Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Revisal...
Discutii Despre Copii > Informatii > Juridic
katia1978
Cum apar in Revisal angajatele care sunt in ingrijire copil?
dviviond
Eu apar in revisal dar fara nici un fel de specificare in dreptul meu 39.gif ...scrie doar anul angajarii .... nu scrie ca contractul de munca este suspendat pentru ingrijire copil 7.gif
Stie cineva ce ar mai trebui sa scrie?
adriana_dh
Ce este REVISAL?
dviviond
QUOTE(adriana_dh @ Oct 1 2007, 02:39 PM) *
Ce este REVISAL?

Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic
Uite aici mai multe explicatii 6.gif
mihavesa
QUOTE(dviviond @ Oct 1 2007, 02:28 PM) *
Eu apar in revisal dar fara nici un fel de specificare in dreptul meu 39.gif ...scrie doar anul angajarii .... nu scrie ca contractul de munca este suspendat pentru ingrijire copil 7.gif
Stie cineva ce ar mai trebui sa scrie?

din cate stiu eu trebuie sa existe o cerere de suspendare, inregistrata la itm, in baza unui articol .... stai sa ma uit la cererea mea .... am gasit, mi s-a facut o decizie , incepand cu data de 01.04.2007 se suspenda ctr indiv de munca cf art 51 lit a din Codul Muncii.
De la resurse umane mi s-a spus ca mai nou cererile de suspendare nu se mai trec in cartea de munca .... am pus aceasta intrebare pt ca am nevoie de cartea de munca pt a demonstra vechimea pt un examen ce il sustin, asa ca am rugat fetele sa nu-mi opereze suspendarea inca .... mi s-a spus ca oricum nu se mai trece in cartea de munca
adriana_dh
Am instalat aplicatia dar de citit am citit doar pe sarite explicatiile. Ma mir ca nu am auzit de asta pana acum, probabil faptul ca stau de un an jumate acasa isi spune cuvantul. Exista si o baza de date cu totii angajatii, accesibila pe Internet? Pot sa verific si eu cum apar inregistrata, sau este ceva ce ii priveste doar pe angajatori si inspetia muncii?
mihavesa
QUOTE(adriana_dh @ Oct 1 2007, 10:31 PM) *
Am instalat aplicatia dar de citit am citit doar pe sarite explicatiile. Ma mir ca nu am auzit de asta pana acum, probabil faptul ca stau de un an jumate acasa isi spune cuvantul. Exista si o baza de date cu totii angajatii, accesibila pe Internet? Pot sa verific si eu cum apar inregistrata, sau este ceva ce ii priveste doar pe angajatori si inspetia muncii?

eu stiu ca este ceva ce ii priveste doar pe angajatori si inspectia muncii .... dovada vechimii o primesti prin posta, de la Casa de Pensii .... nu ai primit pana acum asa ceva ? eu am primit plicurile cu dovezile pana la sf lui 2005
adriana_dh
Am inteles acum. Da, mi-a venit prin posta dovada platii datoriilor catre casa de pensii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.