CITAT(denisamira @ Nov 7 2005, 06:22 AM)
eu i-am dat nan samirei pana la 5 luni si 1/2 ,cand nu a vrut sa il mai bea nicicum. am incercat milupa si hero, dar de fapt laptele praf era problema. nu mai voia laptic praf asa ca am trecut pe lapte de alimentara "lapte de curtici", e un lapte zonal, pateurizat, scrie ca nu necesita fierbere, dar eu tot il fireb, si vreau sa va spun ca gargaritza mea e ffff incantata de el.
[snapback]15824[/snapback]
nush ce laptic e asta "de curtici", zi-mi mai multe...azi dimineata, iar nu prea a baut laptic
hai sa va spun ce mananca puiul meu, si sa va dati u parerea dak ajung la nebuni repejor, sa uar trebui sa ma calmez si s-o las ma imoale cu paranoia

:
dimineata: 170ml.lapre cu cereale 2-3 masuti (lapre nan2 si cereale humana cu mere) - inainte manca 240 ml si tot ar mai fi vrut, acum nu mai pune botu'
pranz (14) piure de lugume:morcov, cartof, patrunjel, pastarnac, telina, frunze de patrunjel carnita de vita/pasare/ficatel, nelipsita juma de banana, far ade care nu papam amestecul, o linguritza de unt.
amiaza (18):pire de fructe:un mar, juma banana, 2 masuri cereale, 3 biscuiti, 3 linguritze de branzica de casa, 2 pere mici romanesti.
seara (22):laptic nan2 200 ml.+2 masuri de cereale.
din tot ceea e am scris, isi ia bebelul sificient calciu si fier, avand in vedere k nu-i administrez decat vigantolul si atat.????????fierul l-am intrerupt de cand am avut probleme cu diareea, si asteptam sa mergem la doftor sa vedem ce zice
e bine, nu e bine?imi vine sa-i dau cu seringa laptele, numai sa-l bea cumva
1. sa incerc sa-i pun alte cereale in laptic?
2. sa-i skimb lapticul cu milumil care este mai dulce si mai gustos?
3. sa incerc sa-i dau si dimineata si seara cu linguritza lapte+cereale, 2 in 1?
4. sa ma arunc de la geam?
(stau la et.1, deci n-ar avea prea mare haz
)
5. sau sa-l arunc pe bb intr-o putina cu lapte?
orice raspuns e binevenit si intampinat cu mii de multumiri