Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sarcina In Timpul Adiministrarii Pilulelor
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Sarcina
beatricemc
Am o intrebare incuietoare: 71.gif
nu ca as fi pusa in situatia data ci in cazul in care s-ar intampla,as vrea sa ma asigur ca e totul ok.
Dupa ce am nascut-o pe Mara si dupa ce nu am mai alaptat am inceput sa iau pilule anticonceptionale Yasmine.
DAR.....daca intr-o zi ....uit sa iau pilula fool.gif si tocmai atunci....tzac pac.... si se intampla sa raman insarcinata ...si nestiind ,iau pilule in continuare.........copilul in cazul acesta ar fi sanatos.Pilulele acelea inainte si dupa conceptie nu i-ar putea dauna sanatatii.
In prospect scrie ca daca suspectezi ceva sa intrerupi administrarea si sa te adresezi imediat doctorului.....Asta ce inseamna?!?!? De bine sau de rau?
Ma intereseaza ca daca s-ar intampla asa ceva nu as vrea sa fiu nevoita sa ...fac lucrul de care m-am temut si ferit toata viata:CHIURETAJUL 17.gif
Daca aveti idee despre treaba asta luminati-ma si pe mine va rog.
Pupici si multumesc!
gaby
mami a ramas gravida cu sora-mea in timp ce lua anticonceptionale....rigevidon parca
sora-mea e putin "lovita in cap" dar in rest e bine!!! 35.gif 24.gif 24.gif

acum serios vorbind...a fost nascuta prematur la 7 luni(nu stiu daca are vreo legatura),un plaman nu i-a functionat si a stat la incubator cam 2 sapt timp in care a recuperat greutatea si si-a revenit foarte bine
in timpul sarcinii doctorii o tot prosteau pe mami cum ca fata va avea sindromul down si alte malformatii...dar sora-mea a iesit normala si e sanatoasa tun 71.gif 71.gif
eki
pai eu zic ca daca pe moment uiti sa iei pilula, a doua zi cand tb sa iei pilula sigur iti dai seama c-ai uitat-o pe cea dinainte (asta daca iti scrii pe folie data si ziua-marti 14-, in cazul in care nu e deja scrisa) deci iei in calcul si varianta ca s-ar putea sa vina barza. pilulele impiedica nidarea oului in cazul in care fecundatia totusi s-a produs. daca outul face fata intoxicatiei hormonale din zona si tot se nideaza, are 99.99% sanse sa fie un fat perfect sanatos. am citit asta undeva, long time ago. ca sa nu mai spun de n cazuri in care mama a luat pilule si nu si-a dat seama ca e insarcinata pana prin luna a 5a-6a cand a inceput bebe sa loveasca mai tare si copiii rezultati au fost si sunt perfect sanatosi! sper sa te fi lamurit cat de cat mwah.gif
beatricemc
QUOTE(eki @ Oct 25 2007, 10:35 PM) *
. am citit asta undeva, long time ago. ca sa nu mai spun de n cazuri in care mama a luat pilule si nu si-a dat seama ca e insarcinata pana prin luna a 5a-6a cand a inceput bebe sa loveasca mai tare si copiii rezultati au fost si sunt perfect sanatosi!

13.gif 13.gif 13.gif 13.gif

pai ma gandesc in felul urmator....bineinteles ca imi dau seama ca am uitat pilula dar....sa fi ramas sau nu 39.gif 39.gif sa continui sa ma protejez sau nu 39.gif

dar daca spui tu ca ar fi sanatos...as asa fie....
de fapt sa Dea Domnul sa nu fiu pusa in situatia data....dar ma documentez si eu...just in case....
multumesc pt raspuns! mwah.gif
freedelia
SI eu stiu ca daca bebe reuseste sa se nideze, alte riscuri nu exista.
crisabc
QUOTE(beatricemc @ Oct 25 2007, 10:19 PM) *
Am o intrebare incuietoare: 71.gif
nu ca as fi pusa in situatia data ci in cazul in care s-ar intampla,as vrea sa ma asigur ca e totul ok.
Dupa ce am nascut-o pe Mara si dupa ce nu am mai alaptat am inceput sa iau pilule anticonceptionale Yasmine.
DAR.....daca intr-o zi ....uit sa iau pilula fool.gif si tocmai atunci....tzac pac.... si se intampla sa raman insarcinata ...si nestiind ,iau pilule in continuare.........copilul in cazul acesta ar fi sanatos.Pilulele acelea inainte si dupa conceptie nu i-ar putea dauna sanatatii.
In prospect scrie ca daca suspectezi ceva sa intrerupi administrarea si sa te adresezi imediat doctorului.....Asta ce inseamna?!?!? De bine sau de rau?
Ma intereseaza ca daca s-ar intampla asa ceva nu as vrea sa fiu nevoita sa ...fac lucrul de care m-am temut si ferit toata viata:CHIURETAJUL 17.gif
Daca aveti idee despre treaba asta luminati-ma si pe mine va rog.
Pupici si multumesc!

pe un alt forum am intalnit o mamica
ea lua acelasi anticonceptional ca si tine si a ramas insarcinata,dar fara a fi uitat sa ia o pilula
partea buna este ca bebe e perfect sanatos
ei i-au fost prescrise pilulele astea pe motive medicale,nu in scop contraceptiv si pt ca ea chiar isi dorea un bebe,medicul i-a spus ca e posibil sa ramana insarcinata pe perioada folosirii lor si bebe nu va fi afectat in nici un fel
oanna25
Si eu am o prietena ca a uitat sa-si ia pastila intr-o zi si a ramas insarcinata. Acum are un baietel de 9 luni, sanatos tun si frumos de numa si foarte destept. Asa ca, eu as zice ca in cazul in care s-ar intampla, sa nu iti faci probleme, ca totul va fi ok. 3.gif
beatricemc
multumesc fumos pentru raspunsuri! mwah.gif
acum poate sa ma viziteze Roza scleroza si sa uit pastilutza 71.gif
freedelia
Dar te bate gandul unui alt bebe?
atia
buna fetelor, vin si eu. mie mi.-a prescris medicul aceleasi anti dar pt a "odihni" ovarele. asa cica ar fi. si apoi daca te uiti pe prospect, medicamentul e facut din 2 hormoni feminini are nu cred ca au ce face rau copilului.pupici
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.