Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Raceala/gripa
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Sanatatea copilului
TIM
Cine stie de la ce virsta putem folosi Karvol?
gaby
de la 3 luni scrie pe prospect 6.gif
TIM
Pe prospect scrie ca se foloseste de la 2 ani, dar toata lumea il foloseste mult mai devreme (am citit pe internet pe diverse formuri)
irina_m
Chiar pe cutie scrie ca se foloseste la copii de la trei luni in sus.
TIM
Cine sa-i mai inteleaga ? e vorba despre bebelusi, ar putea fi mai coerenti!!!!
shmily
cat are piticul/pitica ta?
Io la Bia am folosit Karvol de pe la 4-5 luni si n-a avut nimic... (atunci am avut nevoie, dar daca era nevoie de la 3 luni si-atunci foloseam)...de-atunci folosim mereu si chiar a fost de mare ajutor de f multe ori! Nu vad ce rau ar putea face, eventual, daca bb da semne ca ar fi deranjat de mirosul puternic, sa-i muti batistuta pe care ai picurat Karvol un pic mai la distanta, daca e mai micut... a mea n-a avut nici o treaba... cand ii puneam batistuta cu Karvol, dupa cateva secunde o auzeam ca incepe sa respire mai bine si nu mai maraia...
claudiablanca
Fetelor 6.gif , aveti mare grija. E o epidemie groaznica, o viroza respiratorie foarte urata.
Noi am fost la Cluj, l-am botezat pe baietelul fratelui meu, acolo erau cam toti virusati.
Am luat si noi, toti.
Fetita mea, Tania e foarte rau, de duminica seara, febra, ii curge nasucul si ochisorii, tuseste, de ieri e si sotul meu, de azi dimineata am luat si eu. Am niste frisoane cumplite, nu am putere deloc, e groaznic.
Luati si voi si dati si puiutilor vostri preventiv oscilloccocinum sau orice altceva bun, sa nu va ia si pe voi, e foarte urata.
Am inteles ca tine intre 7-14 zile.
Nu se da antibiotic la asta, doar nurofen sau paracetamol, picaturi in nas si sirop de tuse. La inceput i-am dat Taniei pt tuse seaca, paxeladine, acum deja rupe, am trecut pe ambroxol.
Sanatate multa va doresc din toata inima!!!
TIM
Puiuta mea are aproape 2 luni, peste doua saptamini plec din tara si ma pregatesc pentru toate situatiile posibile si imposibile
Printre medicamentele recomandate este si Karvol-ul si voiam sa stiu de la ce virsta il pot folosi daca este cazul, mai ales ca plec cu avionul si cu viroza asta care circula (chiar si gripa) mi-e teama sa nu fie cineva bolnav in apropierea ei la un moment dat

Oscilococcinum de la ce virsta il putem da la copii?
tama
QUOTE(TIM @ Feb 14 2008, 05:02 PM) *
Puiuta mea are aproape 2 luni, peste doua saptamini plec din tara si ma pregatesc pentru toate situatiile posibile si imposibile
Printre medicamentele recomandate este si Karvol-ul si voiam sa stiu de la ce virsta il pot folosi daca este cazul, mai ales ca plec cu avionul si cu viroza asta care circula (chiar si gripa) mi-e teama sa nu fie cineva bolnav in apropierea ei la un moment dat

Oscilococcinum de la ce virsta il putem da la copii?

Eu i-am dat oscilo de la 6 saptamani
I-am dat preventiv 1 tub/saptamana
Ai mare grija ca oscilo sa nu-l atingi cu mana sau metal. Eu pana acum 3-4 luni i-l dadeam intr-o seringa.
Ii scoteam pistonul, turnam cu grija granulele ca sa nu cada pe partea cealalta apoi tragem 1-2 ml apa, dar la fel cu mare grija (eu puneam apa in dopul de la sticla si trageam de acolo). Lasam sa se dizolve cam 1 ora apoi ii dadeam. Acum ca-i mare, stie ca-i "bobo", deschide guritza si i le torn direct 71.gif . Asa ii dau si coryzalia pt muci si vigantoletten tablete. Am inteles ca nu se mai fabrica Vit.C natural-picaturi, asa ca-i dau ascovit, 1tb/zi (cand este racita).
Spray cy papa de mare ii pun eu, dar se aspira singura cu batista bb 71.gif 71.gif . daca vreau sa-i aspir eu mucii nu sta deloc, tipa urla dar ii dau ei batista bb si o pune singura la nasuc yahoo.gif yahoo.gif
ana_ivan
Tama eu ii dau lui D, vit C natural -picaturi , gasesti la farmaciile HelpNET 6.gif
maria75
noi i-am dat karvol, imunogrip si altele numai si numai la indicatia medicului care vede de copil. el stie evolutia copilului si stie cel mai bine ce poate/ nu poate sa ia. foarte important la karvol este sa nu ajunga in contact cu fatza bebelusului - e f. iritant si pe bb il ustura
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.