Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Multi Ani !mihaele,mihaita, Gabriele Si Gabiti
Discutii Despre Copii > Diverse > Evenimente > Sarbatori
didigargarita
LA MULTI ANI si pentru gargarita mea DIANA-MIHELA yahoo.gif PUPE MAMA DE FATA DULCE 25.gif si sa ne traiasca toti bebeii sa fie sanatosi 11.gif 8.gif si sa traim si noi ca sa jucam la nuntile lor 35.gif 10.gif
adrianad
la multi ani tuturor mihaele si gabriele fetite si baieti juniori sau seniori
multa sanatate 6.gif
bilutza
La multi ani si din partea noastra tuturor celor pe care-i cheama Mihaela, Mihai, Gabriel sau Gabriela! Sa fie sanatosi si sa aiba parte doar de lucruri minunate ! yahoo.gif friends.gif dance.gif 41.gif drinks.gif
Criss_B
la multi ani si sanatate ca emai buna ca toate...

la multi ani adminuta noastra 11.gif 8.gif si felicitari pentru forum si site...

la multi ani dragele mele Mihaele si Gabriele - prietene virtuale 8.gif ...

la multi ani fratiorului meu mijlociu 6.gif ...

la multi ani bunicului meu 6.gif ...

la multi ani verisorilor mei... ca am vreo 3 care intra in categoria sfintilor de azi... 71.gif 3.gif

la multi ani tuturor si sa ne vedem sanatosi la urmatoarea aniversare... dance.gif 69.gif
ortansa
[attachmentid=202]doresc multa sanatate ,fericire si toate dorintele sa se implineasca tuturor cu numele acestea sfinte. heart.gif 6.gif rose3.gif rose3.gif rose3.gif
crisac
Mihaele, Mihai, Gabriele, Gabrieli si alte diminutive vreau sa va urez La multi ani, azi de ziua de nume, sa va doresc din tot sufletul fericire, sanatate, bucurii alaturi de cei dragi si multe multe cadouri! 11.gif
AdrianaC
La multi ani pentru toti / toate cei / cele cu numele de Mihai, Mihaela, Mihail, Gabi, Gabriela, etc cu ocazia Sf. Mihail si Gavril !

De asemenea, la multi ani si pentru cei nascuti astazi !
Criss_B
la multi ani cu sanatate...

despre copii despre copii
Ely
[attachmentid=204]La multi ani si multa sanatate la toti sarbatoritii care poarta numele Mihai,Mihaela ,Gabriel,Gabriela 53.gif 53.gif 36.gif 36.gif drinks.gif
micri
Fetele,...va pupacesc 11.gif si va multumim din suflet!!!!
Si urez si eu la randul meu, "La Multi Ani" tuturor celor ce poarta aceste nume sfinte 6.gif

8.gif
ramona_belceanu
flowers.gif flowers.gif flowers.gif La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor de astazi. Sanatate, noroc si fericire. flowers.gif flowers.gif flowers.gif
occasion13.gif occasion13.gif occasion13.gif
miky
La multi ani "mie" 71.gif si tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor yahoo.gif yahoo.gif
gaby
la multi ani tuturor celor care poarta aceste nume sfinte!!!!! mwah.gif
la multi ani si mie!!!!!!!!!! 71.gif
karula
LA MULTI ANI! Sa traiti cu numele. petrecere frumoasa si cadouri multe. mwah.gif
holili4
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!
onuta_dec
yahoo.gif La multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor, dati o praji 71.gif
miky
Am venit cu tortul si champagne pentru toata lumea .
onuta_dec
yahoo.gif ura ura 35.gif ce bine arata. maine am sa pap, azi nu am voie. La multi ani si tie miky , la multi ani si pentru micri 10.gif
beatricemc
multumim de urari
si eu sunt mihaela...asa imi spune toata lumea....doar pt voi beatrice(care de fapt e primul nume in buletin 10.gif )

LA MULTI ANI SI PT TATAL MEU SI EL UN MIHAIL.

LA MULTI ANI PT TOTI SARBATORITII!!!!!!!!!!!
stefytza
La multi ani! sa aveti parte numai de fericire si bucurii! mwah.gif
goanga30
La multi ani pt toti sarbatoritii de azi

Si de la fetita mea Theodora-Gabriela careia ii urez LA MULTI ANI,o felie de tort si un pahar de sampanie

jakimiha
Multumesc pentru urari si la randul meu doresc multa sanatate tuturor sarbatoritilor de azi!

Ariana27
La muti ani pentru toti sarbatoritii!!!

Ingeras
LA MULTI ANI TUTUROR sarbatoritilor de azi. mwah.gif mwah.gif mwah.gif mwah.gif sa fiti sanatosi si fericiti. mwah.gif mwah.gif mwah.gif
mirapopa
Sunt o mihaela.. asa ca MULTUMEEESC !!!!!!!

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE PENTRU TOTI SARBATORITII!!
kiss.gif kiss.gif kiss.gif
gaby
multumesc si eu de urari!!! mwah.gif
angisara
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI! rose3.gif flowers.gif 36.gif
Am inteles ca azi e si Sf Angela, asa ca sa traim si noi, cele cu acest nume.
ana_ivan
La Multi Ani! cu santate si bucurii 6.gif
SuperMami_1
Multumim de urari 6.gif
elenado
Am reusit sa intru si eu, sa va urez La multi ani fericiti, cu multe realizari si dragoste!
Mianca
Fiind si eu Mihaela, va multumesc pt urari si va ofer si eu o felie de tort virtual 10.gif

asmina_oana
La multi ani tuturor celor care poarta aceste frumoase nume,si nu in ultimul rand LA MULTI ANI,baietelului meu Arthur-GABRIEL[color="#FF00FF"][/color]!Sa cresti mare sa fii sanatos,puiutul meu scump! mwah.gif yahoo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.