Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Obiceiuri De Craciun
Discutii Despre Copii > Diverse > Evenimente > Sarbatori
AdrianaC
Ce obiceiuri de Craciun sunt pe la voi ? Am vazut ca ne-am adunat din mai multe zone si ar fi interesant de vazut ce obiceiuri sunt.
kiki
Eu nu vin dintr-o zona cu traditii deosebite.... sunt din Bucuresti.... singurul lucru pe care il consider traditie e sa fac intotdeauna Craciunul cu familia....
ah, si sa nu lipseasca fripturica de porc si sarmalutzele... 8.gif
bradul cu cadouri sub el (neaparat 71.gif ) si atmosfera placuta, veselie...
Criss_B
CITAT(kiki @ Nov 3 2005, 07:33 PM)
Eu nu vin dintr-o zona cu traditii deosebite.... sunt din Bucuresti.... singurul lucru pe care il consider traditie e sa fac intotdeauna Craciunul cu familia....
ah, si sa nu lipseasca fripturica de porc si sarmalutzele...  8.gif
bradul cu cadouri sub el (neaparat  71.gif ) si atmosfera placuta, veselie...
[snapback]15048[/snapback]

hi-hi-hi... ba puteai sa spu ca vii dintr-o zona babiloniana... ca aici gasesti toate felurile de traditii, care mai de care mai diferite...

si ca tu ai ales sa te adaptezi, folosind ceea ce au majoritatea lor in comun 10.gif 71.gif
ca si mine de altfel:
* sa fie familia unita
* sa avem cozonac si friptura de porc, sarmalute in foi de vita si alte delicatesuri
* bradul impodobit de toti ai casei si cadourile de sub el
* a doua zi vizite pe la parinti si nasi...
* ca atmosfera trebuie sa fie neaparat cea de sarbatoare nu mai vorbim 6.gif
kiki
E sarbatoarea mea preferata (ma bucur ca s-au gandit parintii mei sa imi puna Cristina, asa simt ca e sarbatoarea mea 8.gif intr-un fel)....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.