voiculitza
Jul 16 2007, 04:00 PM
salut...as vrea daca ma as putea primi un sfat ce sa fac...in luna mai am intrerupt pastilele anticonceptionale...luna trecuta mi-a venit cu intarziere de ceva zile...problema este ca luna asta trebuia sa vina pe 10 dar inca nu mi-a venit ciclul...noi ne-am protejat ...deci nu cred ca ar fi posibilitatea aparitiei unei sarcini...ce as putea sa fac sa apara ciclul? am inteles ca e bine sa fac bai fierbinti si sa beau vin fiert asa e? ce sugestii ar mai fii sa fac ...? chestia e ca vineri plecam la mare ....ajutati-ma cu aceasta problema....
corina87
Jul 16 2007, 04:17 PM
Ai incercat sati faci un test de sarcina?
mistera
Jul 16 2007, 07:05 PM
Buna!
Inainte sa faci baile alea fierbinti mai bine fa un test de sarcina, sa nu fie bb instalat acolo si sa-i faci rau in vreun fel. Ti-a intarziat 5 zile, cu un test bun se vede daca e ceva.
Pe de alta parte daca n-ai mai luat anticonceptionale e posibil sa ti se modifice durata ciclului - mai ales ca si luna trecuta ti-a intarziat. Asteptam vesti! Multa sanatate!
mihaela75
Jul 16 2007, 07:37 PM
Iti spun eu ce sa faci,lasa baile si vinul fiert ci mai bine desfa o sticla de sampanie si bucura-te , posibil ca cineva asteapta sa te cunoasca
mirapopa
Jul 16 2007, 09:45 PM
Fa ti un TEEST!!!!!

Si dupa aceea da ne de veste
voiculitza
Jul 16 2007, 10:06 PM
fetele, va multumesc tare mult de raspunsurile voastre....chiar mas bucura daca ar fi sa fie bebe in burtica...dar de cand am renuntat la pastile, noi ne-am protejat cu prezervativul...nu stiu cum as putea sa raman folosindu-l....am mai auzit ca se poate....dar nu cred ca in cazul meu...totusi imi voi face un test de sarcina ....
beatricemc
Jul 17 2007, 09:56 AM
CITAT(voiculitza @ Jul 16 2007, 11:06 PM) [snapback]248199[/snapback]
fetele, va multumesc tare mult de raspunsurile voastre....chiar mas bucura daca ar fi sa fie bebe in burtica...dar de cand am renuntat la pastile, noi ne-am protejat cu prezervativul...nu stiu cum as putea sa raman folosindu-l....am mai auzit ca se poate....dar nu cred ca in cazul meu...totusi imi voi face un test de sarcina ....
sa ne spui si noua si oricum........nu vrei bb sau mai vrei sa copilariti ca vad ca a trecut aproape un an de cand v-ati casatorit
orice ar fi......succes si sa vina bb atunci cand va doriti amandoi
Arinna
Jul 17 2007, 12:21 PM
Daca e bebe, e cadoul perfect pentru aniversarea voastra. Daca nu, e dereglare hormonala dupa pilule. In orice caz raspunsul ti-l da testul de sarcina! Succes si distractie placuta la mare ( in doi, sau...poate in trei

)
voiculitza
Jul 17 2007, 10:28 PM
salut ...fetele ce mai faceti?
eu tot fara ciclu....vroiam sa va intreb credeti ca se poate ramane gravida daca am folosit prezerrvativul....eu nu cred asta...maine ma duc la doctor si iau si un test ....eu vineri plec la mare...acum prefer sa nu-mi vina...dar cu ce sa il intarziii acuma?
va anunt de rezultat
miky
Jul 17 2007, 10:29 PM
pregatestete sa intri in clubul burticilor ...

eu am o prietena care a ramas cu prezervativul

cred ca era expirat
gaby
Jul 17 2007, 10:35 PM
CITAT(voiculitza @ Jul 17 2007, 11:28 PM) [snapback]248712[/snapback]
eu tot fara ciclu....vroiam sa va intreb credeti ca se poate ramane gravida daca am folosit prezerrvativul....eu nu cred asta...maine ma duc la doctor si iau si un test ....eu vineri plec la mare...acum prefer sa nu-mi vina...dar cu ce sa il intarziii acuma?
va anunt de rezultat
eu zic sa nu mai amani testul si sa ti-l faci....ce-i sigur ii sigur....
beatricemc
Jul 18 2007, 10:13 AM
CITAT(voiculitza @ Jul 17 2007, 11:28 PM) [snapback]248712[/snapback]
va anunt de rezultat
o fi fost gaurit
shmily
Jul 18 2007, 12:07 PM
CITAT(beatricemc @ Jul 18 2007, 11:13 AM) [snapback]248813[/snapback]
o fi fost gaurit

...se poate si asa ceva???
beatricemc
Jul 18 2007, 02:57 PM
CITAT(shmily @ Jul 18 2007, 01:07 PM) [snapback]248864[/snapback]
de ce nu?!?!?!?!
chiar vazusem intr-un film faza tare
o pustioaica era suparata pe sora-sa si ca sa se razbune ii gaurea cu acul toate prezervativele
acum nu mai stiu ce s-a mai intamplat dupa ....in film
voiculitza
Jul 19 2007, 12:25 AM
salut fetele...vin cu vesti ...am facut testul de sarcina...cum ma asteptam rezultatul e negativ...acum astept sa vina ciclul...
va multumesc ca mi-ati fost alaturi...
corina87
Jul 19 2007, 09:03 AM
Voiculita,la multe femei primul test de sarcina a iesit negativ asaca daca nu se incepe ciclul mai incearca sa mai faci un test peste vre-o citeva zile
voiculitza
Jul 19 2007, 05:38 PM
salut corina...stii chiar ma miram cm sa fiu gravida mai ales ca am folosit si protectie...in plus de ieri am niste scurgeri maronii...cea ar putea fi ciclul ? din moment ce testul e negativ nu stiu la ce sa ma mai astept....
gaby
Jul 19 2007, 06:04 PM
cel mai bine ar fi sa rapeti testul de sarcina peste vreo 2-3 zile
sunt multe femei care in primele sapt de sarcina au avut acele pete maronii
AnCuTzA
Jul 21 2007, 04:23 PM
Tocmai azi dimineata am fost cu o prietena la ginecologie pentru ca din 7 mai nu i`a mai venit menstruatia iar medicul i`a dat ovule,diane si inca ceva pastile ... aproape 1 mil a platit pentru toate ... in final are chist ...nu lasati netratata treaba asta caci cine stie la ce poate duce
beatricemc
Jul 24 2007, 10:24 AM
nu ne mai spui nimic?
care mai e situatia?
voiculitza
Jul 29 2007, 05:30 PM
salut fetele...ce faceti ?eu tocmai ieri am venit cu sotul de la mare din concediu...vreme buna apa calda am mai prins si niste valuri o minunatie...dar ciclul tot nu a veni am avut niste scurgeri maronii cateva zile cam vreo 2-3 zile si asta a fost....maine cred ca fac din nou un test...daca nu mai ma duc la dr din nou...
beatricemc
Jul 29 2007, 07:38 PM
CITAT(voiculitza @ Jul 29 2007, 06:30 PM) [snapback]253082[/snapback]
salut fetele...ce faceti ?eu tocmai ieri am venit cu sotul de la mare din concediu...vreme buna apa calda am mai prins si niste valuri o minunatie...dar ciclul tot nu a veni am avut niste scurgeri maronii cateva zile cam vreo 2-3 zile si asta a fost....maine cred ca fac din nou un test...daca nu mai ma duc la dr din nou...
felicitari!!!!!!!!!!!

asta e parerea mea
voiculitza
Aug 3 2007, 11:05 AM
salut...cum nu am mai scris demult....ciclul tot nici o urma de el....azi urmeaza sa imi iau un test dar nu stiu care e mai bun....nu stiu dar ma gandesc ca am folosit si protectie...si nu stiu daca acele pete ar putea fi de la o posibila sarcina....
beatrice .....mersi pt felicitari dar sa vad ce zice si testul de aceea nu stiu ce sa cred....
Laura75
Aug 3 2007, 12:47 PM
Sfatul meu este sa te duci neaparat la medic, daca esti insarcinata, e bine sa te duci sa vezi ce trebuie sa faci de acum in colo, daca nu esti insarcinata, petele acelea maronii nu sunt in regula si tot trebuie sa consulti un medic.
Daca ai fi insarcinata ar trebui sa ai si ceva semne, la mine a inceput cu dureri lombare, de sani si ameteli.
Pentru siguranta ta, se poate face si o analiza de sange care iti va spune sigur daca esti insarcinata sau nu.
A, uitasem, prezervativele sunt sigure daca le folositi exclusiv, lichidul seminal poate aprea mult inaintea ejacularii, asa ca adu-ti bine aminte cum ati procedat.
maria75
Aug 3 2007, 07:50 PM
Toate testele sunt ok, de la Femina pina la Clear Blue s.a m.d.Eu am facut Femina si mi-a aratat cel mai bine si din prima. la Clear Blue abia se vedea a doua liniutza albastra. Si...sunt de parerea Laurei. la medic e cel mai bine. Daca esti gravida si ai scurgeri, e bine sa te duci. Daca nu esti gravida, e si mai bine sa ajungi la un medic
voiculitza
Aug 7 2007, 10:38 PM
[font="Century Gothic"]salutare fetele..inca o data va multumesc pt raspunsuri si k miati fost alaturi atunci cand am avut nevoie....
tin sa va anunt k a venit ciclul azi..

.astept ziua cand va voi anunta ca vine bebe...pana atunci pupici si sanatate multa voua si la bebici celor care sunteti mame, si celor care asteapta bebe...sarcina usoara si bebei frumosi si mancaciosi[

/font]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.