QUOTE(beatricemc @ Oct 25 2007, 10:19 PM)

Am o intrebare incuietoare:
nu ca as fi pusa in situatia data ci in cazul in care s-ar intampla,as vrea sa ma asigur ca e totul ok.
Dupa ce am nascut-o pe Mara si dupa ce nu am mai alaptat am inceput sa iau pilule anticonceptionale Yasmine.
DAR.....daca intr-o zi ....uit sa iau pilula

si tocmai atunci....tzac pac.... si se intampla sa raman insarcinata ...si nestiind ,iau pilule in continuare.........copilul in cazul acesta ar fi sanatos.Pilulele acelea inainte si dupa conceptie nu i-ar putea dauna sanatatii.
In prospect scrie ca daca suspectezi ceva sa intrerupi administrarea si sa te adresezi imediat doctorului.....Asta ce inseamna?!?!? De bine sau de rau?
Ma intereseaza ca daca s-ar intampla asa ceva nu as vrea sa fiu nevoita sa ...fac lucrul de care m-am temut si ferit toata viata:CHIURETAJUL
Daca aveti idee despre treaba asta luminati-ma si pe mine va rog.
Pupici si multumesc!
pe un alt forum am intalnit o mamica
ea lua acelasi anticonceptional ca si tine si a ramas insarcinata,dar fara a fi uitat sa ia o pilula
partea buna este ca bebe e perfect sanatos
ei i-au fost prescrise pilulele astea pe motive medicale,nu in scop contraceptiv si pt ca ea chiar isi dorea un bebe,medicul i-a spus ca e posibil sa ramana insarcinata pe perioada folosirii lor si bebe nu va fi afectat in nici un fel