Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clubul Burticilor - Dpn 2007
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Sarcina
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mistera
55

Hello, lume! Ce bine ca v-am gasit ceva mai active azi!

Marisa, ba si la noi e par pe jos, dar e de la mine 35.gif Desi acum e mult mai putin decat inainte ca fac tratament non stop cu ulei de masline si se vede 69.gif. Stiu foarte bine ce inseamna sa te apuce nervii cand vezi parul pe jos, sa freci mochetele cu peria, ca nu se iau asa de bine cu aspiratorul... etc. Tot tacamul. De-aia acum ma simt mult usurata, tunsa scurt, ca la burtoiul de acum si la restrictiile de efort nu stiu cum m-as fi descurcat.
Alisa, ce bine ca ai mai dat si tu un semn!

Anca, moralul sus! Trebuie sa iesi invingatoare in lupta asta cu plictiseala si cu statul! clapping.gif La inceput e mai greu, sper sa nu te apuce nervii cum ma apucasera pe mine, dar si asta trece! Important e sa stea puiul in burtica.
ancadragoman
Mistera multumim ptr noua casuta,sa fie cu noroc ptr toate
Eu ma enervez eu ma calmez ca nu am incotro ,macar pana sambata sa stau cuminte la patut ca are sora mea nunta si nu prea pot sa lipsesc
mistera
Pai sa nu lipsesti, dar nici sa nu dansezi prea mult 71.gif. Ar fi super sa-ti poti aduce un scaun confortabil in care sa te poti lasa mai pe spate. Sau sa te duci si sa stai mai putin.
Of, scuza-ma daca te bat la cap, dar ma gandesc doar ca bebe trebuie sa fie in siguranta. Eu am stat cuminte saptamanile astea numai pentru ca nu suportam ideea s-o vad pe fie-mea la incubator din cauza ca nu m-am putut abtine; ma gandeam ca ar fi numai vina mea si nu mi-as fi iertat-o. Chiar si acum ma trec fiorii la gandul asta cray.gif

Geany, ai dreptate, avem 37 de saptamani yahoo.gif . Cand vine Nicolas? Sau inca n-ati stabilit?
oanna25
Buna burtici!

Am aparut si noi dupa o ora si jumate de stat la dentist. A fost asa de urat, 2.gif . Si m-a durut asa ca mi-a facut anestezie dar cu o subs. cu care le face la cardiaci, a zis ca nu e nici o problema, dar bubulina mea a fost tare agitata, de la mine cred. Acum suntem bine amandoua, doar ca daca apas pe plomba doare, dr a zis ca e normal sa am rabdare. 2.gif

Marisa si eu sunt maniaca cu parul de pe jos. Si nu numai din baie, ca la noi e in toata casa, as aspira zilnic daac as putea, dar nu ma prea lasa tati si acum incerc si eu sa mai inchid ochii sa nu-l vasd chiar pe tot. 4.gif Se pare ca Ericii seamana intre ei, si al Corinei a venit dupa saptamana 40, se pare ca le place in burtica. 3.gif

Alisa bine ai revenit. Te mai asteptam. Sa nu stai in praf, cand oamenii lucreaza ca nu-i face bine lui bebe. 3.gif

Anca stai cumintica ca sambata o sa ai treaba serioasa daca ai nunta, eu stiu cum este si nici nu aveam burta asa de mare. sa te odihnesti daca simti ca ai nevoie, sa nu nasti la nunta. 4.gif
ancadragoman
Fetelor nu cred ca o sa fiu prezenta la toata nunta ,cred ca o sa merg la biserica si pe urma la restaurant,iar cand obosesc plec acasa fara discutie.
Oana asta imi spune si mama ,sa stau cuminte ca poate nasc la nunta yahoo.gif
Mistera acum nu cred ca maia vem probleme cu greutatea la bebei.La cate kg este considerat prematur?
mistera
Bebe e considerat prematur daca se naste inainte de saptamana 37. Eu asa stiam... 39.gif
marisa
bataitza la Ericii astia caposhi! 10.gif mai dar eu eram la a doua sarcina si zice-se ca bebe vine mai repede..la mine nici o sansa...de ce sa scap eu mai repede? 39.gif

am facut iarasi curat in camera la marco, parca era sf lumii acolo. 71.gif
nu l-am pus sa ma ajute ca vreau sa fac eu miscare sa mai uit de dureri.si de pielea asta de pe burta care e inceput sa ma scarpine de numa si parca sta sa fac poc! asa de tare ma tine in toate partile.

cat prieveste parul din baie...a lu tati predomina si cand il vad simt cum ma incalzesc la tample 4.gif am scos ieri un afis la imprimanta si l-am lipit in baie 4.gif - sunt niste reguli pe care doresc sa le respecte toti ce folosesc baia nu doar tati. si vad ca pana azi a tinut.

asa as fi vrut sa nasc azi ca e 3 si marco tot pe 3 s-a nascut si mi-ar fi placut sa aibe aceeasi data :)

anca am uitat sa te felicit pt ca ai scapat de cezariana rose3.gif de acum poti sta linistita!

va mai arat 2 poze nu sunt recente.am copiat de pe cduri ce aveam ratacite
babyangel
salutare si de la noi!
am intrat si mai devreme putin dar gateam si nu am putut sa stau sa citesc!
eu am chef de chef rau de tot, m-as duce oriunde numai in casa sa nu stau: azi am avut curatenie in toata casa(nu mai fac asa des, doar de 2x pe sapt) si am folosit aspiratorul soacra'mii ca e super. cu al meu ma doare spatele!

am luat fe de 2 zile si nu mi-e rau deloc(e lichid) si iau magneziu pt crampe si in sfarsit nu m-am mai sculat azi noapte din cauza durerilor! ca ma capiase, asa carcei durerosi am avut doar cand am fost gravida cu fata! giany zicea ca are la fel, magneziu e bun!
de frica sa nu ma constip de la fe am luat laxative aseara(lichid si asta si am luat o masura si ceva si azi am stat in jurul toaletei! nu mai fac, ma potolesc, iau doar daca e nevoie!

distractie lacuta la nunta anca, abia astept sa se marite si sor'mea da ea zice ca nu s-a nascut inca barbatul pt ea! are 26 de ani, mai are timp zic eu!
geany
mistera, luni fac eco si marti ma duc la doctora sa stabilim data pentru cezariana!
ancadragoman
Mistera deci nu conteaza kg?
Marisa multumesc ,sa stii ca este o mare usurare nu vroiam deloc cezariana mwah.gif
Babyangel lasa ca isi gasestea ea nasul si atunci nu mai are incotro yahoo.gif
Fetelor eu ma duca sa imi fierb niste carofi sa mananc cu unt.
mistera
Pai, ba conteaza si ele, in sensul ca se afirma ca un bb nascut cu o greutate sub 500 gr are sanse mici de supravietuire. Dar, indiferent cat cantareste, pana la 37 de saptamani e considerat prematur si sta la incubator, pana se maturizeaza complet organele, in special plamanii din cate am inteles.
geany
Ieri mi-au spus vreo 3 persoane ca mi s-a lasat burta! tease.gif
Voi ce ziceti?

babyangel
DAAAAAAAAAAAA, dar o sa se mai lase nitel zic eu! misto! ce super e si mareeeee! e grasunel bebelache!
uita-te la mine in avatar ce sus era si iti dai seama!
mistera
Da, incepe sa se lase burtica, Geany! clapping.gif
Si la mine incepe, chiar ma gandeam aseara ca ma simteam mai bine cu burtica sus decat cum incepe sa se 'reorganizeze', insa n-am incotro, trebuie sa ma obisnuiesc si asa, ca doar ne pregatim de nastere... si natura stie ce face 3.gif
ancadragoman
Geany chiar s-a mai lasat ....se apropie momentul!!!!!!!!!
geany
Da' daca s-a lasat burta de ce m-au luat niste arsuri mai ceva ca inainte?! fool.gif
simoniuliana
Mistera, ziceai ceva mai sus de o reteta contra caderii parului pe baza de ulei de masline. Ma ajuti si pe mine si o postezi pe aici pe undeva?
Geany, chiar ca e un picut mai jos fata de pozele precedente.
marisa
si eu zic ca e lasata burtica. a mea nici nu mai stiu cat de lasata e... 102.gif
am sunat la dr si merg dupa ora 4, revin sa va zic kg-le domnului eric :) si m-au luat durerile iar...sper sa continue de data asta.

babyangel, vroiam sa te intreb:la voi dupa ce copilul iese la lumina, cum il imbraca?
eu nu am vz vreun copil infasat in fotografii cunasteri din alte tari...
mie la spital mi-l aduceau asa sarmalutza strans si eu imediat il desfaceam si alea strambau din nas mereu. acasa niciodata nu lpam tinut asa.
sunt curioasa ce imi raspunzi 39.gif

si am mai vz + auzit ca in alte tari nu se poarta la nou nascuti, caciulita din aia simpla ce se leaga sub gat .e asa?si nu ma refer la anotimul rece rece
mistera
Si eu am arsuri - fir-ar sa fie 102.gif
Apropo de uleiul de masline, imi dau cu el in par dupa dus, si gata. De obicei se clateste cu apa calduta dupa 15-20 de minute. Eu insa il las in par pana la urmatoarea spalare, fac asta de luni de zile si acum imi cad mult mai putine fire fata de timpul in care nu-mi dadeam cu nimic.
geany
marisa, la tine cand a inceput sa se lase burta?
CristinaS
Buna burtici,
Ce mai faceti?
Mistera ce putin mai ai, Marisa tu inca mai esti aici? Cand vii la mamici?
Geany si tu mai ai un picut si te intalnesti cu ingerasul tau. Offff ce trece timpul, eu ma uit la ingerasii mei si nu imi vine sa cred ca ii am langa mine deja, parca ieri stateam cu burta la gura si ma rugam sa nasc mai repede si sa imi tin in brate puiutii, si uite ca acum au deja 2 saptamini si 2 zile.
simoniuliana
Mistera, eu am parul lungut (atinge umerii) si drept. Nu pot la clatire sa pun iar sampon? Ma gandesc ca asa cu apa simpla cand se usuca va avea aspect de unsuros si nespalat.
geany
gravidutza, ce iti fac ingerasii? Mereu m-am intrebat cum este cu doi bebei deodata, daca plange unul il trezeste si pe celalalt sau sunt cumintei?
mistera
Simo, poti sa pui un pic de otet de mere sau mai multa zeama de lamaie in apa de clatire, si cand dai cu ulei in par sa nu pui mult ca nu e nevoie, cat te umezesti pe maini e de ajuns. Dar daca vezi ca nu-ti sta bine, poti sa pui si sampon, nu stiu ce sa zic, mai bine fa experimente si vezi ce ti se potriveste. 3.gif
Eu l-am lasat in par si cand il aveam mai lung pentru ca aveam prea mult volum, statea valvoi si nu-mi placea deloc; dupa ce dadeam cu ulei statea si el potolit si arata ca si cum l-as fi dat cu spuma sau cu alt produs de styling. Avantajul la ulei e ca e natural 16.gif. Cel putin la mine parul nu capata aspect de unsuros, ci straluceste, dar dupa cum am zis nu il limpezesc.

Gravidutza, pupici la bebei! Ce te faci acum cu nick-ul, ca nu se mai potriveste 71.gif
oanna25
Fetelor ma doare maseaua de mor, 20.gif . Si nu stiu de ce si nu pot manca nimic. Plec acasa de la munca in vreo 10 min sa mananc o ciorba sau ceva moale ca altfel nu pot si mi-e o foame. 2.gif

Geany, uau, chiar s-a lasat burtica. Mai ai asa de putin. Vai cum trece timpul asta.

Mistera pune si tu niste poze cu burtica sa o vedem. Cum mai e?

Marisa pote ramai in spital azi. Iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara! 6.gif
babyangel
QUOTE(marisa @ Oct 3 2007, 05:06 PM) *
si eu zic ca e lasata burtica. a mea nici nu mai stiu cat de lasata e... 102.gif
am sunat la dr si merg dupa ora 4, revin sa va zic kg-le domnului eric :) si m-au luat durerile iar...sper sa continue de data asta.

babyangel, vroiam sa te intreb:la voi dupa ce copilul iese la lumina, cum il imbraca?
eu nu am vz vreun copil infasat in fotografii cunasteri din alte tari...
mie la spital mi-l aduceau asa sarmalutza strans si eu imediat il desfaceam si alea strambau din nas mereu. acasa niciodata nu lpam tinut asa.
sunt curioasa ce imi raspunzi 39.gif

si am mai vz + auzit ca in alte tari nu se poarta la nou nascuti, caciulita din aia simpla ce se leaga sub gat .e asa?si nu ma refer la anotimul rece rece

il face sarmaluta fara nimic pe cap, e nascuta in miezul verii aici(decembrie) si n-ar avea rost! eu o lasam fara sa fie infasata si nu-ti zice nimeni nimic dar e mai bine sa fie mai strans la inceput ca se zice ca 3 luni dupa nastere ei tot mai cred ca sint in pantec, trebuie sa simta mai strans asa!
caciulite nu a purtat niciodata(sa vezi fata pe mama cand o veni, ca nu o las sa-mi faca bebe cum stiu ei 71.gif )
o lasam pe timpul zilei fara absolut nimic, doar pampers, asa de cald era!
aici iti arata ce sa faci dar te lasa si sa faci cum crezi tu ca e bine, sa creezi legatura aia dintre tine si bebe(mai ales la primul) si stiu si ele ca fiecare copil si fiecare mama e diferita! eu m-am inteles foarte bine cu moasele in spital, tare bine m-au tratat si erau dupa curul meu la orice ora, se rugau sa ia bebe sa dorm si eu! mi-am tinut-o cu mine in camera pina am cazut epuizata de somn si au luat-o 2 ore! m-am trezit plangand ca am auzit-o pe ea ca plangea si am avut dreptate, desi era nascuta de o zi! ca sa vezi ce inseamana!
da tu stii toate astea!

fetele cu arsuri, daca aveti citrice la indemana nu asteptati, si lamaia cu zahar merge! sau un pahar cu lapte caldut(nu fierbinte) ia tot acidul care va da arsuri!
marisa
poze de azi: 5.gif

am plecat la dr
corina87
Salut fetelor,intru si eu pe fuga,ca scirtie bb.Fetelor ce putin mai aveti,felicitari
Marisa tot mami aicea esti,lasa ca nui nimic,o s-a vrei un minut de odihna si nu o sal mai ai,asa ca savureaza.
Eu acuma maninc prima data astazi,tocmai ma simt ametita,laptic avem din belsug,bb e papicios.
marisa

poze de azi: 5.gif

AM O VESTE SUPER! sambata la 9 dim ma internez sa imi provoace nasterea. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
oanna25
Super Marisa! Ma bucur pentru tine. Iti tin pumnii, mult suces!!! 6.gif Asteptam ziua de sambata sa te incurajam ! 3.gif
mistera
Asta da, veste buna! Tinem pumnii! 41.gif
miha28
Mama mia ce active sunteti fetelor! Mia intrati si pe la aspirante sa mai inviorati atmosfera!
Marisa ai o burtica super de frumoasa mwah.gif
Mistera posteaza si tu poze cu burtica acum pe ultima suta de m, please!
geany
marisa, iti tinem pumnii pentru sambata! In sfarsit o sa iti tii grasunelul numarul doi in brate!
olimpis
Burticute, eu trebuie sa merg la spital. La controlul de ieri mi-a spus ca am colul de doua degete deschis, asa ca pana la sapt 35 voi sta in spital. Asta daca gemenii nu se hotarasc sa vina intre timp. Va doresc toate cele bune si sper sa va regasesc cu bine pe toate!
babyangel
neata burtici
marisa vesti bune, mai ai putin! poate totusi se sperie si vine singurel, sa nu fii indusa!

olimpis daca o sa te relaxezi in spital poate or sa stea acolo pina la termen. acasa oricum ar fi parca tot nu poti sta linistita in pat, tot mai iti vine sa faci cate ceva! asa ca e mai bine sa stai putin in spital pina se rezolva! aici ne gasesti si sa vii cu vesti bune!

eu ma duc sa curat covorul din sufragerie de mamaliga ca pititca mea si-a luat castronul sa manance in fata televizorului(avea mamaliga cu branzica) si l-a scapt pe covor si a calcat pe ea! e de nedescris ce-i acolo si doar ieri am aspirat si spalat pe jos!
in bucatarie la fel, s-a scuturat dupa ce-a mancat si am numai mamaliga pe jos si zeama de pepene!
asa-mi trebuie daca las copilul singur si stau la calculator, asa-mi trebuie!
acum doarme, o sa stau si eu in pat cat e liniste!
ancadragoman
Neata burtici
Ne-am trezit si noi acum,binenteles de foamea,nu ca am fi dormit prea mult azi-noapte,am avut o noapte de kk cu intepaturi in pasa si dureri de burtic. 102.gif
Azi m-am hotarat dau o fuga pana la mama ca m-am plictisit rau de tot.
Marisa asta este o veste buna,iti tinem pumnii mwah.gif
Olimpis totul o sa fie bine daca esti in spital ,si colul meu este la fel ca al tau. fool.gif
marisa
QUOTE(miha28 @ Oct 3 2007, 08:07 PM) *
Mistera posteaza si tu poze cu burtica acum pe ultima suta de m, please!

chiar asa mistera !! da burtica incoa la vedere!

QUOTE(babyangel @ Oct 4 2007, 08:09 AM) *
eu ma duc sa curat covorul din sufragerie de mamaliga ca pititca mea si-a luat castronul sa manance in fata televizorului(avea mamaliga cu branzica) si l-a scapt pe covor si a calcat pe ea! e de nedescris ce-i acolo si doar ieri am aspirat si spalat pe jos!
in bucatarie la fel, s-a scuturat dupa ce-a mancat si am numai mamaliga pe jos si zeama de pepene!
asa-mi trebuie daca las copilul singur si stau la calculator, asa-mi trebuie!
acum doarme, o sa stau si eu in pat cat e liniste!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif vai ce cunoscut imi suna :)))

eu am dormit bine azi noapte, eric nici contractii nu mi-a mai dat.
vai ce putin mai am pana sambata dimineata 69.gif
o sa fac o tona de rugaciuni pana atunci 25.gif 25.gif 25.gif

olimpis, sigur nu mai vezi ce scriu dar iti urez succes. o sa fie bine tot!
meda.c
buna fetelor!

am intrat scurt sa va spun ca am primit un mesaj de la olimpis. are colul deschis de 2 degete si a fost internata in spital azi de dimineata, unde se pare ca va sta internata cel putin 2 saptamani, sa duca sarcina macar pana la 35.

o sa va tin la curent cu starea ei

sa ii tinem pumnii sa o duca cu bine pana la capat!

marisa, deci sambata e ziua cea mare!!! yahoo.gif ooo, ce de emotii cred ca ai, nu? in sfarsit vine eric! iti tin pumnii!!!
marisa
da meda, e o senzatie asa de stranie cand stii ca te duci la spital pentru asta....cand te ia travaliul prin surprindere e cu totul altceva...acum e diferit si nu cunosc feeling-ul 10.gif
meda.c
nu stiu cum restisti, in locul tau cred ca as redecora toti peretii... sa stai atatea zile sa te gandesti ca in ziua x mergi si nasti!!!!
marisa
da e aiurea...bine ca nu merg la cezariana, ca as avea o frrrica. acum ma duc sa fac patutul pentru Eric sa ii pun cearceaf si restul..ca nu am incredere in astia de acasa cine stie dc isi mai amintesc :))))
Khadra
Vai Marisa ce burtica frumoasa esti nu te-ai ingrasat deloc esti o dulcica si ai o burtica super super frumoasa si Marco e un baietel minunat ma mir pe el tot timpul sa am si eu un baiat asa frumos hihih .Te pupic si iti doresc o nastere rapida si cat se poate de usoara .
Olimpis sa ai grija de tine si de gemeni si o sa treaca si astea 2 sapt eu stiu ce nasol e sa stai in spital :D:D chiar 2 luni am stat hrrrr dar trece si asta voi sa fiti bine si sanatosi numai bine si sa ne revedem cu bine.
Hmm eu am o energie de ma sperie si pe mine darmite pe tati abia pe la 1 ma culc la 7 ma trezesc si intorc casa merg pe jos calc spal aspir
gatesc iar merg pe jos multi km hahaha burta e mare si bebe nazdravan si face regulile casei de pe acuma .As vrea sa pun pozici da nu stiu cum .Am sa mai incerc totusi sa fiu sincera am aruncat o geana si am vazut eu ca e prea complicat nu am avut stare sa stau la calc .
mistera
Salutare, burticilor! Hai ca fac si poze, numai sa diger un pic, ca am papat mult lapte cu biscuiti si sunt full, de-abia rasuflu 35.gif. Dar mi-era si foame si poftade lapte asa ca am o scuza 71.gif

Olimpis, tinem pumnii sa stea bebeii la adapost cat au nevoie! De-acum stai si tu linistita, nu te mai agiti. Sper sa ai parte de liniste multa la spital si sa te poti odihni. good.gif

Tre' sa fac un efort sa ma epilez, si n-am nici un chef, ca nu mai pot sa trag de picioare in toate directiile, acuma tre' sa tin cont de burtica si pe coapse o iau pe dibuite, dar asta e.

oanna25
Buna, fetele, mi-am luat si eu analizele azi si la aproape toate am in dreptul lor semnul exclamarii, adica nu e de bine: am marite, peste limita normala: colesterol-ul, leucocite, neut (asa scrie), VSH, neutrofile si scazute, adica sub limita normala: glicemie, hematii, hemoglobina, hematocrit, chem, limfocitesi in plus mi-au gasit urme de sange in urina. M-au cam speriat rezultatele astea. Voi stiti ce inseamna? La ora 17 ma duc la dr de fam sa vedem ce zice.
Si in plus ma tot doare maseaua si nu pot manca nimic ca ma doare, de ieri mananc doar banane, iaurturi, supe, cartofi fierti. Si azi cand am sunat-o pe dr stomatolog mi-a zis sa merg maine ca zi e full la ea. 20.gif Inca o zi nemancata.

Olimpis, ma bucur ca ai decis sa te internezi ca acasa, sigur iti gaseai ceva de facut si nu era bine, asa ca iti tin si eu pumnii sa duci sarcina cat mai mult si apoi sa iti imbratisezi bebelusii. De abia astept sa ni arati si noua. 6.gif

Khadra, ce bine ca poti sa fii activa. Eu sunt pe dos fata de tine, la inceputul sarcinii eram activa si acum imi vine sa lenevesc de numa. 3.gif

Mistera asteptam pozici! 5.gif
Khadra
Imi ziceti si mie plss cum sa postez pozici ?Am o burtoaca si vreau sa v-o arat hahahaa pana acuma am luat 11 kile si cat mai e pana in 24 decembrie ohoo
Dodomih
Oana, nu stiu ce inseamna rezultatele atea, o sa iti spuna cu siguranta dr de familie. Stiu ca la primul set de analize si eu am avut sange in urina, cica nu are ce sa caute acolo, dar dr zicea ca poate am avut vreun hemotom si s-a eliminat si de aceea existe urme de sange in urina. Stai linistita si vezi ce zice medicul de familie.
Marisa, ce putin mai ai si ce burtica frumoasa. Bafta multa!
Noi am fost ieri la eco, suntem bine, avem deja 1.200 kg, ce mai, baieti mari. E un scump bb, nu prea a vrut sa ne arate fetisoare, ca a tot stat cu manutele pe fata, dar tot am vazut ceva.
angisara
Hello, burticoaselor! Ce dor imi este de voi...sa stam la taclale toata ziua. Ma uit la tickerele voastre si ma minunez ce repede a trecut timpul si mai aveti putin pana va veti vedea minunile din burtica. Imi amintesc cate emotii aveam, cata nostalgie ma cuprindea uneori la gandul ca nu voi mai avea burtica. Dar, sunt atat de fericita acum cand imi privesc bubulina, imi insenineaza fiecare clipa. Stiu ca pare cliseu, dar chiar nu stiu cum am putu trai pana acum fara ea. O iubesc cum nu credeam ca voi iubi vreodata pe cineva, in fiecare zi gasesc o doza noua de dragoste in sufletul meu pe care o revars asupra ei. E o minunatie sa fii mamica.
Intr-adevar timpul meu e limitat, prioritara esta ea, bubulina mea, nu mai am timp pt mine, nu mai pot sta pe forum cat vreau, nu mai pot dormi cat si cand am chef, nu am mai vazut un film de aproape o luna, nu mai vorbesc la telefon, nu ma mai intalnesc cand si cu cine vreau, dar....merita. Nimic nu este mai important decat copilul meu. Am uitat de toate durerile de la sfarsitul sarcinii, de disconforul cauzat de caldura, de durerile de dupa operatie...am o minunatie in casa. E sufletul nostru!

mistera
Khadra, incearca sa le pui pe imageshack si pe urma sa pui linkul lor aici, e o icoana cu 'insert image link si merge asa, sau daca nu, vezi poate merg in attachments.
eki
'neata, burtici,

angi, multumim ca mai vii si pe la noi! bulina ta e o scumpica! inca n-ai inceput s-o rontai?! mwah.gif

azi e zi de doliu national in Canada ca mi-a iesit prost testul de diabet gestational si ma duc sa fac unul mai destept. imi ia sange de 3 ori asta inseamna cate 4 -5 gauri pt fiecare recoltare deci cel putin 12 gaurele/in venele mele! offfff fool.gif , sper sa n-am diabet ca ma crizez de numa! imi ajunge hipotiroidismul 14.gif ca m-am ingrasat sa o purcea 14.gif

va pup
va mai scriu dup-amiaza cand ma intorc

marisa, poate-poate... mwah.gif
mistera
Ia uite, Angi! Pupici pentru ingeras! Am postat in acelasi timp si n-am mai vazut mesajul tau dupa aceea. Chiar ma gandeam zilele trecute ca-ti simt lipsa la burtici 6.gif Lasa ca mai e un pic si venim si noi la mamici si bebei de toamna 69.gif

Eki, pai inseamna ca eu am scapat ieftin doar cu vena ciuruita! De ce iti fac atatea gauri, nu pot lua sange cat trebuie dintr-o singura intepatura?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.