AdrianaC
Nov 10 2005, 08:50 PM
Ce am putea sa-i invatam pe copilasi ?
Sa picteze, sa deseneze, sa coloreze, sa cante, sa scrie, sa inoate, sa lipeasca, sa decupeze ...
Voi ce i-ati invatat pe copiii vostri si de la ce varsta?
denisamira
Nov 10 2005, 10:34 PM
depinde de copil. denisa mea era inebunita dupa cantece si poezii, dar nu toti copii au o atractie pt asta. incearca mai multe activitati si o sa iti spuna ea ce vrea sa faca. si cand o sa vina bb sa incerci sa continui activitatile respective sa nu se simta lasata deoparte cu toate ca o sa iti fie destul de greu, iti spun din proprie experienta.
denisamira
Nov 10 2005, 10:37 PM
daca ai nevoie de un repertoriu mai usurel anunta-ma pe pm
AdrianaC
Nov 11 2005, 12:51 PM
Eu vreau sa o invat astazi sa faca siraguri pentru bradut, din hartie glasata. O sa-i tai eu bucatile de hartie si o invat apoi cum sa le lipeasca.
Azi a invatat sa scrie litera M si litera C.
Criss_B
Nov 12 2005, 01:47 AM
Noi suntem inca micute, dar avem deja preferinte: sa cantam si sa dansam pe melodii pentru copii si nu numai

, sa desenam pe unde apucam

(a descoperit creioanele colorate si ce frumos stie ea sa deseneze pe hartie, pe reviste, pe mobila - inca nu a gasit peretii

) si sa invatam lucruri noi - deja am inceput cosmarul cu "chi e?" (in traducere libera "ce e ...?" si arata cu degetelul)
papusa
Nov 12 2005, 04:03 AM
Pentru Codrin am luat puzzle de la varsta de trei ani si jumatate.
I-a placut foarte mult,insa dupa ce i-am luat calculatorul,nu i-a mai placut sa faca.
Acum i-am intrerupt calculatorul,i-am zis ca s-a stricat,si imi cere singur sa faca puzzle.
freedelia
Nov 12 2005, 06:01 AM
Noi citim, avem cateva carti preferate si le citim de 100 de ori pe zi (de le viseaza mami si noaptea), ne jucam cu Lego (din alea mari, pentru varsta lui), desenam, dansam (cand vrea sa danseze se posteaza in fata televizorului, bate din palme si zice DVD). Alta indeletnicire, care se roaga mami sa il tina, e sa faca curat in casa. Te trezesti cu el cu matura si farasul ca face curat, sau cu o carpa ca sterge fie pe jos, fie pe masa (cateodata cu o carpa jegoasa de sters pe jos il vad ca sterge masa, ma iau fiorii pe sira spinarii...dar intentia conteaza).
AdrianaC
Nov 12 2005, 09:08 AM
CITAT(AdrianaC @ Nov 11 2005, 12:46 PM)
Eu vreau sa o invat astazi sa faca siraguri pentru bradut, din hartie glasata. O sa-i tai eu bucatile de hartie si o invat apoi cum sa le lipeasca.
Azi a invatat sa scrie litera M si litera C.
[snapback]17305[/snapback]
Sa va spun ce a iesit. M-am apucat sa-i decupez hartie colorata, am luat lipiciul si la treaba. Hai sa o invat cum se face.
A reusit si ea sa lipeasca vreo 4-5 bucatele, dupa care s-a plictisit si a inceput sa construiasca litere din bucatile taiate de mine.
Azi o sa incercam sa continuam lantisorul pentru bradut (deocamdata are doar vreo 15 cm

).
anaida
Nov 12 2005, 02:47 PM
Daca aveti pe acasa (si nu le-ati aruncat) globuri sparte, puteti face podoabe pt pomul de iarna...iata cum...
Pisati bine bine cioburile cu un ciocan (puneti eventual intr-o carpa cioburile, ca sa nu se imprastie sau sa va sara Doamne, fereste, in ochi).
Luati cateva nuci carora le dati o gaura acolo unde e mai moale coaja (intre cele 2 parti, dar nu unde e varful, ci in partea opusa) si puneti o agatatoare dintr-o sarma indoita (sarma mai dura). Dati nucile prin bronz aluminiu (se gaseste la magazinele care comercializeaza chimicale) si apoi prin pulberea obtinuta din globurile pisate. Lasati sa se usuce si ati obtinut alte globulete!
anyR
May 24 2006, 09:39 AM
oho....am atatea sa/l invat...pai stie multe...de "citit" s/a saturat, de lego, de pictat...de desenat...pe pereti..
astept sa mearga la gradi....me/a ros urechile...el vrea la scoala...
dar cel mai mult...adora sa se joace cu plastilina....face serpisori...care o mananca pe mami...
e merter...acum trece la reparatii, are trusa lui de scule...ciocanele...astea...no, si repara el tot timpul cate ceva...
e harnic, sta sa vada cum se face mancare...cum se spala vasele...cum lucreaza mami...stie cum scaneaza calculatorul... uda florile....pana ajunge la vecina...eh...baiat de treaba...le uda si pe ale ei..
eu ma chinui acum sa il fac sa zica si el o poezie...o rugaciune...dar nu il intereseaza...vede el la gradinitza!!!
are 3 ani si jumatate....
va doresc o zi splendida!
Any
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.