Cand sa mai si gateasca al meu, cand vine numai noaptea acasa? In weekend daca nu lucreaza si are chef face un gratar, dar si atunci eu pregatesc carnea si el doar are grija de el...ce sa spele vase? Ii e greu sa-si duca si farfuria la masina de spalat vase sau in chiuveta

, iar de ajutat cu fata, doar cand e acasa, noroc ca gradina ii apartine si el are grija de tuns gazonul si frezat, adunat iarba, frunze, dus gunoi...aaa, mi-am adus aminte cand "gateste" el: cand vine acasa la pranz, pune pe masa 2 caserole si zice c-a "gatit "de la chinezi"

...in rest, vorba unei alte fete: cred ca suntem cateva chinuite pe aici...ce mese romantice pregatite de el?! Nici macar chipsuri sau floricele explodate in vreun bol! Daca pregatesc eu, bine, daca nu, la sfantul asteapta imi face el o asemenea surpriza

...mai bine ma scoate la restaurant decat sa gateasca!...dar asa cum e il iubesc mult si chiar daca nu gateste sau nu ma ajuta in casa, atunci cand e acasa sta cu noi, ne plimbam, avem activitati impreuna prin care ne demonstreaza ca suntem fetele lui iubite si asta conteaza.