Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr. Filipescu
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
cristina27
Salutare burticilor! yahoo.gif.Sunt o burtica de 14 saptamani si sunt in grija dl. doctor ALEXANDR FILIPESCU,maternitata Elias.Este un super medic,cine mai este pacienta lui?
dana2308
QUOTE(cristina27 @ Jan 9 2008, 12:59 AM) *
Salutare burticilor! yahoo.gif.Sunt o burtica de 14 saptamani si sunt in grija dl. doctor ALEXANDR FILIPESCU,maternitata Elias.Este un super medic,cine mai este pacienta lui?

Buna Cristina,
Poti sa imi daca are si cabinet,r Filipescu?Eu sunt o burtica in saptamana a 8a cu 2 gemeni si nu reusesc sa imi gasesc un doctor,asa cum imi doresc, am fost la doi pana acum primul are niste preturi exorbitante la nastere iar cel de al 2 lea este f.indiferent,de asta ti-as fii foarte recunascatoare dc ai putea sa imi zici mai multe despre doctorul Filipescu,am auzit ca ar fii bun...
aem
QUOTE(dana2308 @ Mar 4 2008, 09:15 AM) *
Buna Cristina,
Poti sa imi daca are si cabinet,r Filipescu?Eu sunt o burtica in saptamana a 8a cu 2 gemeni si nu reusesc sa imi gasesc un doctor,asa cum imi doresc, am fost la doi pana acum primul are niste preturi exorbitante la nastere iar cel de al 2 lea este f.indiferent,de asta ti-as fii foarte recunascatoare dc ai putea sa imi zici mai multe despre doctorul Filipescu,am auzit ca ar fii bun...

Am nascut cu Filipescu, vi-l recomand.
Nu stiu unde are cabinetu particular, undeva pe strada Polona da il puteti gasi la Elias in fiecare marti, e de garda.
Parerea mea e ca nu are rost sa mergi la cabinetul privat, costa foarte mult iar pacientele sunt tratate toate la fel nu conteaza cat dai.
Ancussa
Cum ai ajuns la el?
De ce el si nu altul?
Ancussa
Eu am fost pacienta dr Filipescu si am nascut cu el, un baietel minunat pe 1nov2007.
Totul a fost super fain!
A avut grija sa nu sufar, sa nu imi fie frica, sa ma simt bine atat fizic cat si moral.
Ai facut o alegere buna, mergi cu incredere la el.

Eu am nascut natural, cu epidurala, indusa, altfel spus: "FARA DURERI". In timpul nasterii doc spunea bancuri iar sotul meu filma. A fost o admosfera super placuta. La pranz nasteam, iar sera la 11, el venea la mine in salon sa vada cum ma simt. M-am speriat cand l-am vazut in civil in usa salonului. Nici macar nu era de garda. Toata familia mea s-a indragostit de el (mama, tata, sotul).

Pentru nasteri are o echipa minunata cu care colaboreaza si pe care si-o gestioneaza impecabil.

Sarcina usoara in continuare! si felicitari pentru alegere!
dana2308
QUOTE(Ancussa @ Mar 4 2008, 10:56 PM) *
Eu am fost pacienta dr Filipescu si am nascut cu el, un baietel minunat pe 1nov2007.
Totul a fost super fain!
A avut grija sa nu sufar, sa nu imi fie frica, sa ma simt bine atat fizic cat si moral.
Ai facut o alegere buna, mergi cu incredere la el.

Eu am nascut natural, cu epidurala, indusa, altfel spus: "FARA DURERI". In timpul nasterii doc spunea bancuri iar sotul meu filma. A fost o admosfera super placuta. La pranz nasteam, iar sera la 11, el venea la mine in salon sa vada cum ma simt. M-am speriat cand l-am vazut in civil in usa salonului. Nici macar nu era de garda. Toata familia mea s-a indragostit de el (mama, tata, sotul).

Pentru nasteri are o echipa minunata cu care colaboreaza si pe care si-o gestioneaza impecabil.

Sarcina usoara in continuare! si felicitari pentru alegere!

Ancussate rog din suflet spune-mi si mie care este nr de telefon de la cabinetul dansului pt a-mi face o programare.Te rog daca poti ajuta-ma!Inca o intrebare sper sa nu te superi cat te-a costat pe tine nasterea cu el?
Ancussa
Pentru programari, eu iti recomand sa icepi vizitele la spitalul Elias.
Sa nu te sperii ca este foarte aglomerat (e si normal).

Iar in ce priveste tarifele... Nu te pot ajuta. Eu am optat pentru varianta CMU, pentru ca pe mine ma interesa confortul foarte mult. In varianta asta, sunt toate tarifele incluse. Chiar si asa am simtit nevoia sa il mai cinstim.
Doctorul nu este genul materialist. Depinde de tine, de posibilitatile pe care le ai, nu cred ca impune el un tarif anume. Dar la final, cand vei vedea cum a fost, vei simti singura nevoia sa il recompensezi atat de mult cat iti permiti.
Este vorba de viata copilului tau si a ta. Tu vei putea evalua cat merita tinand cont de cat iti permiti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.