Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eruptie Cutanata
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
dana
Buna!
Ma numesc Dana si sunt o viitoare mamica ce a asteptat foarte mult acesta sarcina. Am 35 de ani si sunt insarcinata in saptamana 14.
De 2 saptamani ma confrunt cu o problema ce-mi produce o mare ingrijorare in
ceea ce priveste sanatatea copilului: am o eruptie pe piele ce ma mananca in
special seara si dimineata. Eruptia este aproape invizibila. Se vede mai
clar imediat dupa ce ma scarpin. Nu stiu care poate fi cauza si nu stiu nici
ce tratament pot aplica.Medicul de familie mi-a dat un raspuns ce nu ma
poate satisface. Spune ca poate fi de la transpiratie dar eu niciodata nu am
transpirat abundent ... . Sa fie doar din cauza dereglarilor hormonale? In
plus, de 4 zile, am dureri de cap si sangerari nazale.
S-a mai lovit cineva de astfel de probleme? Ma puteti ajuta cu un sfat?
Asteptam de mult acest copil si gandul ca ar putea fi o sarcina cu probleme
ma deprima cumplit.
ellagiana
in primul rand, felicitari, Dana, si sa ai o sarcina si nastere usoare!...trebuie sa-ti spun ca mancarimi ale pielii vei avea pe parcursul sarcinii, insa ar fi bine sa nu te scarpini, ci da cu crema, fa dusuri, mai ales in trimestrul 2 si 3 cand va creste burtica...daca doctorii au vazut cum se prezinta atunci inseamna ca nu e ceva nasol si mai ales daca nu ti-au dat tratament, inseamna ca e din cauza sarcinii cu siguranta si in cazul asta se evita pe cat posibil medicamentele si tot ce poate intra in piele si ulterior in contact cu fatul...in ceea ce priveste transpiratia, in sarcina, datorita hormonilor, se poate sa transpiri mai mult decat inainte; mie asa mi s-a intamplat...durerile de cap, starile de rau se asociaza cu perioada greturilor din care inca n-ai iesit din pacate...unele fete au greturi de la inceput, altele dupa o luna sau 2 de sarcina...greturile pot interveni oricand si tin de regula pana prin luna a 4-a, cand misca bebele...dar am auzit si fete care au dus-o rau pana prin luna a 6-a, chiar si pana au nascut...asemenea cazuri mai rar...linisteste-te ca ai simptomuri de gravida 5.gif si sa stii ca in ciuda faptului ca tie ti-e rau, bebe o duce ca-n Pampas la tine-n burtica! sanatate si sa auzim de bine!
dana
Of, am mai dat un raspuns dar cred ca nu am stiut sa-l salvez. Se vede ca sunt incepatoare pe forum ...
Iti multumesc Ellegiana pentru raspuns. Mi-ai mai ridicat moralul. Greturi nu am avut absolut deloc si avand in vedere ca deja am 14 saptamani cred ca am scapat de ele.
Imi fac uneori probleme ca nu am simptomele specifice celorlalte viitoare mamici. Greturi nu am, stari de somnolenta nu, burtica nu ... Dar vorba ta ... probabil ca bebe se simte ca in Pampas.
Felicitari pentru bebelusa ta dulce. Sanatate si pupici!
bilutza
Fiecare burtica are simptomele ei. Asa cum fiecare bebe este diferit 5.gif
codruta
CITAT(dana @ Nov 1 2005, 07:22 PM)
Of, am mai dat un raspuns dar cred ca nu am stiut sa-l salvez. Se vede ca sunt incepatoare pe forum ...
Iti multumesc Ellegiana pentru raspuns. Mi-ai mai ridicat moralul. Greturi nu am avut absolut deloc si avand in vedere ca deja am 14 saptamani cred ca am scapat de ele.
Imi fac uneori probleme ca nu am simptomele specifice celorlalte viitoare mamici. Greturi nu am, stari de somnolenta nu, burtica nu ... Dar vorba ta ... probabil ca bebe se simte ca in Pampas.
Felicitari pentru bebelusa ta dulce. Sanatate si pupici!
[snapback]14177[/snapback]

este vreme.... 8.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.