Nu-l las sa se obisnuiasca sa adoarma leganat ca mi-e teama ca apoi va trebui sa-l legan tot somnul

Oarecum merg pe principiul nu dorm eu nu dormi nici tu. Adica daca atipeste in brate cat il valsez ma opresc si ma asez. Daca se trezeste, continuam, daca nu, astept sa i se adanceasca somnul si tzusti in patut. Dar ori dormim ori nu, nu motaim. Pai la cat de putin doarme, ce ma fac daca il las in timpul zilei sa motaie in bratele mele, el se odihneste, eu nu, iar noaptea ma freaca de ma rupe tot pe mine. Asa ca ori dormi, ori nu dormi.
Lumea de pe acum incepe sa o descopere ca am observat ca tare-i place sa stea in fundulet pe genunchiul meu. Nici nu poate sa-si tina capusorul, i-l tin eu in palma, dar asa-i fac ochii ca girofarul in jur. Nu stiu ce vede el, dar se uita

Nu stiu ce are de cateva seri. Nu dormea el ziua dar adormea seara intre 9 jumate si 10 jumate, la tatica de dupa baita. Acuma nu mai adoarme

Nu stiu ce sa-i mai fac, ii dau si ceai dupa ce suge o gramada, ii dau si zuzeta... Aseara am adormit cu el in brate, i-am dat suzeta, l-am pus in sacul de dormit, eu semiculcata, el in brate. Adica daca tu nu dormi, eu da

Nu stiu care dintre noi a adormit primul. M-am trezit dupa vre-o ora, suzeta era pe jos, el dormea. L-am pus in patut si m-am culcat la loc. Am avut impresia ca am inchis ochii doar pentru 2 minute si l-am auzit foindu-se. Aveam o ciuda, ca mai bine dormeam incontinuare cu el in brate. Dar cand ma uit la ceas, cele 2 minute fusesera de fapt o ora

Laura, nu merge sa iei o fasie de panza, ii cosi niste snururi la capete si le legi cumva de gratarul de la aragaz si de manerul de la cuptor... fasia de panza sa acopere butoanele