Eu acum vad ca ne numim deja "stelute" de iarna

era normal, acum nu mai suntem bebelusi
Intr-adevar, n-am mai trecut de mult pe-aici... poate si pentru ca suntem putine, ne cunoastem putin si de-aia ne intalnim rar la casuta noastra

...si stam imprastiate pe la alte topicuri (de ex io, care am o pasiune sa le citesc pe gravidute). o sa incerc de-acum sa dau mai des pe-aici, asta daca si voi promiteti ca nu ma lasati singura...

chiar nu-mi place sa vb singura...
A, sa nu uit sa va zic: doar ce ma laudasem in ultima mea postare in acest topic... ziceam ca bia sta pe olita daca o pun...ei, acum nu mai sta nici asa!!! si daca reusesc s-o pacalesc cu un bol de cereale sau "bakii"(biscuiti)...sta pana mananca, dar doamne-fereste sa faca ceva... cand termina imi arata pampersul ca sa i-l pun si face in el... inca n-am avut curajul sa nu i-l pun atunci cand il cere... oricum, pe olita n-o mai las dupa ce termina de mancat ca deja ar insemna sa o leg acolo ca altfel nu mai sta, si deja dupa ce mananca are o dunga rosie pe fundic de la olita... asa ca doar s-o las prin casa fara pampers...dar chiar nu-i nici asa cald in casa pt asa ceva, si nici pt spalat covoare nu-i vremea... mai asteptam...
mai nou, a invatat sa joace jocuri pe calculator... il urmarea mereu pe tati care juca table pe calculator si a inceput sa cunoasca imediat iconita de la joc pe desktop... si in orice moment de neatentie, o gaseam ca intra pe jocul lui tati si ii strica scorurile... pana intr-o zi cand a intrat si i-a sters contul... cu toate scorurile cu care el se mandrea

...atunci m-am gandit sa fac un folder pe desktop (vrea neaparat pe desktop pt ca nu prea le are cu calculatorul si nici nu isi bate capul des sa caute prin el)unde i-am ascuns jocul de "mica terorista"... dar ce credeti, a durat mult pana sa invete si asta? a fost de-ajuns sa vada o singura data de unde-si "scoate" tati jocul ca urmatoarea data i-a aratat ea lui!!! si eu, desteapta, m-am apucat si i-am cautat pe net jocuri pt prescolari.. am gasit ceva, chiar faine si care au innebunit-o... sunt cu mai multe personaje din desene animate, dar ea a tinut-o minte pe Dora... si de cum se trezeste, cand vede pe cineva la calculator parca e bagata in priza...numai "Doua" cere! ca sa pot pleca din camera si sa stea departe de calculator, ii iau mouse-ul, ca fara el nu poate nici sa joacem nici sa isi caute "Doua"...ca l-am salvat in bara de meniu de la yahoo si ea stie dintre toate de-acolo ce o intereseaza!
mamaaaa, cat am mai scris... sper sa nu va plictisesc, ci sa va "intarat" la discutii cat mai multe! Mai aveam sa va spun ceva, si gata, va mai las si pe voi sa vorbiti:
in seara aste, pitica mea a adormit singura in patut!

de cateva zile i-am mutat iar patutul la noi in dormitor (pana acum ea dormea cu noi in patul mare) si ma chinuiam cu ea ca patutul are o latura scoasa (ptr ca avem o mica alpinista si nu vrem s-o vedem cu capul spart)iar ea noaptea se rostogolea din patut in pat... si nu dormea in patut nici un sfert de noapte... dupa 2 nopti de chin asa, am pus-o-n sac de dormit ca sa nu mai poata sa se ridice si am pus latura de la patut jos, intre patut si pat (pun o poza ca sa intelegeti mai bine)

asa ceva... ca s-o impiedice sa se rostogoleasca noaptea... dar ea tot reusea sa se tarasca, si cu tot cu sac de dormit o gaseam acolo jos unde in poza se vad doi ochisori care pandesc. si am renuntat la ideea de a o mai certa sa doarma in patut...am zis, asta e, si-asa ma voi muta cu chirie si n-o sa am spatiu si pt patut... dar ieri seara a fost prea obosita si a adormit in fotoliu, in timp ce io vorbeam pe messenger cu o prietena, iar in seara asta i-am pus fata de perna pe care o avea cand dormea cu noi in pat(fusese pe sarma, am spalat-o si nu m-am gandit sa i-o pun tot pe aia de la inceput)... nu stiu daca aia a avut efect, dar in timp ce ne jucam in pat incepuse sa-mi arate ca "ata pepe tati" (asta-i pernalui tati),"ata pepe mami" si la urma cand am intrebat-o si perna lu' baba unde-i ?(asa isi zice ea numele)...s-a uitat la pat, apoi la patut, i s-a luminat fata si a mers la pernuta din patut si mi-a aratat-o ca-i perna ei, desi mai erau vreo 2 pernute si pe patul mare... si cand a fost vb sa se culce i-am zis sa se duca pe perna ei, si-a luat 2 mingiute cu care se juca si le-a pus langa perna, a zis ca fac si ele nani si dupa 5 min, cand am intrat in dormitor doar a gangurit la mine, pe jumate adormita... acum doarme dusa de-atunci.

AAAAA, chiardaca am scris asa mult, nu ma opresc aici si vreau sa le urez LA MULTI, MULTI ANISORI sarbatoritilor nostri... scuzati intarzierea, dar mai bine mai tarziu decat niciodata
Deci, la multi ani : Maya, Raul si Robert-Andrei
Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti numai bucurii si sa fiti fericiti toata viata!!!