CITAT(papusa @ Nov 3 2005, 03:56 AM)
In curand vor veni sarbatorile.
Ce veti face de Craciun,ce cadouri cumparati pentru cei dragi,ce bunatati veti pregati pentru masa de Ajun?
Dar Revelionul unde-l veti petrece?

[snapback]14677[/snapback]
pai, noi de Craciun o sa rupem turta fetitei verisoarei mele... o sa fie ceva restrans...
Si avand in vedere ca asta o sa se intample la noi, m-am gandit sa fac asa: niste aperitive (salata boeuf, niste tartine cu branzica si masline, cu pateu, niste salata de vinete - umplu rosiile cu salata de vinete, niste mezeluri), o ciorbica de perisoare, sarmalute (cred ca in foi de vita, ca alea imi plac mai mult, cu smantana), un gratarel si ca desert, o sa cumpar niste prajituri si fac un tort diplomat de kiwi si ananas (cu gelatina verde k sa iasa colorat).
De Rev, o sa stam acasa, o sa fie primul Rev in 3, ca pregatiri o sa fie cam tot in genul de Craciun, dar as schimba ciorba de perisoare cu o ciorba de os de porc... si nu mai pregatesc atatea aperitive, ca o sa fim doar noi...
Cadourile sunt ocupatia mea preferata de Sarbatori... nu m-am gandit ce pun sub brad... pt cel mic, care o sa aiba 2 luni atunci, probabil niste hainute, sau o jucarie...el nu o sa constientizeze atat sarbatorile...o sa ii cumpar probabil ce are nevoie... Pt sotul meu vreau sa ii cumpar un palton, pt ca cel vechi nu mai imi place si i-as mai cumpara si un costum (sa vedem cum stam cu banii, daca nu pot costum macar o pereche de pantaloni)... Iar pt mine, chiar nici nu m-am gandit....