Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cadouri De Craciun
Discutii Despre Copii > Diverse > Evenimente > Sarbatori
AdrianaC
Nu mai e mult si se apropie Craciunul ! La ce cadouri va ganditi pentru cei mici, pentru sot si pentru restul ?

Hai sa vedem idei de cadouri si poate ma inspir si eu de la voi. Eu pentru sotul meu am avut mereu probleme cu alegerea cadoului, pentru ca e f. pretentios. La copil e mai simplu, ca poti sa tatonezi terenul si sa vezi ce isi doreste.

De asemenea, ce v-ati dori sa primiti cadou de Craciun ?
kiki
Pt sotul meu o sa cumpar un palton.

Eu mi-as dori o masina noua de Craciun, dar din pacate nu se poate...daca o sa stau o perioada acasa, cu bebele, nu putem cumpara...

O sa ma multumesc cu orice imi pune mosu' sub brad (de regula tot io sunt, dar...ma bazez pe inspiratia de moment)...

Pt puisorul mic, nu stiu de pe acum ce o sa ii cumpar... vad io ce are nevoie atunci.... 25.gif
AdrianaC
CITAT(AdrianaC @ Nov 3 2005, 05:20 PM)
Nu mai e mult si se apropie Craciunul ! La ce cadouri va ganditi pentru cei mici, pentru sot si pentru restul ?

Hai sa vedem idei de cadouri si poate ma inspir si eu de la voi. Eu pentru sotul meu am avut mereu probleme cu alegerea cadoului, pentru ca e f. pretentios. La copil e mai simplu, ca poti sa tatonezi terenul si sa vezi ce isi doreste.

De asemenea, ce v-ati dori sa primiti cadou de Craciun ?
[snapback]14956[/snapback]

Pentru Alice o sa-i luam role si trotineta.
Pentru sotul meu cred ca o sa iau ceva pentru calculator, sau niste casti fara fir.
Pentru Andrei, chiar nu stiu, o sa aibe maxim 1 luna 11.gif .
Pentru mine, inca nu stiu ce vreau (s-ar putea ca atunci sa imi doresc doar sanatate si sa ma refac mai repede 21.gif )
bilutza
CITAT(kiki @ Nov 3 2005, 05:41 PM)
Pt sotul meu o sa cumpar un palton.

Eu mi-as dori o masina noua de Craciun, dar din pacate nu se poate...daca o sa stau o perioada acasa, cu bebele, nu putem cumpara...

O sa ma multumesc cu orice imi pune mosu' sub brad (de regula tot io sunt, dar...ma bazez pe inspiratia de moment)...

Pt puisorul mic, nu stiu de pe acum ce o sa ii cumpar... vad io ce are nevoie atunci....  25.gif
[snapback]14970[/snapback]

Nici n-are pretentii prea mari, mititica. 21.gif Doar o masina noua ! 10.gif Si sotului ii ia un palton. 24.gif Fii-tu , daca iti seamana, o sa vrea un apartament. 71.gif
bilutza
Eu chiar nu stiu ce o sa iau. O sa incerc sa ma inspir din cadourile voastre. 3.gif
kiki
CITAT(bilutza @ Nov 3 2005, 08:02 PM)
Nici n-are pretentii prea mari, mititica.  21.gif Doar o masina noua !  10.gif Si sotului ii ia un palton.  24.gif Fii-tu , daca iti seamana, o sa vrea un apartament.  71.gif
[snapback]15024[/snapback]

Beeeei, asta a fost durerea mea mare... ca nu am apucat sa imi iau inainte de bebe.... 20.gif
el are masina si io palton... acum vreau si invers.... el palton si io masina... 35.gif
bilutza
CITAT(kiki @ Nov 3 2005, 07:24 PM)
Beeeei, asta a fost durerea mea mare... ca nu am apucat sa imi iau inainte de bebe.... 20.gif
el are masina si io palton... acum vreau si invers.... el palton si io masina... 35.gif
[snapback]15039[/snapback]

Aaaaa, asta e altceva. Egalitate in drepturi. Mi se pare ok. Acum pune-l si pe el sa-si faca un baiat. 21.gif
elle
pt.matei cred k e "craciun" in fiecare zi in care mami iese singura din casa cu bani in buzunar 21.gif 21.gif 21.gif

sotziorului meu iubit ii voi face cadou o bucata mare de dragoste, asortata cu niste desuuri "beton"pe-a mea persoana 21.gif 21.gif ...

iar eu imi doresc o sanie trasa de reni, un costum de ski, un week-end numai cu tati...si lista ar putea continua, dar, dak n-as fi o fire asa de vesela, m-ar bufni pansul k oricum nu voi kpata nimic din astea, in skimb, in fiecare zi "moshu" imi spune k ma iubeste ...e cel mai frumos cadou pe care-l primesc zilnc 9.gif

aaaa, mi-as dori de sarbatori, dar nu anu'asta, ci la anu' k "moshu" sa-mi aduk o burtik mishcatoare (adik-n 4 luni, k altfel nu iese bine la numaratoare...da cu virgula...)
freedelia
Eu imi doresc de Craciun produsele de la Clinique pe care de mai mult de un tot aman sa mi le cumpar si care, culmea, nici nu sunt asa scumpe (am facut socoteala ca cu 100 de dolari imi iau tot ce imi trebuie si imi ajunge cam un an). Daca as reusi sa ma mobilizez si sa le cumpar, asta ar fi cel mai frumos cadou de Craciun, pentru ca pielea mea este foarte deshidratata de cand am ramas insarcinata si daca foloses creme mai ieftine se ingrasa si arata urat.

Lui tati vreau sa ii cumpar un costum de firma, cred ca Armani (BINEINTELES, FALS, ca doar suntem in Shanghai, si au falsuri de juri ca sunt de la mama mamei lor).

Lui John cred ca o sa ii cumparam tricicleta (ca aici nu ninge, deci o poate folosi si iarna) si alte mii de jucarii, care aici sunt foarte frumoase si ieftine.

Sarbatori fericite tuturor!
codruta
CITAT(AdrianaC @ Nov 3 2005, 05:20 PM)

[snapback]14956[/snapback]

anul asta e treaba lui tati sa cumpere cadouri pentru toti ca eu voi fi proaspata mamica cu BB de cateva saptamani 8.gif
Cred ca e devreme sa ma gandesc la ce-mi doresc. Deocamdata cea mai mare dorinta e sa-l vad pe BB sanatos (si eu la fel) 11.gif
elle
CITAT(freedelia @ Nov 4 2005, 06:22 AM)
Eu imi doresc de Craciun produsele de la Clinique pe care de mai mult de un tot aman sa mi le cumpar si care, culmea, nici nu sunt asa scumpe (am facut socoteala ca cu 100 de dolari imi iau tot ce imi trebuie si imi ajunge cam un an). Daca as reusi sa ma mobilizez si sa le cumpar, asta ar fi cel mai frumos cadou de Craciun, pentru ca pielea mea este foarte deshidratata de cand am ramas insarcinata si daca foloses creme mai ieftine se ingrasa si arata urat.

Lui tati vreau sa ii cumpar un costum de firma, cred ca Armani (BINEINTELES, FALS, ca doar suntem in Shanghai, si au falsuri de juri ca sunt de la mama mamei lor).

Lui John cred ca o sa ii cumparam tricicleta (ca aici nu ninge, deci o poate folosi si iarna) si alte mii de jucarii, care aici sunt foarte frumoase si ieftine.

Sarbatori fericite tuturor!
[snapback]15146[/snapback]

doamne, ce n-as da sa ajung si eu in shanghai la tine...produse clinique cu 100 euro...pai la noi numia o lotiune tonica de la ei e 50 euroi...da' daca m-as vedea acolo printre atatea hainutze is jucarii cred k as face explozie...de fericire 21.gif ..

dar cum nu cred k vom ajunge vreodata acolo 19.gif ...
ela25
La mine bebe va veni dupa sarbatori. Asi vrea cadoul meu sa-l includa pe bebe sanatos si o nastere usoara, deobicei imi doresc haine de tot felul, iar acum m-am uitat la Tv la prezentare de moda superba, dar oricum am renuntat in am achizitiona ceva de prea buna calitate sau prea frumos, pentru ca nu stiu in ce voi incape dupa nastere, desi ma gandesc la o bluzita mai deosebita pentru sarbatori.

Lui tati ne-am gandit sa ii luam un parfum si o lotiune dupa barbierit ca tot am scapat de greturi si ne place sa-l simtim frumos parfumat, ma gandeam la BVLGARI mie personal imi place dar el e cam conservator in privinta acestor lucruri si nu asi vrea ca investitia mea sa se oxideze prin raft, ma gandesc ca alternativa la o camasa si un pluover 17.gif cam plictisitor si i-am cam luat sa nu creada ca nu am inspiratie. La mine e pe termen scurt ca maine este ziua lui, si inca nu m-am hotarat, mai trag o fuga prin magazine azi si vad la ce ma opresc
Pupici si multe cadouri frumoase
6.gif
elle
CITAT(ela25 @ Nov 4 2005, 10:28 AM)

ca maine este ziua lui, si inca nu m-am hotarat, mai trag o fuga prin magazine azi si vad la ce ma opresc
Pupici si multe cadouri frumoase
6.gif
[snapback]15208[/snapback]

eeeeeei...sa-ti traiasca sotziorul, multa sanatate si sa betzi si pt.mine o mega-cupa de sampanie 21.gif 21.gif
vesna
Eu imi doresc ceva comun pentru mine si pentru tati, ceva pe care sa il folosim amandoi: o canapea noua!!! Si mi-ar mai placea mie ceva, un sezlong de lemn, dar...
Iar pentru puiutul meu mic probabil vom lua un scaunel de luat masa, caci ne vom pregati de moment...
Abia astept Craciunul, cu miros de brad si de cozonaci!!!
freedelia
CITAT(elle @ Nov 4 2005, 09:44 AM)
doamne, ce n-as da sa ajung si eu in shanghai la tine...produse clinique cu 100 euro...pai la noi numia o lotiune tonica de la ei e 50 euroi...da' daca m-as vedea acolo printre atatea hainutze is jucarii cred k as face explozie...de fericire 21.gif ..

dar cum nu cred k vom ajunge vreodata acolo  19.gif ...
[snapback]15196[/snapback]

Sa stii ca poti comanda de pe internet direct din State si atata costa, lotiune tonica, hidratanta, ceva pt ochi, nu mai stiu ce chestii voiam io sa iau, dar erau vreo 5 produse si cam 100 de dolari (nu de euro). Iar la Shanghai daca vii, prima data o sa faci atat de panica si nu o sa stii de unde sa te apuci de cumparaturi, e totul atat de ieftine si niste falsuri atat de perfect ca te apuci sa cumperi in disperare si nici nu te mai gandesti daca ai sau nu ai nevoie.
elle
CITAT(freedelia @ Nov 5 2005, 04:40 AM)
Sa stii ca poti comanda de pe internet direct din State si atata costa, lotiune tonica, hidratanta, ceva pt ochi, nu mai stiu ce chestii voiam io sa iau, dar erau vreo 5 produse si cam 100 de dolari (nu de euro). Iar la Shanghai daca vii, prima data o sa faci atat de panica si nu o sa stii de unde sa te apuci de cumparaturi, e totul atat de ieftine si niste falsuri atat de perfect ca te apuci sa cumperi in disperare si nici nu te mai gandesti daca ai sau nu ai nevoie.
[snapback]15485[/snapback]

freedelia, am vrut eu sa comand dupa amazon.com nishte hainutze destul de ieftine pt.matei, si nu fac livrari in ro.marea majoritate a magazinelor on-line din afara nu trimit in ro nimic, pt.k s-au tzepuit o gramada.

iar in shanghai as veni invartindu-ma nu numai pt.cumparaturi, dar as sta cativa ani p'acolo (sa castigam ceva banutzi), dar nu prea stiu ce am putea face acolo.poate imi dai mai multe detalii pe pm.
ela25
CITAT(elle @ Nov 4 2005, 11:11 AM)
eeeeeei...sa-ti traiasca sotziorul, multa sanatate si sa betzi si pt.mine o mega-cupa de sampanie  21.gif  21.gif
[snapback]15217[/snapback]

Multumesc, o sa bem si o cupa de sampanie.
elle
CITAT(ela25 @ Nov 5 2005, 01:13 PM)
Multumesc, o sa bem si o cupa de sampanie.
[snapback]15552[/snapback]

distractie placuta si.."la multi ani fericiti impreuna!" 8.gif
codruta
Eu m-am scos! I-am facut deja cadoul de sarbatori sotului. Am iesit ieri la cumparaturi , mai mult pt Bb , si intamplator am gasit aparat de ras electric la un pret rezonabil. I l-am cumparat, de fapt l-am lasat sa-si cumpere, ca de mult tot imi zicea si chiar ma gandeam ca de Craciun ar merge. Oricum nu cred ca voi putea merge atunci la cumparaturi surpriza pt ca voi fi cu bebeluca in brate 8.gif
littleone
Sotul meu are ziua de nastere saptamana viitoare si eu ma gandisem la un aparat de tuns barba ca vad ca a devenit maniac cu aranjatul ei 71.gif . In fiecare dimineata o masoara, mai taie cate un fir, o piaptana, ma intreaba daca e tunsa egal in ambele parti ... e asa de comic 71.gif. Cel mai tare a fost cand l-am surprins in timp ce incerca sa-si faca poze cu telefonul mobil ca sa vada daca e egala mustata 24.gif. Am crezut ca lesin de ras 24.gif
evelina27m
Uneori ma deprima sarbatorile de iarna, pentru ca atunci constientizez cel mai bine ca a mai trecut un an din viata. 39.gif
Cred ca sotului meu o sa-i fac cadou un ceas nou, pentru ca la cel vechi i s-a rupt cureaua si, oricum, am vazut unul foarte frumos in oras. Iar baietelului meu deocamdata nu stiu, ca are cam de toate.
In fiecare an l-am pus pe Marian sa-i scrie lui Mos Craciun ce-si doreste el sa primeasca (inainte scriam eu, ca el nu stia sa scrie). Si anul acesta o sa pastrez traditia.
Si tot in fiecare an, dupa ce impodobeam bradul, in noaptea de Craciun ramaneam treaza si puneam in brad cadouri pentru toata lumea (pentru mama, tata, bunica etc,). Fac lucrul acesta de pe la 10-11 ani. Imi placea sa le descopar dimineata chipurile zambitoare, fericite ca si-a adus mosul aminte si de ei (desi stiau de la cine sunt!) Si anul acesta o sa cumpar cadouri pentru toti cei dragi mie, inclusiv pentru soacra mea si pentru socru-miu, care sunt niste oameni minunati! 3.gif
romangabriela
pentru bebit vreau o masinuta pe care sa o conduca el,pentru mine un aparat digital,si pentru tati,habar nu am,sa-l intreb si va spun ce isi doreste! 4.gif
bruna
yep,pentru mine vreau un bebe in burtica si un scaun-balansor cum au bunicutele :) sa ma legan si sa motai in el cand sunt obosita si ma doare spatele de la scaun si n-am chef sa stau in pat..
Pentru restul lumii deja am fost harnicuta si-am facut comanda la Avon,trebuie sa ma duc azi sa-mi iau produsele..un geamanta,cam asa :) am dat vreo 3 milioane dar am luat de toate la toti si-am scapat de umblat brambura prin magazine..in plus sunt chestii utile pe care oricin ele foloseste..geluri de dus(sunt superreduceri acum),parfumuri,esarfe,brose,etc..
aaa si mai vreau-si asta o sa vina sigur- un brad natural ,cu ghiveci si pamant ca noi stam la casuta si m-am saturat de brad de plastic si de cei taiati chiar mi-e mila..
Pentru husband inca nu am luat nimic,probabil niste carti ceva sa se mai cultive si el :)
AdrianaC
Eu am luat deocamdata cadoul pentru sotul meu, atat pentru Craciun cat si pentru ziua lui ( 1 ianuarie 3.gif ): un laptop HP pe care si-l dorea foarte mult.

Pentru Alice cred ca o sa iau un acvariu cu pestisori si un calut sau un catelus de plus.

Pentru Andrei, niste zornaitoare.

Pentru mine, o canapea Air-O-Space 5 in 1, la care ii tot fac reclama la Teleshopping
anka&bb
Ce dilema nasoala asta cu cadourile... cand trebuie sa ii iau sotului meu cate un cadou imi vine sa ma urc pe pereti pt ca este foarte pretentios... imi vine sa il bat uneori! 10.gif
i-am luat inca din noiembrie un set de parfum si after-shave de la Givenchy (Pour Homme) pe care l-am gasit la un super pret si ma gandeam ca i-l dau de Craciun... noooo, nici gand ca a aflat de el si l-a primit de Mos Nicolae... acum, pt Craciun, am inceput trasul de limba si a reiesit ceva de genul: monitor plat cu LCD (numa' 14 mil unul bun 13.gif ), web cam, scaun de birou din ala executive... frana! am ajuns la concluzia ca este util un webcam si o tastatura ergonomica super... i-am luat si niste cosmetice dermatologice de care are nevoie, o curea super din piele si ... ciocolata merci ca e topit dupa ea... si gata, ca e langa mine si daca citeste, s-a dus naibii cadoul meu...
pt mine... aoleo ce lista am dar din pacate o sa ma limitez la un cardigan de graviduta si poate primesc un album din ala pt bb in care ii pui poze si ii scrii toate impresiile nasterii, botezului, primii pasi etc.
daramus
Pe 26 dec. e ziua nasei de cununie si nu stiu ce cadou sa-i fac. E o tipa de 26 ani, preoteasa, nu avem o relatie foarte apropiata sa-i cunosc gusturile sau sa stiu ce-i lipseste. Ce cadou ma sfatuiti sa-i cumpar? Ca sunt disperata! 102.gif
g_nicoleta2000
Daca ai banuti disponibili incearca cu o icoana pe sticla. Sunt foarte frumoase si apreciate de orisicine indiferent de gusturi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.