Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Avem nevoie de model
Discutii Despre Copii > Administrativ > Important
assante
Site-ul SuntGravida.ro cauta model pentru sedinta foto. Cerinte : femeie insarcinata in lunile 5-8 preferabil (dar nu neaparat) din Bucuresti. Va rog sa trimiteti un email cu 1-2 poze reprezentative, nu neaparat din perioada sarcinii dar recente , la gravida@suntgravida.ro

Va multumesc
dora
Cum stati cu pozele de la gravidutze? Nu le putem vedea si noi? :smt007 :smt103
assante
Nu am primit nici o poza pana acum :-(

Cred ca vom trimite un newsletter pana la urma
ellagiana
Hey, nici un fotomodel la orizont din atatea burticutze frumoase? Haideti fetelor, ce faceti, nu va inscrieti in concurs?Curaj!!! :smt023
assante
pana acum nimic la orizont ! mai asteptam :-(
ellagiana
:-( :-( :-( :-( :-( vrem pozici cu burtici!
Luli
ash pune eu pozici dar nu am facut cu aparatul digital in ultima vreme ci unul normal...incer sa fac azi si sa pun aici poze....ba cred ca am totusi ceva...numai sa vina sotzul de la serviciu....
cineva trebuie sa munceasca nu? :grin:
honey
Luli , da , e mai bine sa faci pozele azi , sa se vada burtica :-P . Bafta ! :)
Luli
avem si cu burtica de la cununia civila din aprilie :grin: ascunsa de o rochie smechera, dar se vede pt cine ma cunoaste ca m-am dolofanit
diseara le pun....nu stiu cum dar ma descurc eu
Luli
gata am trimis pozele, acum astept si confirmarea ca le-ati primit. nu stiu daca mai e de actualitate dar....voi afla.
bye
ellagiana
mai aveti concurente la pozat?...daca mai eram in Bucuresti ma bagam si eu de la inceput, dar sunt peste garla :(
Luli
Eu nu stiu nici acum daca le-au primit pe ale mele si nici daca mai e de actualitate anuntul...Cred ca nasc pana cand imi raspund ei.....
Asta cu peste garla m-a amuzat tare lol.gif
anaida
Tare mi-ar fi placut sa particip si eu, dar sunt cam departe de capitala. Pozele nu ar fi greu de trimis, dar ce ma fac cu deplasarea ulterioara? Ca nu pot pleca de acasa! Mai am un baietel de aproape 2 anisori de care am tot eu grija! Abia am gasit cu cine sa-l las cand m-am dus la analize, ce de o deplasare mai indelungata nici nu poate fi vorba! Dar, uite, va arat o poza cand il aveam pe el in burtica, in ultima luna! Si acum am o burtica de toata frumusetea. Toata lumea zice ca e tot baietel, dar ecograful spune altceva! 6.gif
codruta
s-a mai facut concursul asta?
vrem si noi poze cu gravidoase frumoase 8.gif
anyR
assante, mai am pana la o noua burticutza....uite ma faceam si eu de un mode.l.. 24.gif
glumeam, sper sa nu ma penalizati, imi pare tare rau, nici daca aveam nu eram fotomodel...vrei sa se sperie lumea sa nu mai intre aici pe forum? 24.gif
daca declansezi un concurs pentru cea mai uratica mamaica ori ceva....pe raspunderea ta...trimit....sute de foto... 24.gif
4.gif

CITAT(anaida @ Sep 19 2005, 10:48 AM) [snapback]5662[/snapback]

Tare mi-ar fi placut sa particip si eu, dar sunt cam departe de capitala. Pozele nu ar fi greu de trimis, dar ce ma fac cu deplasarea ulterioara? Ca nu pot pleca de acasa! Mai am un baietel de aproape 2 anisori de care am tot eu grija! Abia am gasit cu cine sa-l las cand m-am dus la analize, ce de o deplasare mai indelungata nici nu poate fi vorba! Dar, uite, va arat o poza cand il aveam pe el in burtica, in ultima luna! Si acum am o burtica de toata frumusetea. Toata lumea zice ca e tot baietel, dar ecograful spune altceva! 6.gif

da, uite aici...bravo, nota maxima de la mine mwah.gif
irimia romina
Eu am ceva poze de cand eram gravi dar acuma jos burta nu mai pot participa!

CITAT(irimia romina @ Jun 13 2006, 01:46 PM) [snapback]73739[/snapback]

radu claudia
CITAT(irimia romina @ Jun 13 2006, 01:47 PM) [snapback]73739[/snapback]

uite si de la mine 2 poze:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.