Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Imi Este Rau!
Discutii Despre Copii > Informatii > Sanatate
ancuza
dragi mamici, de azi noapte, imi e rau , am febra, frisoane,ameteli, dureri de spate,de cap si toti muschii, inclusiv cei fesieri....cum se spune, ma doare toata carnea.
am luat niste simptomatice ai antipiretice, dar febra revine.
sunt singura cu Ana si sta numai pe langa mine.
azi mi-am facut si un polidin.ce as mai putea lua?
imi e teama sa nu fi luat vreo gripa. cum sa o feresc pe ana?
dviviond
QUOTE(ancuza @ Oct 19 2007, 04:14 PM) *
dragi mamici, de azi noapte, imi e rau , am febra, frisoane,ameteli, dureri de spate,de cap si toti muschii, inclusiv cei fesieri....cum se spune, ma doare toata carnea.

Sanatate multa!
Ai mare grija. Poti sa mergi cu polidinul dar de 2 ori pe zi. Poti sa mai iei niste fervex si vitamina C
Offf pe Ana nu stiu cum ai putea sa o feresti 2.gif ... dai niste oscillo si vitamina C.
Aveti grija de voi! 6.gif
gaby
QUOTE(ancuza @ Oct 19 2007, 05:14 PM) *

ooofff.....greu e cand esti bolnava si esti si cu puiul langa tine!!!
incearca nurofen ptr raceala si gripa
sa iei 2 odata si apoi cate una la fiecare 6 ore

pe mine m-a pus pe picioare in 2 zile

multa sanatate si pupici!!!
adriana_dh
Tuica fiarta neagra de piper macinat, cateva inghitituri (e gretos, dar la mine a functionat). Nu iti face griji pentru fetita, dar nu ii sufla sau tusi sau stranuta direct in fata, organismul trebuie sa se apere singur. Multa sanatate!
lelisor
iti recomand si o masca (din aia chirurgicala) de la farmacie (sau dc ai vreun cabinet stomatologic pe langa tine. numai sa nu fie prea tarziu ca, de obicei dureaza de cand ai luat virusul si pana cand se manifesta boala (perioada de incubatie); eu zic sa vorbesti si cu pediatrul, sa nu te ia pe nepregatite
holili4
QUOTE(ancuza @ Oct 19 2007, 05:14 PM) *

Ai grija, nu vreau sa te speriu, dar si baietelul meu e bolnav si nici el nu scapa de febra foarte mare care tot revine.
Sanatate multa!
goanga30
ancuza multa sanatate 6.gif 6.gif
eventual mai pune si niste sosete cu otet la picioare,bea ceaiuri multe si fierbinti.
la mine mai are efect o cana de lapte fiert in care pun un catel de usturoi si o lingurita de miere,e cam naspa la gust dar eficient pentru mine.usturoiul lasa-l cam 5 minute in laptele fiert
emi
Super bune toate leacurile fetelor!
Pt fetita merge oscilococcinum si vit C, cum iti recomanda dviviond, eventual o masca. Insanatosire grabnica!
ancuza
multumesc fetelor pentru sfaturi.
ieri am ars in flacari toata ziua... si am facut pe deasupra si tensiune....imi vajaiau urechile groaznic.
am facut o baie fierbinte cu sare , apoi l-am pus pe al meu sa ma maseze cu spirt si m-am bagat la pat.
am luat upsarin cu vit c si coldrex, iar mai tarziu o fiola de algocalmin ca imi crescuse iar febra peste 38.
azi m-am trezit fara febra... dar cu aceeasi durere de cap.
am facut si al doilea polidin.
sper ca pana luni sa ma pun pe picioare
anyR
Insanatosire grabnica, bebelina o poti feri cu vitamine.....multe sucuri de portocale, o limonada , kiwi......stiu cum e.......Succes 18.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.