Stiu sigur ca exista un topic asemanator legat de sporturi. iar sportul este printre primele activitati la care se gandesc parintii pentru sanatatea si dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor lor.
Muzica, din punctul meu de vedere, este cel putin la fel de importanta - dezvoltare armonioasa a personalitatii, ascutirea simtului estetic, aprecierea culturii inalte, etc.
Mie imi place foarte mult muzica simfonica si corala, ascult des si am ascultat si in timpul sarcinii. Lorand, nu are incotro, si o agreeaza. Eu am studiat pianul 8 ani de zile, sora mea a terminat si conservatorul si e profesoara de muzica. Cantecelele pentru copii eu le stiu pe dinafara si le cant mereu impreuna cu cd-ul ca sa le invete si Lorand. Cu siguranta va studia si Lorand un instrument. Dar care? Si de la ce varsta? Sau sa incercam intr-un cor de copii?
Voi cum vedeti lucrurile, sunteti pro sau contra educatiei muzicale, ce preferinte aveti (voi sau copiii vostri), "detectati" ceva inclinatii, ati facut unele incercari?