Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A Nascut Gabita, A Venit Mihaita!
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Nasterea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
freedelia
Prima parte: http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...c=10489&hl=
Gabita
ia uiteeee...am trecut la partea a doua. 69.gif
Revin mai tarziu si pun si niste pozici de ieri. 4.gif
stefytza
Pai hai cu ele! 69.gif
Kitte
Pozeeee yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Gabita
incercam sa punem o poza sa vedem daca merge.mergeeee.Mai punem atunci... 71.gif
loryna_79
Pupam frumuselu Mihaita si adidasii lui draguti. mwah.gif
stefytza
Mai dar smecher te-a facut mamii! 35.gif
Gabita
Mai punem niste poze... yahoo.gif aici ne pregateam sa iesim afara..probam niste caciulite,cu asta zici ca suntem floare 24.gif asta mai merge...Aici ma jucam cu o jucarie primita de la o prietenaia uitati,noaptea ma imbrac in pijama...Mai pun cateva poze si la nasterea.24.gif 24.gif 24.gif aici suntem la nasterea...am uitat unde eram... 35.gif Mai pun si la clubul mamicilor iulie-sept. 71.gif
simiiii
Hai ca te-ai zapacit 71.gif , foarte frumoase pozele, tare dragalas te-ai facut Mihaita mwah.gif
monikamares
Mai, ce mamica zambitoare si dragastoasa si ce baieti seriosi. Pupam pe smecherila mwah.gif
stefytza
Asa, probe! Mamii fumoasa esti! Si Mihaita e un scump! mwah.gif
Daniela-Monica
Pupici pentru o familie frumoasa!
Gabita
Sa va mai punem niste pozici. 71.gif

Asa stau eu cu mainile pe genunchi,inca nu imi prin talpitele. 10.gif

Cum ma tinea el de obraz.... 8.gif

Sunt smecher,plec la plimarica...

simiiii
Dragul de el, ar vrea sa ajunga la talpite, ei nu mai e mult si vor ajunge in gfurita la rontait 71.gif
Gabita
pana atunci trebuie sa-i tai unghiile de la picioruse.Inca nu le-am taiat niciodata. 102.gif Ele sunt moi si s-au mai rupt.Of!!!!
marisa
gabitaaa ce mare s-a facut mihaita. hai ca mai faci tu un fratior pentru el (iti zic eu ca nu vrea surioara ca nu se va juca cu ea :)
am ochit elefantelul lumpy ala mov din patut. sa il ascunzi bine ca poate poate 10.gif
va pupam

parca tu imi mai cereai poze.am mai pus la nasterea.eric a crescut ca-n povesti are 6300 si eu m-am mirat cu ochii in cantar si credeam ca e stricat :)

am fugit la treaba.
victoria

Gabita unde esti mami? Nu te-am mai vazut de cateva zile,sper ca-i totul ok.
stefytza
Gabitza pupici.eu ii tai Isei unghiutzele.Pe unde umblii si si tu?
Andreiavip
nashicooooo
pot posta si eu mesaje yahoo.gif
mai baga poze cu mihaita mwah.gif
Gabita
QUOTE(victoria @ Nov 21 2007, 12:05 PM) *
Gabita unde esti mami? Nu te-am mai vazut de cateva zile,sper ca-i totul ok.

am fost in spital saptamana trecuta.Am facut gimnastica.Acum suntem mai puternici,cand ne trage mami de manute ne ridicam cu tot cu cap. yahoo.gif Nu ca acum o saptamana.Am stat de luni pana vineri si am facut gimnastica de cate doua ori pe zi cate jumatate de ora.Lui i-a placut pt ca kinetoterapeutele erau tinere si frumoase si le zambea intr-una. 24.gif
Kitte
Ia te uita cine a facut 4 luni azi! La multe multe multe lunite Mihaita! disco.gif disco.gif disco.gif disco.gif
mari-d
occasion15.gif occasion15.gif occasion15.gif occasion13.gif occasion13.gif occasion13.gif
Gabita
Multumim!! 6.gif 6.gif
Suntem mari,ce sa mai!!!
Azi vine doctorita sa ne faca vaccinul 17.gif si sa ne spuna ce sa adaugam in alimentatia noastra de om mare,ca pana acum am fost bebelus,am papat doar laptic. 71.gif
Andreiavip
La Multe Luniteeeee 8.gif 8.gif
ce baiat mare te-ai facut Mihaita 69.gif
mwah.gif mwah.gif
sa fii sanatos, voios, voinic si plin de noroc mwah.gif
Gabita
QUOTE(Andreiavip @ Nov 27 2007, 12:27 PM) *
La Multe Luniteeeee 8.gif 8.gif
ce baiat mare te-ai facut Mihaita 69.gif
mwah.gif mwah.gif
sa fii sanatos, voios, voinic si plin de noroc mwah.gif

mwah.gif 6.gif
Kitte
La multe lunite!!!!!!!!! Asteptam vesti de la vizita pediatrului si poze!!!
Gabita
Nu a venit dr azi,vine maine.O sa pun maine poze.I-am facut cateva azi,dar mai facem pana la culcare. 71.gif
Kitte
Dimineata arata 4 luni fix, acum 4 luni si o zi. Ce imi scapa? 39.gif
angisara
La multe lunite, pui mic si dulce! occasion15.gif occasion13.gif occasion16.gif
stefytza
La multe lunite! Este foarte bun masajul, stimuleaza muschiuletii. 6.gif yahoo.gif
Gabita
Multumim!!! 6.gif
Azi punem si pozici! 10.gif
geany
La multe lunite puiului! D'abia astept poze cand papa mancare de om mare! 3.gif
Gabita
Din pacate inca nu am inceput sa mancam ca un om mare pt ca suntem bolnavior. 2.gif Dupa ce ne refacem,papam ...

cateva pozici... 10.gif

cu tati doua poze,in a doua el se preface ca doarme,dar eu stiu ca nu doarme.. 71.gif ,suntem amandoi la pijama. 10.gif

Pozele astea doua sunt facute de ziua mea la 4 luni,sunt foarte serios cand ma gandesc la ce varsta am ajuns.... 24.gif

simiiii
Sanatate multa Mihaita, sa te faci bine! Pupici de la Alexia
Gabita
o pupam si noi pe Alexia,fata frumoasa! mwah.gif
victoria

La multe lunite pui mic!!!!!!!!!
Scuze pentru intarziere ,sper sa se termine si la voi cu atatea incercari ,stiu cat este de greu.
Muuuuuuuuuullllllllllllta sanatate!
Gabita
Multumim,sper sa se rezolve toate...ca tare multe sunt....
dar sunt optimista,am si zile in care as plange incontinuu....
Gabita
Am mai fact niste pozici,sa va punem sa le vedeti si voi. 10.gif

Aici am adormit in leagan...

Gabi.P
Gabita, ai un baietel din ce in ce mai frumusel. Sa va traiasca. mwah.gif
Kitte
Ce dulce doarme. 8.gif
simiiii
Pupam puiutul si ii dorim multa sanatate!
mari-d
Ce ai patit puiut scump?
Pupam dulce si sa se faca sanatos 6.gif
Gabita
MUltumim! mwah.gif
Pai,saptamana trecuta am fost bolnavior.A vomitat,a facut febra si caca des.Am chemat salvarea.Este bine.Maine o sa vina sa ne faca i vaccinul. 17.gif
irina_b48
Gabita, da' serios baiat mai ai! Gidila-l cind ii faci poze, sa vedem si noi un zimbet! 71.gif Pupam 8.gif
Gabita
pai,el rade mereu si zambeste,dar cand vede aparatul,e foarte mirat si serios.Nu stiu de ce.... 39.gif
Kitte
Incearca sa ii faci mai de departe cu zoom sa nu il mai vada.
Gabita
Si aici,el e tare vesel cand tati il ia si il ridica suuuus,dar acum a vazut aparatul... 71.gif Ne pregateam de baita.Da atata din picioare ca uitati cum a alunecat. 10.gif
Gabita
am uitat sa punem o poza..... 71.gif

Daniela-Monica
Pupici pentru un baiat scump. Imi place cadita pentru ca are compartimente.
monikamares
Gabita, da' s-a blonzit Mihaita 13.gif Nu era brunetel la nastere? Pupa mama frumuselul mwah.gif

Avem si noi cadita la fel (chiar si culoarea e aceeasi) da' eu nu prea sunt multumita de ea. Ca are motul ala in mijlocul caditei care ar trebui s-o tina pe bebelina sa nu alunece. Si n-o tine 14.gif Si aluneca , exact ca Mihaita, chiar se urca cu funduletul pe el si sta stramba cu fundicul in sus si se duce ba in stanga ba indreapta. Si imi imaginez cum mi-ar veni mie sa stau in pozitia aceea. M-as enerva rau 14.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.