Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stelute De Iarna 2005-2006
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Mamica(.ro) > Copii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
onuta_dec
partea intai
partea a 2-a

Lista bebei de iarna 2005-2006

nume bb ... nume mami ... data nasterii ... kilograme ... centimetri ... scor apgar

fetita.gif Maya, SSimona - 20.01.2005, 3750 g , 52 cm, apgar 8

Noiembrie

baietel.gif raul, raulet - 4.11.2005, 2800, 48, 10

baietel.gif robert-andrei, tic23tac - 13.11.2005, 2900, 48, 10

Decembrie

baietel.gif mihai-robert, ciury - 04.12.2005, 3700, 52, 9

baietel.gif Matthew, julie - 07.12.2005, 3.750, 53.5 cm, ?

baietel.gif andrei-cristian, mikutica - 10.12.2005, 3400, 50, 9

baietel.gif ?, danuta5 - 13.12.2005, 3500, 52, 8

baietel.gif ?, babyvenus - 17.12.2005, 4400, 55, ?

baietel.gif Andrei, crisssa - 17.12.2005, 2200 g, 45 cm, scor apgar 9

fetita.gif naty, mamilunaty - 18.12.2005, 3550, 53, 9

baietel.gif denis-valentin, catalinutza18d - 18.12.2005, 3500, 51, ?

fetita.gif Raisa Maya, Anita - 19.12.2005, 2460 g , apgar 9

baietel.gif Octavian-Andrei, octavita - 20.12.2005, 1500, 43, 8

baietel.gif andrei-cristian, corina_dumitru - 24.12.2005, 2900 ,49, 9

baietel.gif calin alexandru, emyoko - 29.12.2005, 3400, 50, 9

baietel.gif denis-iustin, velijenco - 30.12.2005, 3500, 50, 1

Ianuarie

baietel.gif Andreas Lucian, piticuta - 01.01.2006

fetita.gif Anda Elena, electra - 01.01.2006

fetita.gif Raisa Ioana, AndreeaR - 05.01.2006

baietel.gif Robet Ionut, roxana2005_pl - 09.012006

fetita.gif Stefania, Petic - 11.01.2006, 1.350 kg

baietel.gif Alessandro, fiore - 12.01.2006, 4000 g , 53 cm, apgar 9

baietel.gif andrei cristian, tinculescu_cristina -15.01.2006,2700 ,47, ?

baietel.gif Constantin Alexandru, ancutzica - 15.01.2006, 3.560, ?, 9

baietel.gif Andrei Cristian, tinculescu cristina -15.01.2006

baietel.gif Toma Alexandru, ana iulia 29 -16.01.2006,ora 7:00

fetita.gif Davina Ellen , mihaela30 - 18.01.2006 , 3.100 g , 49 cm, apgar 10

fetita.gif Briana Maria, BrianaMaria18 - 18.01.2006, 3. 000 g si apgar 9 /10

fetita.gif Briana Maria , Tinozze -18.01.2006

fetita.gif Davina Ellen, mihaela30 -18.01.2006,ora15:40

fetita.gif Cristina Maria, alinus_13 -19.01.2006

fetita.gif adriana, anca2006 - 19.01.2006, 3 kg, 50 cm , apgar 9

fetita.gif Irina Mihaela, Anca Maria -20.01.2006,ora 04.55

baietel.gif David Bazil, onutza81 -21.01.2006,ora 3:45

fetita.gif Alexia, mergem inainte -23.01.2006

baietel.gif Vlad, mergem inainte -11 ani

fetita.gif Erika, ela25 -23.01.2006

fetita.gif Maria, elenushik -24.01.2006

baietel.gif Dennis Florin, gabry_ela21 -27.01.2006

baietel.gif Andrei Mihai, Magdalena -27.01.2006

baietel.gif david, danonino -27.01.2006, 4150, 53, ?

fetita.gif Alexa Ioana, chryssrusu -28.01.2006

baietel.gif David,mirelushi - 30.01.2006, 2.600, 48, 9

fetita.gif Simona-Ioana, alinuca - 30.01.2006, 3600, 52, 9

Februarie

fetita.gif Mara Sofia, mami monimara - 01.02.2006, 3150 g , 48 cm, apgar 9 si 10

fetita.gif Clara Maria, papi -01.02.2006

baietel.gif Luca, armonie - 02.02.2006

baietel.gif Andrei Vladut, anka&bb - 03.02.2006

baietel.gif David-Andrei , lacry - 3.02.2006, 3800 g, 50 cm, scor apgar 9

baietel.gif Mihnea Stefan, anasiia -06.02.2006,ora 9:30

baietel.gif Raul Armand,-@ndreea -08.02.2006

baietel.gif David Stefan,elly_tutuianu -08.02.2006

fetita.gif bianca isabela,shmily -8.02.2006,3000 ,50 , 9

baietel.gif Bogdanel, deeaa77 -09.02.2006,ora 4:40

baietel.gif Vladut Gabriel, jenn -09.02.2006,ora 18:00

baietel.gif Rares Cristian, alina77 -10.02.2006,ora 11:50,2.700 kg si 48 cm

fetita.gif Diana Alexandra, madalin25 -12.02.2006

fetita.gif Andreea, maria75 - 13.02.2006, 10:13

baietel.gif Vlad Paul, monikuta -14.02.2006,ora 0:20

fetita.gif Miruna, danab -15.02.2006,ora 9:35

baietel.gif David Octavian Stefan, adeline -24.02.2006

baietel.gif Aris Horatiu, an_onrim -25.02.2006

fetita.gif daria-maria,giulia_mamik - 28.02.2006, 3800, 55 , 9

Magdalena
Salutare fetele! Eu am o stare foarte proasta astazi, nu ma simt bine deloc. 2.gif Si trebuie sa ies sa rezolv niste treburi si nu am nici un chef.
Eu cu Andrei nu prea am avut probleme cu constipatia dar el bea foarte multe lichide si poate din acest motiv.
V-am pupat, revin mai tarziu! 6.gif
shmily
Intr-adevar, a mea nu prea bea lichide multe... ceaiul nu-i place, sucuri proaspete din fructe stoarse de mine nu-i plac... lapte bea cam 750-850 ml/zi, suc tymbark de grepfruit (io am mai mereu in casa ptr mine)ii mai dau noaptea cam 150 ml ca sa nu ma trezesc sa incalzesc lapte... iar in timpul zilei, ii mai dau apa, mai ales dupa ce mananca, dar bea doar vreo 100ml cand ii e sete... daca nu, bea o gura si apoi zice "nu piace"... am fost adineauri un pic la supermarket si i-am mai luat portocale, kiwi si mar... o sa incerc sa-i fac un suc din toate amestecate... poate ii da un gust mai bun si o sa-i placa si ei... acum merg la treburi ca tre sa adoarma si ea si am timp de ale mele... diseara tre sa vina proprietarii apartamentului sa "discutam"... asa i-au zis lui tati la telefon... cred ca vor sa vada ce trebuie inlocuit prin apartament si daca ne pregatim de plecare... de inlocuit, mi-e groaza... o sa le spun ca totul trebuie inlocuit... ptr ca noi n-am imbunatatit deloc apartamentul, stiind ca nu vom ramane in el... ne-am gandit ca o sa avem destul de bagat bani in casuta noastra si n-am investit nici macar in parchet care-i patat tot si se vad urme unde a fost covor si unde nu...
cat despre mutat, vor vedea ca nu stam degeaba, ptr ca jumate de sufragerie o am plina de cutii sigilate, pregatite ptr a fi transportate... si pana diseara mai am destule de facut...
gata, mi s-a terminat pauza... plec la treaba... mai intru mai tarziu, si o sa va spun si daca i-a placut la pitica sucul de fructe...
tic23tac
Salut fetelor,nici noi nu o ducem bine insa noi avem probleme cu diareea.aici este un virus mare cu febra diaree,vomitaturi.din pacate l-z prins si pe roby.astazi a vomat de 3 ori,nu mananca nimic,diaree si temperatura 39 9.gif 40.gif chiar si mai bine de 30.am fost la urgente,a venit si pediatrul acasa...acum este un pic mai bine,i-a scazut febra insa vine noaptea si stiti cum este cu temperatura.speram ca va fi bine si va trece repede.sunt persoane care au slabit 6 kg intr-o saptamana asa ca este destul de grav.

speram ca va fi totul bine...sanatate multa fetelor 18.gif
Magdalena
Buna seara, fetele! Astazi am cam lenevit, am facut niste cartofi prajiti ( mi-a facut Vivi pofta ieri 3.gif ) cu friptura si muraturi si desert clatite ( ca mi-a sugerat tati ca ar fi bune 71.gif ). In rest cam nimic, a iesit tati cu piticul la ''baddddaaa''; acum am facut baie la pitic si au veni ai mei in vizita, lenevim cu totii. In tre timp piticul a cam adormit. 71.gif
Voi ce ati mai facut?
Claudia, sanatate multa la pitic! Aveti grija! 6.gif
fiore
SaLUTARE FETRELOR, AM REUSIT SI EU SA INTRU UN PIC PINA NU ISI DA SEAMA PITICUL CA NU merge pooh. Magda si al meu zice padaa, numai ca el vede doar la tv. Ce misto arata Bucurestiul cu zapada, aici e numai ploaie 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif. In rest nimic, gata nu mai pot scrie
shmily
E tare piticul tau, fiore!!! A mea a invatat lectia: daca e mami la calculator n-are voie sa faca figuri cum ca ar vrea ea sau sa ma dea la o parte... mai vine cateodata si ca sa-mi distraga atentia de la calculator ma pupa pe fata, imi ia fata in manutele ei si ma mangaie... ei, si la astea nu pot protesta sau sa o cert 3.gif dar in rest stie ca daca face figuri o trimit "pe perna la nani"...dar la tati ii merge figura... vine pur si simplu si ii ia mouse-ul din mana, sau tipa sa-i dea pe dora... doar daca o tin io si ma joc cu ea sau ii distrag atentia cu altceva poate si tati sa stea la calculator.
Magda, 41.gif 41.gif facem clubul pofticioaselor de cartofi prajiti 10.gif
Claudia, multi pupici la Roby, sa se faca bine... dar nu e nici un medicament... ceva antibiotic ca sa treaca mai repede? io am avut asta-vara, pe canicula aia mare, pitica cu rosu in gat tare, facea febra 39, diaree si voma orice inghitea...ziceai ca-i o leguma... si se deshidrata ptr ca era f cald si nu putea bea lichide... n-am reusit decat cu penicilina si gentamicina injectabil sa trecem cu bine peste faza aia... cand am mers la cabinetul dr care i-a dat tratament ca terminasem tratamentul si sa ne dea alte medicamente ptr recuperare, se mira ca am scapat cu bine si ca n-am internat-o... nu-i venea sa creada... dar numai io stiu cate nopti albe am facut ca sa-i picur cu seringa cate 2 ml de ceai pe buze, s-o ud cu prosopul si sa-i fac aer ca sa nu se deshidrateze si sa nu-i creasca temperatura... ptr temperatura nimic n-a fost mai bun decat sosetele inmuiate in otet (diluat nu facea fata) si ii mai puneam si pe burtica o batista cu otet... i le lasam vreo 15 min si pe urma mai puneam cu apa simpla... apoi iar otet.. tot asa pana vedeam ca scade febra...
Fetelor, mai intru un pic mai tarziu, acum merg sa termin papa... in seara asta fac pizza...yummy papica.gif

tic23tac
roby spune bapadaaaa bapadaaaa maeee maeeee!!!zapada mare.astazi mi-a zis...da-te mai 24.gif eram in faqta lui si nu putea sa treaca 24.gif
Magdalena
Wow! Pizza!!! Sa-mi dai si mie reteta, ca tati al nostru e fan inrait pizza!
Mda, nasol cu piticii astia cand sunt bolnaviori si au febra mare. Am avut si noi o data anul trcut prin aprilie si am crezut ca o iau razna.
Sanatate multa sa avem si piticii si noi!
Fiore mai e foarte putin si piticul tau implineste 2 anisori!!! Sa ne povestesti ce petrecere ii pregatesti. 3.gif
Super tare!!! Claudia al meu zice: "A O PATE'' tradus inseamna LA O PARTE. 24.gif Sunt atat de haiosi!!!

Fetelor, revin! 6.gif
shmily
Pai nu-i cine stie ce reteta... aluatul il fac simplu:
intai inmoi drojdia intr-un pic de lapte cald si pun faina cat sa fac ca o smantana mai groasa... apoi las un pic sa creasca si pe urma adaug inca putin lapte (nu stiu cantitatile exacte ca io pun cat cred, nu masor), unt, sare, si faina cat sa-mi iasa un aluat nici prea tare dar nici moale sa se lipeasca de maini...
ptr "umplutura" de obicei pune fiecare ce-i place sa contina o pizza... io pun asa:
intai carnea, facuta cubulete, apoi branza (cat mai multa sa arate ca si cum e ninsa 71.gif ), masline maruntite sau taiate jumatati (ca sa n-aiba samburi), sosul de rosii (mai pun si bulion cateodata, dar de cele mai multe ori iau o conserva de rosii decojite si le zdrobesc cu tot cu zeama aia pe care o au acolo si iese un sos super), apoi pun vreo 2-3 oua batute (multi au zis "bleah" cand le-am zis ca pun oua la pizza dar noua ne place) iar pe deasupra cascaval razuit. A, si mai pun si "condiment ptr pizza", asa se cheama, il gasesti pe la rafturile de condimente in supermarket-uri... de la diferite firme... imi place ca are acolo si piper si oregano, busuioc... si dau un gust bun la pizza...bine, io nu pun mult ca sa nu iasa prea condimentat si sa poata manca si pitica... doar un pic, de gust...
acuma, fiecare poate pune in compozitie ce vrea... am mai auzit ca e fain si cu boabe de porumb, sau cu ananas... sau salamul sa fie de 2 feluri, unul simplu si unul afumat, sau de 2 feluri- si unul taiat cuburi altul felii subtiri... imaginatie sa ai si ingrediente ca pizza iese faina oricum!
tic23tac
iata cateva poze de la petrecerea lui roby de 2 ani
shmily
Foarte faina petrecerea lui Roby... se vede incantarea pe fata lui 8.gif
Si io ma gandeam si faceam planuri cu sora mea mai mica cum sa facem de ziua Biei... ptr ca in perioada aia e destul de naspa... anul trecut toti copiii prietenilor nostri, cei pe care am fi vrut sa-i invitam la noi erau raciti... asa ca am preferat sa facem o mini-petrecere, formata din mine, tati, mama mea, fratiorul meu mai mic si sora-mea. A fost fain, mai ales ca Bia oricum nu intelegea ce se intampla, s-a simtit bine fiind multi in casa si ea in centrul atentiei... numai ca n-a avut copii de varsta ei sa se joace (fratiorul meu era totusi mare, 10 ani 16.gif )...
Anul asta ne gandeam sa invitam copii, sau daca se intampla sa fie iar raciti copiii, sa invitam mai multi prieteni (nu chiar multi...2-3 perechi)... dar nici asta nu se poate... ptr ca ziua Biei o vom face la gazda, si camerele acolo sunt prea mici ptr a face asa ceva... una din camere (cea mai mare) e de 3.20m/2.80m iar cealalta, pe care o voi face bucatarie va fi de 2.50m/2.80m... deci cam prea stramt locul... imi venea sa ma dau cu capul de pereti cand am facut socoteli cam cat si ce si cum incape sa pot aseza in asa fel incat sa am si spatiu si sa si incapa tot ce am nevoie... patul nostru e mai mult de jumate de camera...are 1.70/2.50... unde sa mai pun si sifonier si calculator... sa nu mai spun de patut!!!
Au fost pe la 7 proprietarii apartamentului si s-au uitat... de fapt doar au vazut ca trebuie izolat peretele de la dormitor(este unul care e in exterior)si au fost f nemultumiti... au zis ca ei au inteles ca tot apartamentul e incadrat... soarta, ce sa le fac daca asculta numai de aia de la agentie... de mine au avut nevoie doar cat sa le deschid usa si sa o inchid dupa ei, nu m-au intrebat nimic... si doar eu le puteam da informatiile ca io stateam in el... oricum, imi pare bine ca nu m-am bagat, ca altfel as fi murit de rusine acuma sa mi se reproseze mie ca am dat informatii gresite sau ca ar fi trebuit sa le zic nu-stiu-ce si n-am zis... oricum, au zis ca vin si maine tot asa pe la 6 jumate-7, ca vin cu "mesterii" ca sa vada ce reparatii mai trebuiesc facute si sa ia si masuratori ptr ce vor ei sa-si mai faca...sper ca pana atunci sa termin si io de impachetat si sa isi faca si tati timp sa duca marea parte din lucruri care sunt deja impachetate, ca sa aiba oamenii loc sa-si masoare pe-aici...
Of, ce m-am mai intins la vorba 10.gif ... gata, pun si io un film ca sa adoarma bia ca mi se tot foieste pe-aici...
Noapte buna, pupici multi si ne "vedem" maine pe-aici... 6.gif 6.gif 6.gif 6.gif 6.gif
fiore
Gata am reusit, l am bagat la nani si acum stau si eu un pic la comp.
Miine le duc la copii de la gradi un tort in forma de doi, mi a dat ideea cofetarul, si la educatoare le duc niste pizzete, o sa va arat poze. TicTac ce ii dai la bb, eu m am lasat de antibiotice pt ca pediatra mea este antiantib si ii dau numai omeopate, f bine ii merge, nici nu mai raceste asa mult.. Fetelo mor cind vad ce zap[ada este acasa, am aici digitv si ma uit tot timpul pe romani, e si tata la mine deja e ingrijorat nu mai are rabdare pina luni, zice ca daca ii ingheata vreo teava la bloc (el este presedintre de blovc), ca sa revin la subiect chiar sunt invidioasa pe voi cind vad zapada aia asa multa 20.gif 20.gif 20.gif 20.gif 20.gif
Magdalena
Foarte draguta a fost petrecerea lui Roby si tortul pare a fi fost delicios! pofticios.gif Abea o asteptam si pe a noastra, e la un pas. yahoo.gif Noi anul trecut am facut petrecerea piticului cu familia si a iesit foarte dragut. Anul acesta parca as vrea sa invitam si copii dar sa vedem daca vom gasi ca pe la noi prin familie cam bate vantul. 71.gif Si prieteni cu copii avem dar sunt cam departe.
Fiore asteptam pozici! Pentru copii zapada e impresionanta, si pe buna dreptate ca imi amintesc de cand eram copil ca abea asteptam sa vina iarna ca sa ninga.
Vivi, mersi de reteta, s-ar putea ca maine sa o si pun in practica.
Fetelor va urez o noapte linistita alaturi de puii si sotii vostrii! 6.gif

shmily
Buna Dimineataaaaa!!!
In noaptea asta am dormit mai bine, in sensul ca nu m-a mai trezit pitica... dar am suportat ore bune acum, dimineata, alarma de la masina unui destept care cred ca la ora aia se intorcea pe partea cealalta in loc sa-si opreasca alarma la masina!
Si acum, numai cand ma gandesc cata treaba am ma apuca oboseala, somnul si lenea...dar azi nu mai am voie sa lenevesc ca deja ne apucam sa caram din bagaje... o sa le ducem intai pe cele care vor sta la magazie, iar la urma le vom "inghesui" in camerutele alea si pe restul...
Magda, aseara am scris repede si n-am scris si "micile secrete" pe care le-am invatat io la pizza... adica, io cand fac blatul, nu-l fac gros ca nu ne place sa mancam asa multa "paine" dar nici subtire, ca iese prea crocant... cand intind foaia, o las sa fie cam de 1 cm grosime... a, si inca ceva... cand scot pizza din cuptor, in tava cu margini inalte o las in tava, ii pun deasupra hartie de copt (sau folie de aluminiu, dar orice-ar fi,dar prinsa bine dedesubt ca sa n-o atinga, sa nu se lipeasca), si peste folie mai pun un prosop, ca sa se adune caldura si sa se abureasca un pic pizza, sa nu fie tare aluatul...
daca fac in tava cu margini joase, dau pizza jos pe masa (pe foaie de copt sau folie de aluminiu), si ii pun tava in care a fost "in cap", tot asa, sa nu se atinga partea de sus a pizzei, apoi prosopul si o las vreo 5-10 min sa abureasca... spor la "bucatarit"!
A, nu v-am zis ieri ce-am patit cu sucul de fructe la pitica... i-am stors si mar, si portocala si kiwi... i-am pus intr-o canita si am chemat-o "sa-i dau suc"... cand a auzit de suc, a venit repede, mai ales ca ii place mult cand ii dau din cana... dar cand a vazut culoarea (era un fel de verde de la kiwi) si ca avea seminte de kiwi prin el... a zis direct "nu iau"(nu vreau)... cred ca zicea ca-i dau ceai, ca la ceai imi zice asa direct, fara sa guste... atunci am luat o lingurita si m-am jucat un pic ca beau io cu lingurita si deodata am schimbat directia si sucul a ajuns la ea in gurita... atunci a facut o fata, s-a strambat, a varsat sucul din gurita in manute si mi-a cerut s-o sterg... cand i-am dat prosopul, s-a sters si pe limba... nici nu mai am curaj sa-i mai dau!!!
Magdalena
Buna fetele! Abea acum imi beau si eu cafeaua. Andru a fost foarte agitat azi noapte si acum este la fel, are crize de plans, nu vrea sa manance, nici laptele nu l-a vrut. Doar ceai vrea!!!! 17.gif
Va pup, sunt pe aici oricum! mwah.gif
mirelushi
Buna fetele,vai ce intarziata sunt,ce mult ati scris toate de aseara incoace :P,eu am fost vrednicuta si azi am calcat un morman de rufe spalasem vreo 4 masini de rufe si am reusit sa le calc pe toate azi :),mare lucru nu mai fac azi ca mancare am curatenie e facuta asa ca ...am o tona de invatat ca pe 28 incep sesiunea dar am un chef nebun va imaginati...poate cand culc piticul sa citesc si eu ceva din cursuri...
tic23tac
Salutare fetelor,am ajuns si eu in sfarsit de la servici.Am avut o zi foarte obositoare mai ales ca nu am dormit toata noaptea stand alaturi de Roby.I-am schimbat comprese,iam dat medicamentul,l-am schimbat de 6 ori de pampers pt ca a avut diaree,i-am dat apita,i-am udat buzitele cu apa pt ca erau mai tot timpul uscate...cesamai nu am dormit de loc.Cum as putea sa dorm cand pe el il vad in starea asta si cu fierbanteala pe care o are?
Fiore...pt diaree ii dau Furazolidon.Imi trimite mama din Romania mereu.Acesta este bun...nu numai ca ii opreste diareea dar il si reface la stomacel.Pt temperatura ii dau Tachipirina,este un medicament de aici,nu stiu daca este si in Romania dar se da numai cand copilul are peste 38 temperatura.Pt raceala nu i-am dat nimic pt ca nu este racit,insa Nurofenul sirop este pe primul loc in caz de ceva.
Sanatate multa la toti si toate si sa auzim numai de bine.
shmily
Claudia, ptr diaree dr ne-a recomandat (a zis ca e mai bun pt copii decat furazolidonul) Loperamid. Ii dadeam 1 ml cand vedeam ca are diaree (la noi e prima data cand e constipata... pana acum numai cu diareea am avut probleme) si n-a fost pana acum nevoie sa-i dau de 2 ori/zi... ca sa accepte, ca nu-i placea gustul ala gretos, ii dizolvam o lingurita de nesquick in el si se facea un pic mai grosut, dar ziceai ca e ciocolata calda...un pic mai consistenta... si pitica il accepta destul de bine, ca zicea ca papa cioco.
mirelushi
Ce faceti fetelor?Noi am fost un pic pe afara la zapada cam tarzior dar a dormit david pana la 6.30 si dupa ce i-am dat sa manance am iesit cam o ora,e cam frig dar nu il scosesem deloc azi,s-a tavalit in zapada david si m-a aruncat si pe mine tati un pic in zapada,la inceput m-am enervat putin dar mi-a trecut :)),acum a papat piticul si mergem la baita
Magdalena
Salutare! Claudia sanatate multa lui Roby, mi se rupe sufletul cand aud ca stiu cum este sa iti simti copilul arzand de febra! 2.gif Am fost si noi putin plecati si pe Andru l-am lasat la bunici. Vreau sa va spun ca i-am pus astazi piticului pentru prima data filmulete Baby Einstein si i-au placut tare mult. Ramasese incremenit si imi arata incantat ecranul cand aparea ceva nou. Sunt foarte fericita deoarece pana acum nu era prea impresionat de desenele animate.V-am pupat! 6.gif

FIORE, II URAM PITICULUI TAU LA IMPLINIREA CELOR 2 ANISORI DE VIATA '' LA MULTI ANI'', SANATATE, NOROC, IMPLINIRI, O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!!!!!!!!!
Magdalena
Buna fetele! Sunt prima? Nu-mi vine sa cred!!! yahoo.gif Am reusit! Imi fac si eu o cafea acum la aceasta ora tarzie.
Dar unde sunteti dragelor? Vivi cred ca v-ati mutat deja?
Fiore, LA MULTI ANI inca o data bebeului! 6.gif
Claudia, cum se simte Roby?
Mire, voi ce mai faceti?
Noi astazi nu avem un program inca, mai vedem pe parcurs. 71.gif
V-am pupat!
Magdalena
Fetelor dar unde sunteti? 2.gif
mirelushi
Buna fetele,eu am tot incercat sa intru dar nu a mers forumul la mine 2 zile 2.gif ,abia azi am reusit sa intru...
Fiore la multi ani la pitic sa fie sanatos,Claudia sper ca Roby e ceva mai bine si nu a mai facut febra,Magda noi suntem pe aici,am mers un pic in piata cu piticul si acum am intrat si l-am bagat la somn,ieri am reusit sa gasesc sanie in sfarsit dupa saptamani de cautari am gasit acum cand s-a dus zapada 2.gif oricum am reusit sa il plimb un pic pe pitic,am uitat aparatul in casa si nu am facut nici o poza,dar David e inebunit dupa sanie nu mai vrea sa se de-a jos de pe ea si cand il iau eu incepe sa urleeee,acum vreau sa pap si eu ceva si mai tarziu o sa am niste musafiri cu toate ca nu am nici un chef si nu am pregatit nimic am cumparat doar niste prajituri si suc si am bagat o friptura la cuptor...
Magdalena
Saluti! Noi am fost cam lenesi astazi, dat fiind si ca piticul a ramas la bunici peste noapte si noi am fost singurei. 10.gif Acum vrem sa mergem la niste cumparaturi, apoi trecem sa luam piticul si gata week-endul.
V-am pupat si revenim mai tarziu! 6.gif
tic23tac
Salut fetelor!LA MULTI ANI!!!pt piticul lui fiore.
Abia ce am ajuns de la servici si o sa incerc sa dorm un pic dupa 3 zile de nesomn.sunt rupta,bine macar ca roby este bine.nu a mai avut temperatura nici diaree insa nu vrea sa manance nimic iar pe fetisoara lui urmele bolii au ramas vizibile.are ochisorii incetosati cu cearcane si tras la fata,chiar a si slabit.sper ca intr-o saptamana sa dispara totate acestea si sa isi revina complet apoi voi avea un pic grija si de mine.
va pupicesac,am plecat la somn.... 39.gif sper sa adorm...
shmily
Fiore,LA MULTI ANI piticului !Sa fie sanatos si cuminte!Fetelor,io acum scriu de pe telefon,nu pot scrie mult. Sper ca in curand sa pot intra sa va povestesc.
mirelushi
Shmily sper sa fie totul bine pt voi,abia asteptam sa intri sa ne povestesti.Eu stau pe aici ma joc un pic la calc,david alearga prin casa nu are somn si inebuneste vecinii
Magdalena
Salut, fetelor! Claudia imi pare bine ca Roby a depasit faza dificila, in cateva zile ii vor reveni si bujorii in obrajori! 6.gif Si tie odihna placuta si da, ai dreptate, sa ai grija si de tine.
Vivi, sper ca sunteti bine! Imi este dor de tine! 6.gif
Fetelor va urez o noapte linistita si somnic pufos!
tic23tac
Noapte buna si tie Magdi,eu inca incerc sa adorm caci astazi nu am reusit din cauza oboselii.Imi erau asa de grei ochii incat ma dureau asa ca nici o sansa de somn nu am avut. 37.gif
shmily
Neata fetele!
Suntem bine,doar ca mai avem de asezat lucrurile la gazda. Pana atunci stam la parintii mei
mirelushi
Buna fetele,ce faceti azi?Noi am fost un pic pe afara si acum stam,mai tarziu vine mama sa-l ia pe David la ea cateva zile ca ma apuc de invatat ca incep sesiunea si nu pot sa invat cu el acasa...asa ca de maine e liniste la noi acasa:)))
Magdalena
Saluti! Astazi am fost tare spornica, am facut curat, am spalat, am facut si pizza, acum vreau sa mai fac un orez si sa mai si lucrez!
Voi ce mai ziceti!
shmily
Buna fetelor. Mai am de lucru la gazda,asa ca mai dureaza pana ne mutam... In seara asta tati pune chiuveta la bucatarie.Azi am fost acolo si am facut curat intr-una din camere...acum ma apuc sa fac niste 'Rafaelo de casa' si tatal meu face friptura la pungaMagda, daca ai facut atatea,ai mai avut timp si de invatat?Claudia,cum se mai simte piticul?Fetelor, chiar daca am treaba toata ziua si ii prind telefonul tatalui meu rar,sa stiti ca ma gandesc mereu la voi.
Magdalena
Salutare! Inca nu m-am apucat de lucru dar intentionez in curand; zicea mama ca vine sa il ia putin pe Andru la plimbare, daca o vrea, ca de cand cu frigul nu ii place deloc sa iasa afara. Vreau sa va spun ca mi-a iesit o pizza excelenta, dar am cumparat blaturi, eu doar am pus compozitia si am bagat-o la cuptor.
Va recomand blaturile astea precoapte, sunt minunate! yahoo.gif
Va pup si revin mai tarziu!
shmily
Buna dimineata!Tot de pe tel sunt...Tati zice ca e posibil azi sa terminam, diseara voi sti mai sigur...Dar,oricum,mergem azi sa vb cu cei de la internet sa ne conecteze la noua adresa.
Magdalena
Buna dimineata, fetele! Eu am o stare cam proasta, ma doare mijlocul, piticul se culca numai pe la 12 noaptea. Nu mai reusesc sa-i reglez programul. 102.gif
Merg sa-mi fac o cafea si revin.
Pupici!
mirelushi
Buna fetele,la mine e liniste,piticul e la mama cateva zile si sunt singurica,azi am bagat niste rufe la masina si acum m-am apucat de invatat ca incep examenele pe 29 :(,in rest zilele astea nu o sa fac nimic prin casa decat invat...
Magdalena
Saluti! Noi lenevim pe acasa, mai tarziu iesim la niste cumparaturi. Mancare am pentru astazi, poate doar pizza sa mai fac pe seara ca vrea tati. Piticul cam face prostioare de la un timp, are perioade si perioade.
Va pup!
shmily
Mire, spor la invatat!Magda, mi-ai facut pofta cu pizza aia, vai,da' chiar ca-i place lui tati al vostru,daca faci asa des...Noi inca n-am ajuns la gazda ca lui tati nu i-a dat voie de la serviciu. Acum, ar trebui sa ajunga cam intr-o ora si mergem sa vedem ce mai putem face...
mirelushi
Ce faceti fetelor?am abia o zi de invatat si nu mai am nici un chef...am uitat sa va spun ca de azi m-am apucat si de regim ca nu se mai poate m-am ingrasat si mai rau decat eram deja :((,azi am mancat doar un iaurt dimineata,la pranz o friptura de pui pe gratar si acum pe seara voi manca o salata,vad ca deocamdata e bine nu mi-e foame,eu cand ma apuc de cure de slabire imi este foame incontinuu ca ma gandesc doar la mancare dar azi a fost binisor nu prea am avut timp sa ma gandesc ca am fost ocupata cu invatatul :),a si beau si 3 litri de apa cu zeama de la 3 lamai si diseara vreau sa si pedalez un pic pe bicicleta ca de cand am cumparat-o o tin pe post de umeras:))))in loc sa pedalez pe ea agat haine de ea:),sper sa reusesc sa tin macar o saptamana regim daca nu mai mult....
Magdalena
Saluti! Mire, spor la invatat si la slabit 3.gif ! Vivi, tati al nostru este innebunit dupa pizza si acum de cand fac si imi iese delicioasa m-a zapacit. Am facut si in seara asta 2 tavi si mi-a ras el mozarela! 71.gif
Am fost si la cumparaturi astazi, acum ma apuc de lucru.
V-am pupat! Revin!!!
fiore
Buna fetelor, va mult6umesc pt toate urarile de bine care mi le ati trimis, ma multumesc din suflet si voua sa va aduca Dzeu numai bine si multa sanatate voua si in primul rind bbilor.
Claudia tachipirina este acelasi lucru cu paracetamolul, pt copii este eferalganul in Romania, pt diaree este mai bine sa ii dai fermenti lattici, e mai bun decit furazolidon. Mgda mersi pt foo, baiatul meu este innebunit dupa Winnie. Hai ca pun o poza cu tortul care l am facut pt gradi, si restul va povestesc dimineata ca deja nu ma lasa piciul

Magdalena
Salutare! Fiore foarte dragut tortul. Mai avem o saptamana jumate si gata facem si noi 2 anisori. Deja ma gandesc cum sa ii organizez petrecerea, daca sa fac in 2 zile, o zi cu adultii si o zi cu copiii. Mai cugetam! 39.gif
In rest, astazi as gati o supita pentru pitic si pentru tati mai vedem. 10.gif
Acum trebuie sa merg la niste cumparaturi de legume.
V-am pupat si revin! O zi placuta!!! 6.gif
mirelushi
Buna fetetele,ce faceti,ce mai ziceti?eu azi nu am facut mare lucru,am mers pe la ora 11 la facultate sa-mi platesc taxa si cand am ajuns acolo m-am luat cu mainile de cap era o coada imensa pe 2 etaje si a trebuit sa stau ca mai sunt doar 2 zile de plata,si culmea dupa ce am stat 2 ore si ceva la coada sa platesc a trebuit sa merg si la secretariat sa inregistrez chitanta,asta insemnand alta coada alta ora de stat la coada,imi venea sa plang,ma dureau picioarele de muream si mijloc si imi era si foameeeeee ca eu cu regimul meu .....si uite asa am mai facut o ora si ceva pana acasa si a trecut ziua...:(((am ajuns acasa si nu mai am nici un chef de nici un invatat si de nimic,sotul meu vroia sa-i fac mancare dar i-am zis sa se descurce si singur ca eu nu mai fac nimic azi sunt in greva pana diseara:)))
Magdalena
Fetelor, va urez o seara placuta, chiar daca nu prea sunteti pe aici! 71.gif
shmily
Buna dimineata!
Inca nu mi-au conectat internetul,dar azi merg iar sa-i stresez,pana vor veni. Cred ca azi terminam curatenia la gazda,ce a fost mai greu a trecut.
Magdalena
Buna dimineata!
Ce bine, Vivi, ca va reveniti la normal! Abea te asteptam!!! 3.gif
Eu astazi am treaba, cateva ore voi fi plecata. A venit tati mai devreme si piticul va sta cu el.
V-am pupat si ne auzim pe seara!
mirelushi
Buna fetele ce mai ziceti?eu azi nu sunt prea bine dispusa,nu stiu dc am o stare f proasta :(((,imi e si dor de pitic nu ma simt nici prea bine si sunt tare deprimata:((((((((
fiore
Buna fetelor, forumul asta a innebunit, ieri nu am putut intra deloc, simbata i am serbat ziua piciului, nu am avut copilasii ca aici e cam ciudata lumea, dar a fost bine ca era taica miu. Piticul s a speriat de luminarea de pe tort cind a vazut o arzind, ii e frica de foc, s a ars o data la cuptor, a pus mina pe usa si nu i a placut deloc, de abia a suflat in luminarica, si chiar atunci sotul a facut poze cu aparatul lui tata, din ala cu film 2.gif .

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.