptr ca vrem si nu ca e musai si sa ne rugam la bunul D-zeu sa ne ajute.

8.gif
meggy
Bruna, eu am citit ca daca nu poti sa iti iei temp la aceasi ora dimineata, atunci poti sa ti-o masori cam la aceeasi ora din zi, dar doar dupa ce te-ai odihnit in pat cel putin 2 ore, fara activ fizica. Mult succes!!!![B][/B]
bruna
Sa ma ajute cineva caci eu nu mai ineleg nimic.Sunt in ziua 11 a CM si nici urma de simptom privind apropierea ovulatiei.intrebari
1. E posibil ca stoparea anticonceptionalelor sa aiba efect asupra negativ ovulatiei ?am observat ac de cand nu mai iau pilule nu mai am niic un simptom de ovulatie
2.Pot sa ovulez fara sa am simptomele specifice Imi dadeam seama dupa sani si dupa secretii
3. Tempertaura bazala este 37,1 de trei zile,insa testele de ovulatie sunt negative.Ce inseaman asta ?
4. In ce consta stimularea ovulatiei ? Are efecte advrse,modifica menstruatia,doare ?
Maine ma duc la dr dar pana atunci ma tot macina intrebarile astea..mi-e frica uffff
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.