Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Raspuns Urgent Va Rog
Discutii Despre Copii > Informatii > Juridic
danutza_style
Buna ,dupa mai multe luni in care doar am citit discutiile dintre voi,din cauza lui Erik care imi ocupa tot timpul.Revin cu o pb ,bebe are acum 9 luni si vreau sa revin la servici,intrebarea este daca stiti cumva se mai da cei 3sute lei daca te intorci mai devreme de 2 ani?se da in fiecare luna pana face bebe 2 ani?ce trebuie sa fac sa ii iau daca se mai da?daca aveti idee va rog raspundeti-mi si mie pt ca vreau sa imi fac niste calcule si nu stiu ce trebuioe sa iau in calcul.Va multumesc pentru raspunsuri anticipat.
lucia
De ce nu te duci la tine la serviciu la personal sau la contabilitate si iti spun acolo tot ce te intereseaza. Bafta!
carmendoina
CITAT(danutza_style @ Jul 19 2007, 10:36 PM) [snapback]249461[/snapback]
se mai da cei 3sute lei daca te intorci mai devreme de 2 ani?se da in fiecare luna pana face bebe 2 ani?

din ceva emisiune de pe b1tv eu am inteles ca acum s-ar da numai 100 lei (de cand se dau 600 in loc de 800 lei) si banuiesc ca tot de acolo de unde se primeste si indemnizatia lunara. cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi acolo unde ai depus dosarul dupa ce ai nascut.
sanziana27
E vorba de suma de 100 ron, bonus de stimulare, parca se numeste!
MiaR
Trebuie sa mergi la biroul resurse umane de la tine de la munca si iti vei face o cerere de incepere a activitatii. Pe baza acestei cereri ei iti vor face decizia de incepere a muncii inregistrata la camera de munca. Tu cu o copie a cererii pe care se va regasi stampila unitatii si scris conform cu originalul te vei duce la asistenta sociala, de la primaria sectorului unde apartii , vei face si acolo o cerere ca renunti la concediul de crestere a copilului, te duci si cu copie dupa buletin, dupa certificatul lui bebe si cam atat cred. Vei primi in continuare pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului 100 stimulent si 200 pe care i-ai primit si pana acum reprezentant alocatie lui bebe.
Bafta.
janet
Mai clar decat raspunsul de mai sus nu cred ca se poate . Eventual vorbesti la primarie , poate mai trebuie si alte documente .
Stimulentul e de 100 lei , alocatia bb pana la 2 ani e de 200 lei , in total 300 lei. Deci acesti bani ii vei lua pana va implini copilul 2 ani .
Bafta ! 6.gif 6.gif
danutza_style
Va multumesc mult pentru raspunsuri,m-ati lamurit o sa vad acum ce voi face dupa ce imi voi face din nou socotelile.
mamilunaty
CITAT(danutza_style @ Jul 20 2007, 10:17 AM) [snapback]249576[/snapback]
Va multumesc mult pentru raspunsuri,m-ati lamurit o sa vad acum ce voi face dupa ce imi voi face din nou socotelile.

De lamurita, sunt lamurita si eu, numai ca la mine e putin diferit si nu stiu ce si cui sa cer stimulentul.
Sunt educatoare titulara la o gradinita de stat din Sect 6. Cei de la ISMB (inspectoratul scolar al mun Bucuresti) m-au pus sa fac o cerere de reintoarcere la serviciu, dar de stimulent, habar nu aveau... Ideea e ca, desi lucrez la gradinita, angajatorul meu nu este gradinita respectiva, ci ISMB-ul. Am inteles ca Inspectoratul o sa trimita gradinitei o instiintare prin care va da curs cererii mele de renuntare la CIC.

Intrebarea mea este: unde sa cer acest stimulent? la Asistenta sociala Sector 6, gradinita sau inspectorat? Repet: cei de la Registratura Inspectoratului nu stiau nimic de acest stimulent.
dviviond
CITAT(mamilunaty @ Aug 20 2007, 03:09 PM) [snapback]259485[/snapback]
De lamurita, sunt lamurita si eu, numai ca la mine e putin diferit si nu stiu ce si cui sa cer stimulentul.
Sunt educatoare titulara la o gradinita de stat din Sect 6. Cei de la ISMB (inspectoratul scolar al mun Bucuresti) m-au pus sa fac o cerere de reintoarcere la serviciu, dar de stimulent, habar nu aveau... Ideea e ca, desi lucrez la gradinita, angajatorul meu nu este gradinita respectiva, ci ISMB-ul. Am inteles ca Inspectoratul o sa trimita gradinitei o instiintare prin care va da curs cererii mele de renuntare la CIC.

Intrebarea mea este: unde sa cer acest stimulent? la Asistenta sociala Sector 6, gradinita sau inspectorat? Repet: cei de la Registratura Inspectoratului nu stiau nimic de acest stimulent.

Trebuie sa anunti Asistenta Sociala Sector 6 ca intrerupi CIC ... si astfel automat tot de la ei vei primi si stimulentul prin posta..... ca si indemnizatia...sau ma rog prin card daca ai avut aceasta optiune. 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.