Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Babyangel Mai Are O Fetita
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Nasterea
Pages: 1, 2
bimbilica
"Sara alexa s-a nascut la 13.49,3.300kg.La 10 am fost in travaliu si la 1 s-a nascut.Sunt bine,doare insa.Va pup pe toate."

Acesta este sms-ul ce l-am primit de 3 minutele de la babyangel.Orele care le-a dat ea,cred ca sunt dupa orarul Australiei.

Sara,bine ai venit pe lume,sa fii sanatoasa,cuminte si papacioasa,(frumoasa esti cu siguranta).mirela,refacere rapida,mult mult laptic si multa sanatate sa te poti bucura de cele 2 printese ale tale Ada si Sara.Noi va asteptam cu drag si dor sa ajungeti acasica sa ne puneti niste pozici si povesti.
pachela
6.gif 6.gif 6.gif 6.gif Felicitari , multa fericire si sanatate yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
nicoleta121
Felicitari mami.Bine ai venit Sara. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
onuta_dec
Bine ai venit pe lume pruncuta! Felicitari mami si refacere rapida! 6.gif
Alisa Cristea
Mai Babyangel, iata ca a venit si ingerasul numarul 2. Ma bucur ca sunteti bine, si abia va asteptam acasica. Na ca ai pierdut si chefurile, dar lasa ca recuperezi tu. Sa va traiasca ingerasul Sara, sa fie sanatoasa si va aduca numai bucurii! dance.gif dance.gif dance.gif 6.gif 6.gif 6.gif

Poopici la fete
elena_09
Babyangel, felicitari pentru fetita si refacere cat mai rapida. Sa fiti amandoua sanatoase si va asteptam pe amandoua cu povestiri si cu poze. kiss2.gif Vorba Alisei, ai pierdut tu chefurile, dar in schimb ai avut parte de o implinire mult mai mare. 3.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
Gabi.P
Felicitari mamiiii !!!!!
Refacere grabnica si mult laptic. dance.gif dance.gif
simiiii
Se inmultesc mamicile yahoo.gif yahoo.gif

Sara bine ai venit pe lume puiut! 6.gif
shmily
Felicitari mami!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Acum ai doua printese! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de fiecare zi impreuna cu ele 6.gif
Refacere rapida si mult laptic sa ai sa creasca printesa mare!!!
laura1977
Felicitari, mami, refacere rapida, mult laptic si o pruncuta sanatoasa.
mirapopa

Felicitari!!!! Sa de a Dumnezeu sa ai o fetita cum iti doresti tu 6.gif
loryna_79
Felicitari mamico pentru a doua printesa rose3.gif rose3.gif rose3.gif rose3.gif
geany
babyangel, felicitari mamico! Sa iti revii cat mai repede si sa va bucurati de mica minune! kiss2.gif
gaby
felicitari ptr cea de-a doua comoara!!!!!!!
sa fiti sanatoase iar bebelina papacioasa!!!!! 6.gif
marisa
ooooo felicitari mami! scumpa Ada sigur se bucura alaturi de noi si voi.

va pupam!

monikamares
Felicitari, mamico! flowers.gif Refacere rapida si cat mai mult lapte pt. bebelusa floare.gif Bine ai venit , pui mic! Sa fii sanatoasa, papacioasa si sa nu ai colici mwah.gif

Dodomih
Bine ai venit pe lume, Sara!. Sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Bravo mami, cred ca esti tare mandra de cele doua printese ale tale. Refacere rapida si mult laptic pentru bebelina. 6.gif
occasion16.gif floare2.gif occasion15.gif
maria75
felicitari, mami! Multa sanatate tie si bebelinei! sa cresteti frumoasi si sa fiti papaciosi yahoo.gif
angisara
Bine ai venit pe lume, Sara! Felicitari, mami si tati! 6.gif 6.gif
mistera
rose3.gif rose3.gif rose3.gif Felicitari, Babyangel! Sa va traiasca puiuta si sa va bucurati din plin de ea. Multa sanatate, mult laptic si multe nopti linistite, sa te poti odihni si tu!
CristinaS
Felicitari Babyangel, refacere grabnica, sa ai o fetita sanatoasa si papacioasa si tu bineinteles sa ai laptic pt bebic mwah.gif

Parca v-ati vorbit, sa nasteti toate trei in aceeasi zi, de fapt cred ca daca vroiati nu iesea asa 71.gif
dalina24
Felicitari pentru micuta. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti cu totii!!!
ioana adriana
Felicitari mami pt puiuta, refacere rapida , mult laptic 6.gif
mama ce de bebei azi yahoo.gif
Kitte
Felicitari! Sa fie sanatoasa si papacioasa!

eki
felicitari, Mirela, pt iubitzica! 41.gif 41.gif 41.gif refacere grabnica, laptic cat cuprinde 71.gif si tot ce iti doresti pt bebitza sa se implineasca! 6.gif 6.gif 6.gif

(iaca am aflat cu ocazia asta si numele de fetita la care te gandeai! 71.gif 3.gif )
elcris2
felicitari pt puiutza scumpa!!!!!

Refacere grabnica mamico si multa , multa fericire 6.gif 6.gif 6.gif
corina87
Felicitari mami,refacere garbnica si laptic din belsug
loryna_79
Felicitari
Gabita
Felicitari!!!!Sa fie sanatoasa!Refacere rapida!
victoria
Sa fii sanatoasa si papacioasa,micuto!!! flowers.gif
bimbilica
sms de la Mirela(Babyangel):"sambata venim acasa,suntem bine,Sara doarme cate 5 ore o data.Alaptatul ma omoara deja.Daca va continua asa s-ar putea sa renunt.Va pup."

Minune mica,esti o cumintica deja,incearca sa papi mai bine de la tzitzi a lui mami,ca papica mai buna pt voi bebeii nu exista pe lumea asta.Mirela,fii barbata si nu te descuraja daca te chinui deocamdata cu alaptatul,mai incearca,nu renunta.Sa veniti cat de repede puteti cu pozici si povestea voastra.
eki
Mirela, nu renunta! putina rabdare 3.gif 6.gif va asteptam acasa cu drag 3.gif 6.gif 71.gif
mistera
Mami, stai pe baricade, nu renunta la alaptat! Trece durerea! Eventual unge-ti sanii cu ulei de masline dupa alaptat, ajuta mult. Sau si mai bine, cateva picaturi de laptic.
simiiii
Subscriu si eu la ce au zis fetele, fi tare si rabdatoare si nu renunta!
sorinik
Felicitari mamico yahoo.gif flowers.gif Multa multa Sanatate Sarei si tie refacere cat mai grabnica 6.gif 11.gif
Stim ca ti-e greu tare acum, am trecut si noi prin asta. Bogdan statea non-stop la san. Unde tu zici ca Sara doarme cate 5 ore, la noi atat dura o repriza de alaptat. Si dormea o jumate de ora, o ra maxim dupa care iar papa. Nici n-aveam cand sa ma dau cu ulei, cu garmastan, cu nimic 2.gif A trecut insa 1.gif Fii barbata, strange-l de mana pe tati, bate cu pciciorul, cu pumnul in ceva, usor, usor se duce 11.gif
Daniela-Monica
Mirela, felicitari pentru ingeras! Multa sanatate si multa putere, sa nu fii nevoita sa renunti la alaptat!
liliana
Buna fetelor! Mirela sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele,insanatosire grabnica si mult laptic ptr.bebica kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif
stefytza
occasion16.gif flowers.gif Bine ai venit Sara! Sanatate mamii!
babyangel
Va multumesc pt urari, santeti niste dulci! santem acasa de ieri, Sara e o cumintica(cel putin deocamdata), doarme 4-5 ore odata desi bea doar vreo 10 min( oi avea lapte bun si se satura ) iar Ada e in al 9-lea cer! e asa de iubareata si de curioasa, numai pe langa bb ar sta!
alaptatul inca ma deranjeaza putin dar nu renunt deocamdata(desi am vrut sa o fac de a doua zi), pt ca am lapte f mult si macar 7 saptamani ca pe ada sa o alaptez(desi as vrea sa o duc mai mult). Vedem cum va fi mai incolo!

o sa intru iar cand dorm fetele sa va spun si cum a fost si poate sa pun si poze daca am timp sa le descarc!
eki
yeeeeeeeeeeeee! bine-ati venit acasa! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sara e cumintica deci asteptam povestea si poze! 71.gif 71.gif 71.gif tu, mami, cum te simti? ai vazut, credeai ca ti-o iau inainte! 3.gif 6.gif
bimbilica
Mirela,bine ati venit acasica,sa fiti la fel de cuminti si in continuare........abia astept pozici cu voi.........doamneeeeeeeeee,ce dor imi e de un bebe mic mic si scumpic,sa il tin la tzitzi 71.gif .Ma bucur ca Ada e asa de grijulie si iubitoare cu surioara ei,sper ca si Alexelul meu sa fie la fel.Va pup,sa fiti cumintele si papacioase sa cresteti mari,mariiiiii. kiss2.gif

PS Mirela,ai vazut de ce surprize iti ziceam ca o sa ai pe ursuleti?Au nascut si Oanna si Khadra in aceeasi zi 3.gif .Bravo voua mamicutelor,sa fiti sanatoase,si bebeii la fel.
stefytza
Mami, nu renunta la alaptat.In 2 saptamani se invata la tati.Si Isa tot asa papa. 6.gif
Gabita
Bine ati venit acasa!! 6.gif O sa treaca si durerile...Va pupam cu drag! mwah.gif
bimbilica
Mami de printesici,nu ne pui poze?Abia astept sa va vad dolofanica cumintica.Pupici
Dodomih
Bine ati venit acasa, ne bucuram ca sunteti bine si asteptam pozici. 6.gif
oanna25
Bravo mami! Acum esti fericita la patrat, ai 2 fete, sa-ti traiasca si sa te faca fericita. Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa nastem in aceeasi zi. Multa sanatate si tot binele din lume pentru cele 3 fete ale lui tati. flowers.gif rose3.gif mwah.gif

Nu te lasa cu lapticul si eu am tras putin, dar acum sunt bine si Mira e tare fericita cand papa. 3.gif
Arinna
Felicitari mami pentru printesa! Ma alatur si eu fetelor si te incurajez sa continui sa alaptezi ... nimic nu se compara cu senzatia unica si legatura stabilita intre mama si bebelusul pus la sanul ei. Eu il alaptez pe puiul meu de aproape un an si cred ca e cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru el! Multa sanatate si rabdare mami!
olimpis
Babyangel, multa, multa sanatate fetitelor si tie!

Va imbratisam cu drag!
stefytza
Asteptam pozici! Pupici dulci! 6.gif
babyangel
multumesc pt urari si incurajari fetelor! da oanna, cine se gandea?
poveste mea e scurta tare 71.gif .
toata 71.gif noaptea de 12 spre 13 m 71.gif -am simtit balonata si abia ma miscam, ma duceam la wc tot timpul dar nici un sentiment de nastere sau vreo contractie.
dimineata insa, pe la 9 am inceput sa am contractii usoare si oricum la 10 aveam control, asa ca nu mi-am facut probleme. la control deja contractiile se intetisera si ma ridicam in maini pe scaun, iar dr mi-a zis ca sant dilatata 2cm si ca ma opreste in spiatal ca al doilea bb de regula se naste mai repede decat primul.
nu am vrut sa raman, nu aveam geanta la mine(ironic nu? dupa ce le carasem tot timpul, in ziua precedenta le dadusem jos din masina). mi-am sunat sotul si i-am zis ca am contractii(l-am scos din sedinta 10.gif ), mi-am sunat soacra sa-i zic(o avea pe Ada) si m-am dus acasa sa spal vasele si sa-mi fac un dus(cald rau, transpirasem)
mi se cam bloca piciorul pe acceleratie cand aveam cate o contractie dar...am ajuns acasa. era ora 11dim. nu am putut sa spal vasele, mi-am facut dus si am plecat la soacra'mea sa stau acolo in caz in care trebuie sa ma duca cineva la spital. la 11.30 deja nu mai puteam si am plecat spre spital, aveam contractii la 5 min, si pana am ajuns erau deja la 3 min si cresteu in intensitate.
m-au admis direct, eram 4cm dilatata. a venit si sotul imediat si soacra a plecat cu fata acasa pt ca noi ne-am dus in camera de nasteri9jacuzzi era ocupat s0 am stat pe o minge de gym tot timpul si m-am leganat pe ea)
m-a controlat si eram 9cm dar bb nu iesea, era ora 13! 3.gif
nu a mai fost timp de morfina sau altceva, nu mai vb de epidurala si singurul lucru a fost gazul din care am tras ca nebuna(aurolaca) si imi lua mintea de la durere dar doar atat!
nu mi s-a rupt apa ci fata s-a nascut in sac, s-a rupt cand a iesit tot capul, iar nebuna de mami a nascut tot in picioare si sara fiind asa alunecoasa abia a prins-o moasa de picior ca in cap cadea(ca si Ada de altfel), moasa a crezut ca eu ma odihnesc inainte sa imping sa iasa bebe dar eu mi-am tinut respiratia si cu ultimele puteri....a iesit Sara Alexa, la 13.49 pe 13 decembrie!

asta e povestea mea!
uite si poza cu ea!

va pup pe toate!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.