Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ciresici De Mai 2006
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Mamica(.ro) > Copii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
onuta_dec
partea a 15-a
partea a 16-a
partea a 17-a
partea a 18-a

Ciresici de mai

0.Adrian - 27 aprilie 2006 (mihaelarotaru)
1.Yogoda-Camelia -2 mai 2006(cleutza)
2.Paula-Emilia -5 mai 2006 (dia-mily)
3.Yanna-Sophia -8 mai 2006 (lucia)
4.Mihnea-Andrei -8 mai 2006 (eliotys)
5.Bogdan-Mihai -9 mai 2006 (aancuta)
6.Rares-Alexandru -9 mai2006 (uca)
7.Iulia -10 mai 2006 (gabryelyta10)
8.Miruna-Ioana -11 mai 2006(aetheia)
9.Theodor-Serban -12 mai 2006(mamidetheo)
10.Mara -12 mai 2006 (mralu)
11.Alexia -17 mai 2006 (ariana27)
12.Briana-Maria - 22 mai 2006 (cosmina ilie)
13.Petru -22 mai 2006 (Scooby-doo)
14.Antonia Luciana -26 mai 2006 (anagafton)
15.Laura- Maria - 26 mai 2006 (jakimiha)
16.Lorand Stefan - 28 mai 2006 (adriana_dh)
17.Daria Alexia -30 mai 2006 (gabrrela)
18.Alesandra-Ioana - 31 mai 2006 (niki75)
eliotys
ma uit in cataloagele la www.treiursuleti.ro si ma gandesc la fursecurile tale Ariano.
Ariana27
casuta noua yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Eli n-am vrut sa-ti fac pofta 2.gif

Ce mare s-a facut flacaul 69.gif ma uit la el si nu-mi vine sa cred, cavaler ce mai!! 16.gif
eliotys
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 02:10 PM) *
Ce mare s-a facut flacaul 69.gif ma uit la el si nu-mi vine sa cred, cavaler ce mai!! 16.gif

Multumesc Ariana, toate cireselele au crescut si sunt dragalase
Ariana27
(eliotys @ Nov 14 2007, 12:09 PM) *
ma uit in cataloagele la www.treiursuleti.ro si ma gandesc la fursecurile tale Ariano.

sunt o scorpie diablo.gif diablo.gif diablo.gif

le-am bagat la cuptor, sunt curioasa cum ies pardon.gif
eliotys
Ce rapida esti

Eu am leganat piciu pe picioare ca s-a trezit.
Ariana27
20.gif 20.gif 20.gif le-am pus una langa alta si coca fiind moale s-a intins in toata tava 20.gif
niki75
Tare frumusel Mihnea 6.gif mwah.gif . Si mai e si singurul baiat ca sa ne batem care sa-i fim soacra 35.gif
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 02:17 PM) *
sunt o scorpie diablo.gif diablo.gif diablo.gif
Nu mai gura e de tine 24.gif 24.gif 24.gif
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 02:36 PM) *
20.gif 20.gif 20.gif le-am pus una langa alta si coca fiind moale s-a intins in toata tava 20.gif
Nu-i nimic ca le tai cu cutitul cat sunt calde sa nu se crape 3.gif Am si eu o reteta de fursecuri 3 oua, 3 linguri de ulei, 3 lg zahar, faina pana iese o coca moale (o pui cu lingurita in tava) si stafide. La fel se latesc si alea dar ies bune, se topesc in gura. Of ce pofta mi-ai facut
Ariana27
sunt foarte bune la gust 35.gif 35.gif 35.gif 35.gif 10.gif 10.gif de la unt
(niki75 @ Nov 14 2007, 12:40 PM) *
Nu mai gura e de tine 24.gif 24.gif 24.gif
24.gif 24.gif 24.gif daca tu spui
Nu-i nimic ca le tai cu cutitul cat sunt calde sa nu se crape 3.gif
ms mwah.gif uitam de asta si le crapam mwah.gif
Of ce pofta mi-ai facut
19.gif sunt rea ce mai!
jakimiha
Buna,am intrat si eu din nou,abia acum am adormit-o pe pitica si dupa ce se trezeste mergem la plimbare fara carut.
Mamaaaa,ce pofta mi-ati facut de ceva dulce,o s-o trimit pe sora jos sa-mi ia ceva,ca salivez deja.

Eli ai un adevarat print acasa,sa vezi tu ce de pretendente o sa aiba,il pupam dulce mwah.gif .
Ariana27
Sorry ca ti-am facut si tie pofta diablo.gif
jakimiha
Ati vazut ca merge panoul?Dar de ce nu merge pe prima pagina,ara mai fain asa 20.gif .

(Ariana27 @ Nov 14 2007, 02:59 PM) *
Sorry ca ti-am facut si tie pofta diablo.gif
Nu-i nimic,abia dau vina pe tine ca-mi cumpar ceva dulce 71.gif 71.gif 71.gif .
Ariana27
eu n-am niciun panou 20.gif 20.gif

jakimiha
Scire sus pe bara unde e si galeria,panou,arcade....
Acolo e.

Ia uitati la pitica mea,cica trebuia pusa la somn 35.gif 35.gif :
Ariana27
Ms Miha ca io-s chioara fool.gif

Dar ce-a avut Lauara de s-a culcat asa tarziu? ce draguta e in poza 8.gif 8.gif

I-am facut paste Alexiei si cand le-a vazut se catara pe scaunel sa o pun in el sa-i dau odata sa manance 24.gif 24.gif
jakimiha
Nu stiu ce-a avut,dar abia acum o ora a adormit.
Are cu cine samana,Alexia, 71.gif 71.gif .Am mancat singurica o ciocolata de casa,intreaga 35.gif 35.gif .Cand ne vedem prima data ,bataie o sa-ti dau bataus.gif bataus.gif bataus.gif .
Ariana27
S-o fi molipsit de la noi 71.gif

Daca tu dai cu bataus.gif io cu boxing.gif asta o iesi 66.gif 66.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
jakimiha
24.gif 24.gif 24.gif Pai cum sa nu ma 102.gif ,n-am mancat in viata mea atata ciocolata.
Da,sigur de la voi se trage 39.gif 39.gif .
Ariana27
O ciocaloata de casa ai zis? pai aia e mica 71.gif si te plngi ca ai manacat multa tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
jakimiha
La noi se gasesc si mai mari,cam cat una normala 10.gif 10.gif .
Ce plictiseala,azi.
Ariana27
Imediat iesim si noi afara 16.gif

jakimiha
Plimbare placuta,vad ca si a mea da semne ca se trezeste,si plecam si noi mwah.gif .
niki75
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 03:39 PM) *
S-o fi molipsit de la noi 71.gif

Daca tu dai cu bataus.gif io cu boxing.gif asta o iesi 66.gif 66.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Batauselor 66.gif
S-a trezit si Sandra acusica.
Voi iesiti afara de 2 ori pe zi ? Ca eu nu pot decat odata 2.gif
eliotys
(niki75 @ Nov 14 2007, 04:13 PM) *
Voi iesiti afara de 2 ori pe zi ? Ca eu nu pot decat odata 2.gif

Noi n-am iesit defel de 2 zile ...e prea frig
gabrrela
Salutare!
Noi n-am avut de ales,a trebuit sa iesim afara ca am mai avut eu una-alta de rezolvat.Am imbracat-o pe picii ca pe Mos Craciun 71.gif ca am scos-o cu caruciorul sport( ca ala de iarna nu incape in lift si singura 6 etaje nu ma incumet).

Sa va spun ce prostii facui :m-am apucat de curatenie,dar nu prin casa 68.gif ,in calculator fool.gif , si m-am bagat in control panel si am dat uninstal la ce mi s-a parut mie ca nu mi-ar folosi fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif .Uite asa am reusit sa-mi las calculatorul fara gram de sunet!!!
Am incercat eu sa instalez ce am sters ,da' de unde ca ieri a fost 13,cum sa am eu noroc 102.gif
M-am muncit de am capiat,am citit toate forumurile ,dar cum n-am idee ce-am prin calculator m-am uitat ca mata-n calendar.
In final m-am prins de o treaba,ca sunetul are legatura cu placa de baza 4.gif ,iar pentru asta eu aveam factura si CD de instalare yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si cu un mic ajutor de la "Windows help center" mi-am readus sunetul in boxe.Sunt atat de bucuroasa ca-mi vine sa ma tzuc mwah.gif
lucia
(gabrrela @ Nov 14 2007, 05:52 PM) *
Salutare!
Noi n-am avut de ales,a trebuit sa iesim afara ca am mai avut eu una-alta de rezolvat.Am imbracat-o pe picii ca pe Mos Craciun 71.gif ca am scos-o cu caruciorul sport( ca ala de iarna nu incape in lift si singura 6 etaje nu ma incumet).

Sa va spun ce prostii facui :m-am apucat de curatenie,dar nu prin casa 68.gif ,in calculator fool.gif , si m-am bagat in control panel si am dat uninstal la ce mi s-a parut mie ca nu mi-ar folosi fool.gif fool.gif fool.gif fool.gif .Uite asa am reusit sa-mi las calculatorul fara gram de sunet!!!
Am incercat eu sa instalez ce am sters ,da' de unde ca ieri a fost 13,cum sa am eu noroc 102.gif
M-am muncit de am capiat,am citit toate forumurile ,dar cum n-am idee ce-am prin calculator m-am uitat ca mata-n calendar.
In final m-am prins de o treaba,ca sunetul are legatura cu placa de baza 4.gif ,iar pentru asta eu aveam factura si CD de instalare yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si cu un mic ajutor de la "Windows help center" mi-am readus sunetul in boxe.Sunt atat de bucuroasa ca-mi vine sa ma tzuc mwah.gif

Asa fac si eu , imi bag nasul si dupa dau din colt in colt ca nu stiu ce sa ii mai fac.
Ariana27
Bravo Gabi 41.gif te-ai descurcat tu pana la urma 41.gif
Sunteti bine? imediat vine tati 16.gif

Lucia esti mai linistita azi?
niki75
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 07:04 PM) *
Bravo Gabi 41.gif te-ai descurcat tu pana la urma 41.gif
Sunteti bine? imediat vine tati 16.gif

Lucia esti mai linistita azi?

Ati venit de afara?
Azi a fost bine in Bucuresti dar din noaptea asta incep ploile.
Ariana27
Am iesit fara carut 71.gif m-a cocosat putin dar a facut miscare in aer liber 69.gif
Am fost la o prietena care are pisica si Alexia punea telefonul la urechea pisicii si ii zicea "ao-ao" 24.gif 24.gif
gabrrela
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 11:04 AM) *
imediat vine tati 16.gif

Pai de -aia m-am agitat sa "repar" calculatorul,ca ar fi ras de mine si cu.....

Picii a tusit un pic de dimineata.Sper sa nu se receasca.
Ariana27
Sanatate Alexiei mwah.gif
gabrrela
Sar'na mwah.gif mwah.gif mwah.gif mwah.gif
La fel la toate cireselele.
Alexia s-a trezit la 19,asa ca trebe sa zburdam un pic, sa ne ia oboseala 24.gif 24.gif Ascultam "chef ardelenesc" ca doar avem boxeeee yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Aveti o reteta de praji cu mar?Da' verificata de voi!!!
Mie nu-mi reuseste aluatul,am auzit retete cu iaurt,untura,margarina,ulei.Ce-i drept,nu prea ma pricep io la nimic prin bucatarie(poate doar la spalat vase 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif ),da' ma bag mecanic 24.gif 24.gif 24.gif
Ariana27
Am venit la calculator ca nu mai pot de nervi 14.gif 14.gif 14.gif 14.gif iar nu gasesc o suzeta 14.gif 14.gif 14.gif 14.gif 14.gif 14.gif

Gabi eu n-am facut praji cu mere, nu prea imi place 10.gif

ce figura esti 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
lucia
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 07:04 PM) *
Bravo Gabi 41.gif te-ai descurcat tu pana la urma :41:Sunteti bine? imediat vine tati 16.gif Lucia esti mai linistita azi?
Ariana merci de intrebare. Nu pot spune ca sunt mai bine, azi chiar am reprogramat sedinta de condus ca nu am avut chef sa ii vad mutra mosului.Dar pot spune ca parca nu mai sunt un pachet de nervi.Azi i-a zis Yanna lui tati, "tati money" 24.gif 24.gif 24.gif
gabrrela
Bravo ,Yanna! 41.gif
Io o provoc pe Alexia sa-i zica la bunicu-so " mosu' bani",dar nu am succes!!!
niki75
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 07:22 PM) *
Am iesit fara carut 71.gif m-a cocosat putin dar a facut miscare in aer liber 69.gif
Am fost la o prietena care are pisica si Alexia punea telefonul la urechea pisicii si ii zicea "ao-ao" 24.gif 24.gif

Ariana ai facut miscare tu sau Alexici 4.gif ?

(lucia @ Nov 14 2007, 08:12 PM) *
Ariana merci de intrebare. Nu pot spune ca sunt mai bine, azi chiar am reprogramat sedinta de condus ca nu am avut chef sa ii vad mutra mosului.Dar pot spune ca parca nu mai sunt un pachet de nervi.Azi i-a zis Yanna lui tati, "tati money" 24.gif 24.gif 24.gif

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif Mortala faza

Gabi eu fac prajitura cu mere si blatul e ca la tort pandispan. Daca vrei iti zic reteta.
lucia
Eu nu prea ma laud ca fac praji ca nu stiu , nu am mostenit-o pe mama , fratele meu a mostenit-o , eu sunt cam paralele cu bucataria. Norocul meu este ca ai mei prefera mancarurile mai "usoare" adica , cartofi prajiti, fripturi, arip[ioare, genul asta si mai ales gratar, asa ca....m-am scos.Daca vrea ciorba sau sarmale , cozonac sau asa ceva se duce la soacra-mea si zice"mama, ce ciorba buna!" .Fetelor vreau si eu un link unde as putea sa intru sa vad cum se fac oregami ca m-a innebunit Cristian, aveti idee unde pot cauta?
Ariana27
Niki io am facut mai mult efort decat ea 24.gif

Lucia e mortala Yanna 24.gif de pe acum ii care bani lu' tati 24.gif
ce anume cauti Lucia?
eliotys
am eu o reteta de tort cu mere iese ultra fain (e verificata, kg-le mele in plus sunt martore 10.gif ) si eu voiam s-o fac azi dar n-am gasit inca reteta; e pe undeva printr-o carte de bucate o gaseam azi daca ma lasa si piciul.
niki75
(lucia @ Nov 14 2007, 08:25 PM) *
Eu nu prea ma laud ca fac praji ca nu stiu , nu am mostenit-o pe mama , fratele meu a mostenit-o , eu sunt cam paralele cu bucataria. Norocul meu este ca ai mei prefera mancarurile mai "usoare" adica , cartofi prajiti, fripturi, arip[ioare, genul asta si mai ales gratar, asa ca....m-am scos.Daca vrea ciorba sau sarmale , cozonac sau asa ceva se duce la soacra-mea si zice"mama, ce ciorba buna!" .Fetelor vreau si eu un link unde as putea sa intru sa vad cum se fac oregami ca m-a innebunit Cristian, aveti idee unde pot cauta?

http://www.origami.com/gallery.html
http://www.paperfolding.com/diagrams/
Dai pe google origami si vezi ca mai gasesti...
gabrrela
Vai,ce toanta suuuunt!!
Eu credeam ca-i ceva de mancare.........
Pasarea.....................Mihai Viteazu' 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
eliotys
(gabrrela @ Nov 14 2007, 09:10 PM) *
Vai,ce toanta suuuunt!!
Eu credeam ca-i ceva de mancare.........
Pasarea.....................Mihai Viteazu' 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Nu m=am prins de chestia cu Mihai Viteazu 20.gif Gaby fa o schema ca sa priceapa si cei din liga lui becali 10.gif

Pun poze cu pici in nestire:

Ariana27
kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif pentru Mihnea de la noi! observ in unele poze ca are parul ondulat 39.gif tareeee frumusel e baiatu' 8.gif

Nici io nu m-am prins la faza cu Mihai Viteazu' , io is blonda 10.gif

De abia am reusit sao culc pe Alexia 20.gif 20.gif 20.gif maine o scol la 7 dimi 4.gif
eliotys
(Ariana27 @ Nov 14 2007, 11:35 PM) *
kiss2.gif kiss2.gif kiss2.gif pentru Mihnea de la noi! observ in unele poze ca are parul ondulat 39.gif tareeee frumusel e baiatu' 8.gif

Nici io nu m-am prins la faza cu Mihai Viteazu' , io is blonda 10.gif

mwah.gif mwah.gif mwah.gif 5.gif 5.gif 5.gif

No tu ai scuza, da' eu nici macar blonda nu-s 40.gif

Cred ca v-a zapacit pana la ora asta copila... eu pe la 17 deja incep sa nu mai am rabdare cu copilul; Laur ar trebui sa vina la 17 si cum se termina tanar si nelinistit stau cu ochii pe ceas ca pe butelie doar doar o veni mai repede sa-i predau progenitura 10.gif

Iar am baut cola si iar n-am somn si maine dimineata as face orice pt inca 10 min in pat
Ariana27
La tine totusi e bine ca vine la 5 dar Vic mai nou vine pe la 20 - 20.30 si maine e la Bucuresti si cica vine destul de tarziu 20.gif 20.gif Cand am vazut ca se face 10.30 sa turbez nu alta... stiam ca iar se culca pe la 11.30 20.gif
eliotys
Mai de cand il avem pe Mihnea nush cum face dar vine muult mai devreme acasa; drept ca inainte nici eu nu veneam tot timpul devreme si cred ca nu se grabea sa vina sa stea singur acasa. Ma duc la nani ca poate vine si somnul daca stau in pat. Seara faina. Pup!
Ariana27
Si eu ma duc.Noapte buna mwah.gif
gabrrela
'Neata!
V-am lasat in ceata aseara 4.gif .Mergea foarte greu calculatorul(l-am mai mesterit nitel 4.gif ) si nici internetul nu avea o viteza grozava,asa ca am inchis si m-am dus la televizor.

Dar expresia "Marin s-o crezi tu" va zice ceva, sau " ma dau cu spray de fuga"?
Sunt expresii folosite de dirigu' meu 8.gif La fel si cea cu Mihai Viteazu.La noi s-au impamantenit foarte bine expresiile astea

In traducere: pasarea malai viseaza(ca ma gandeam la mancare cand am citit oregami)
Ariana27
'Neata mwah.gif

Acum am priceput faza cu Mihai Viteazu'.

Mi-e un somn,Alexicii a dormit ci noi in pat aproape toata noaptea si s-a foit intr-una 102.gif s-a trezit pe la 6 si la 7 s-a culcat.Vreau o cafea sa
ma trezesc 20.gif
niki75
Arian te invit la o cafea mwah.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.