Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doctori Din Ramnicu Valcea
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
anaida
Burtici si mamici din Rm Valcea, va invit sa spuneti la ce doctori mergeti...eu, prima oara am nacut cu dra Gherzan, a doua oara cu dra Folea. Amandoua s-au comportat ireprosabil in ceea ce priveste nasterea. Motivul pt care am ales o noua dra la cea de-a doua nastere a fost ca dra Gherzan a tratat cu superficialitate o rana pe col pe care o aveam dinainte de a ramane gravida.
IRN
CITAT(anaida @ Nov 9 2005, 02:13 PM)
Burtici si mamici din Rm Valcea, va invit sa spuneti la ce doctori mergeti...eu, prima oara am nacut cu dra Gherzan, a doua oara cu dra Folea. Amandoua s-au comportat ireprosabil in ceea ce priveste nasterea. Motivul pt care am ales o noua dra la cea de-a doua nastere a fost ca dra Gherzan a tratat cu superficialitate o rana pe col pe care o aveam dinainte de a ramane gravida.
[snapback]16675[/snapback]

Hai ca te-am gasit!

Eu am fost la Mihaela Radulescu, dar n-am auzit numai lucruri bune..
Si mie mi-a zis inainte de sarcina ca am o rana pe col aproape "congenitala", foarte mica, mai mult o zgarietura, dar pe care am avut-o dintotdeauna, si a zis ca nu voi avea probleme din cauza ei.
Am programare si la Bucuresti la doctorita sorei mele pe 18. Dar as fi vrut totusi sa ma duc si aici la cineva, dar nu prea stiu la cine. Toata lumea are alta parere. Tu ce stii?
anaida
Acum un an am fost la dra Radulescu ca sa-mi cauterizeze rana de pe col si mi-a recomandat sa nu raman gravida un an (nu am ascultat-o, motiv pt care mi-a fost rusine sa ma mai duc la ea cand am ramas gravida, cu buna stiinta, la 3 luni dupa cauterizare). Ce stiu de ea? Mie mi-a placut foarte mult, am si o verisoara care a nascut cu ea (a avut si o sarcina mai cu probleme spre sfarsit), a venit de acasa, ca a nascut pe la 10 seara si verisoara mi-a spus ca s-a purtat foarte frumos si nici nu a "stors-o" de bani.
Cand am fost eu la ea a avut mare grija si de perioada de recuperare (timp de 2 sapt dupa cauterizare ma duceam la ea de 2-3 ori pe sapt pt spalaturi si nu mi-a luat niciodata bani). Mi s-a parut foarte interesata de meseria ei. E tanara si are entuziam , de-asta mi-a placut f mult. Si mi-a parut rau ca nu am avut curaj sa merg si cu sarcina tot la ea. Ce putea sa-mi faca in afara de o mustruluiala?
Parerea mea e sa te duci la ea...daca nu-ti place, poti oricand s-o schimbi!
IRN
Multumesc mult de raspuns.
Si mie mi-a placut de ea.. dar nici nu am avut vreodata vreo problema de cand ma duc la ea. Totul a fost in regula. Am fost de regula la control de rutina, fara sa ma doara ceva.
La partea de nasteri in schimb mai exista si guri rele care spun ca e prea tanara, nu are sufucienta experienta pentru nasteri cu probleme..
Ce sa-ti spun.. nu stiu ce sa cred.
Probabil ca tot la ea ma voi duce..
Multumesc inca o data pentru raspuns.
anaida
Si de ce trebuie sa te gandesti ca vei avea o nastere cu probleme? Fii optimista! Bebele tau asa te vrea!
monkey
CITAT(anaida @ Nov 9 2005, 11:35 AM)
Si de ce trebuie sa te gandesti ca vei avea o nastere cu probleme? Fii optimista! Bebele tau asa te vrea!
[snapback]16709[/snapback]

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.